2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Cok tesekkurler insallah devam eder Canım aslında cok degil 11 yumurta toplandı ama transfer sırasında da biraz ohs vardı. Doktoruma sordum sorun yok dedi. Şikâyetlerim artarsa pazartesi giderim diyorum.
Sen tekrar kan testi yaptıracak misin

Ne güzel aynı belirtilerin olması çok iyi, İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberlerinizi de duyarız, hayırlı olsun

Rabbim inşallah bu sefer nasip edecek, benım sorunumda yok sebepsiz ivf. Siz nerde tedavi görüyorsunuz, doktor da çok önemli

Kizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??

Eklentiler

• 16995FEA-30FC-4691-943A-6EBF973C4DD8.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 66
  • CD0AC4C8-AEE1-41BF-94A2-ABA68A57DF4D.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıye nabıcam ben

Kızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıye nabıcam ben
Allah Allaah
Ya doktorun ne diyo peki bu durum icin, progesteronu mu arttirmak gerek acaba? Sen uzan dinlen hic yorma kendini stres yapma ne olur..

Canım seni drun muayene etmesi gerekiyor. Yat uzanla olacak iş değil. Çünkü stres yapıyorsun, için rahat değil. Bence ara drnu ve muayene olmak istediğini dile getir

Hahaha Allah iyiliğini versin parçaladın mı testi Bu arada hayalet çizgi var, koş erken gebelik testi yap onda daha belirgin çıkar. Gözün aydın. Dahada belirginleşsin inşaAllah
Hep parcaliyorum testi
Hayatimda ilk defa hayalet de olsa bu cizgiyi gordum testi aldim bekliyorum biraz zaman gecsin yapicam insallah
Aminn aminn insallaah hepimizin gonlune gore olsun, burdan guzel mesajlar okumaya, yazmaya devam edelim

Canım seni drun muayene etmesi gerekiyor. Yat uzanla olacak iş değil. Çünkü stres yapıyorsun, için rahat değil. Bence ara drnu ve muayene olmak istediğini dile getir
Dr a dedım oksapardanmı hayır dedı lekelenme sebebıne kalp atısı ıcın gıtcem zaten anca daha oncesı suan erken kese ıcınde beklıcez dedı ıns saglıklıdır carsamba en gec gıdıcem karından gızukur belkı

Hayırlısı olsun senin için. Çarşambaya kadar yorma kendini yatmaya devam et. Her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…