- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.941
İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın canımCnm bana uc ay ıgne dedı dr uzan dınlen dedı bn zaten rısklı gebeyım cnm ılk bebektende oyuzden ılerıkı haftalarda yatmalı olcam
Neden riskli gebelik var canım sende?Cnm bana uc ay ıgne dedı dr uzan dınlen dedı bn zaten rısklı gebeyım cnm ılk bebektende oyuzden ılerıkı haftalarda yatmalı olcam
Ins kuzum allahın ıznıyle ıns guzel olcak ıns bebıslerımız tutunuyor sımsıkı dahada hergunİnşallah hiçbir sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın canım
Erken dogum yaptım ben 20 haftalık daha once cnm rahımmagzı yetmezlıgı oyuzdenNeden riskli gebelik var canım sende?
Ayyy inşallah şifasıda olurErken dogum yaptım ben 20 haftalık daha once cnm rahımmagzı yetmezlıgı oyuzden
Yok canım pıhtılaşma ama bana yinede verdi, bugun 11.günüm salı kan vereceğimIkıtanr derken gunde ıkıtanemı vuruyon pıhtılasma varmı sende test koyu cıkmıs baya
Kizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??
Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin
Maşallah hayırlı olsun tam belirgin çıkmış
MerhabalarMerhabalar herkese günlerdir sizleri takip ediyorum bende 22 Mart ta 5. Gün donmuş embriyo transfer oldum bu ilk denememiz bu gün 7. Gün test i sizlerle paylaşmak istedim bu yolda emek veren herkesin dualarının kabul olmasını dilerim
Evet 12.haftada genelde goruyolar ama benım ıhmalsızlıkto ılk bebekteAyyy inşallah şifasıda olurRahimagzı yetmezliği önceden belli oluyor mu? Hamile kalınca mı cıkıyo? Dikiş atılıyo dıye duymuştum ama emın degılım
Sen pruluton u nezaman vuruluyosun oeki bıde oksapar 6000 vuruluyorum ben senın en dusuk dozYok canım pıhtılaşma ama bana yinede verdi, bugun 11.günüm salı kan vereceğim
Yarın ilk iş alacağım inşallah sizinde görmüş olmanız beni sevindirdi hayal görmüyorum yaniMerhabalar
Hayalet ikinci cizgiyi gordum bende, erken gebelik testi alsaniz keske onda daha net cikar sonuc
Lekelenme görünmeden önce hafta da bir kezdi, şimdi 3de bir e indirdi, sen pruluton kullanıyor musnSen pruluton u nezaman vuruluyosun oeki bıde oksapar 6000 vuruluyorum ben senın en dusuk doz
Erken gebelik testi alirsaniz direk cikarhakkinixda hayirlisi olsun
Insallahhhhh hepimizin
Yok progestan ıgne vuruluyorım ben hergun ama dr uygun gorurse eklermı bılmemLekelenme görünmeden önce hafta da bir kezdi, şimdi 3de bir e indirdi, sen pruluton kullanıyor musn
Hakkımızda hayırlısı olsun, bugun lekelenme varmı nasılsın, rabbim hepimizi korusun kollasınYok progestan ıgne vuruluyorım ben hergun ama dr uygun gorurse eklermı bılmem
Bugun yok cnm ıkıgunde bır oldu ıns bıter ıkımızınde gelmez bıdahaHakkımızda hayırlısı olsun, bugun lekelenme varmı nasılsın, rabbim hepimizi korusun kollasın
Yok yok hayal degil, dun benim de oyle cikmistiYarın ilk iş alacağım inşallah sizinde görmüş olmanız beni sevindirdi hayal görmüyorum yani
Siz hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Ayni gun transfer olmusuz bu aradaYarın ilk iş alacağım inşallah sizinde görmüş olmanız beni sevindirdi hayal görmüyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?