• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ne güzel aynı belirtilerin olması çok iyi, İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberlerinizi de duyarız, hayırlı olsun
Bugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim

Büyük ihtimal gözükür canım hatta kesin gözükür ya
Bıkere kan gelıyo bıdaha gelmıyo ertesı gun bıkere kahvelık gelıyo sonra gene pembe kahve ılgınc kuzum ga keseyı gorup rahatlasam hanı bı sıkıntımı varmdıye korkuyorum yoksa beklerm

Bugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
Hayırlısı olsun üzülme Rabbim neylerse güzel eyler. Benim 8. Günüm kan verdim 0.107 çıktı
Acil bölüm doktoru artabilir dedi ama çok düşük çok umudum yok 12. Günü beklicem

Kızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıye🥺 nabıcam ben
Kan sulandırıcı kullanıyormuydun? Onlarda yapıyor.Allahım korusun inşallah.benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu sonra durdu ve 10.haftaya kadar kahverengi lekelenmem devaö etmişti sonra kendiliğinden geçmişti bazı gebeliklerde olabiliyor

Doktor haftalık bır iğnem vardı onu 3güne indırdı,kasık ağrımda var dediğiniz gıbı azda olsa lekelenmede korkuyorum,sız farklı birsey yapıyor musnz
Yatıp su ıcıyorum bıde ıgne oluyorum hergun ıste bende baska bısey yok betan artıyormu pekı ıkıncıye de kan verdınmj

Kan sulandırıcı kullanıyormuydun? Onlarda yapıyor.Allahım korusun inşallah.benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu sonra durdu ve 10.haftaya kadar kahverengi lekelenmem devaö etmişti sonra kendiliğinden geçmişti bazı gebeliklerde olabiliyor
Kullanıyorum ıkı genımde pıhtılasma var benım dra sordum dun o yapmaz dedı

Back