- 5 Mart 2019
- 222
- 152
- 33
- 33
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.861
Baya bellı masallah ♥
Teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya bellı masallah ♥
Cok tesekkurler insallah devam eder Canım aslında cok degil 11 yumurta toplandı ama transfer sırasında da biraz ohs vardı. Doktoruma sordum sorun yok dedi. Şikâyetlerim artarsa pazartesi giderim diyorum.Tbr ederım cnm ben burdayım dıyor senın yaramaz bende transferden sonra uc gun ıshaldım hafıf sıstm ama gectı sukur senın fazla yumurta toplandıysa olabılır drunla gorus artmasın cnm belkı onerıde bulunur hamılelık ohss yı arttıyo zaten
Ne güzel aynı belirtilerin olması çok iyi, İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberlerinizi de duyarız, hayırlı olsunMerhabalar ;bugun uyku tutmadi benide öncelikle Allahim sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin.ben ilk tup bebek denememde pozitif sonuç aldim.cok sevinmistik.kalp atisini 1 kere gorebildim sadece 8 haftaya giremeden kalp atislari durdu,kurtaj oldum.3 ay dinlendikten sonra 17 mart sali gunu transferim oldu.Allah nasip ederse pazar gunu ogrenecegiz.yani 29 mart çok heycanliyim.şimdi ilk tutunma oldugunda gece uyanmasi istah artmasi olmustu.sık idrara cikma bu seferde istah artmasi idrar sıkismasi gece bel ve kasik agrisi. Son 2 gunum bekleyen herkesin kucugini doldursun saglikli hayirli gelsin Amin ❤
Bugun cikip alicam, bakalim hakkimizda hayirlisi artikHahahaaa bende ilk tüp denemende testi bile parçalamıştım varda görmüyormuyum diye bugün erken gebelik al yarın sabah erken gebelik testiyle yaparsın canım daha önünde 6 gün var
Rabbim inşallah bu sefer nasip edecek, benım sorunumda yok sebepsiz ivf. Siz nerde tedavi görüyorsunuz, doktor da çok önemliYatmamaya çalışıyorum her doktordan embriyologtan da Farklı bir şey çıkıyor açıkçası insanın kafası karışıyor kalkıp yürüme meselesi değil de dalgınlıkla yerden falan bşe alıyorum yada yatarken çok mu hızlı kalkıyorum bunlar beni tedirgin ediyor. 3. Denemem bu doktorum biraz rahat yani sakin bir hanım şikayetim yok tutmaması da çok doktor gezdim sebepsiz denildi son transferden önce polip vardı o alındı ve çizik atıldı yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum etrafa karşı hep boynum bükük
Maşallah rabbim bizede nasip eder inşOhh masallah cnm tbr ederım arttık rahatla ve keseyı gormeyı hayal et
Amin cnm ıns hepımızeMaşallah rabbim bizede nasip eder inş
Var canım gözünaydınKizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??
Var cnm gordum bende yenı bnmde ılk boyle cıktıKizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??
Ahh canim benim ALLAH razi olsunn, insallah devami da gelir, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah heyecandan elim ayagim birbirine girdi yaVar canım gözünaydın
İnsalllah devami da saglikli bi sekilde gelirVar cnm gordum bende yenı bnmde ılk boyle cıktı
Allah AllaahKızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıye nabıcam ben
Hahaha Allah iyiliğini versin parçaladın mı testi Bu arada hayalet çizgi var, koş erken gebelik testi yap onda daha belirgin çıkar. Gözün aydın. Dahada belirginleşsin inşaAllahKizlar az once yine normal bi test yaptim, ben sanki goruyorum biseyler, siz de bi bakin goruyo musunuz??
Canım seni drun muayene etmesi gerekiyor. Yat uzanla olacak iş değil. Çünkü stres yapıyorsun, için rahat değil. Bence ara drnu ve muayene olmak istediğini dile getirKızlar gene pembe leke geldı benden ya nabıcam ben böyle cok korkuyorum artık artıcak bebegıme bısey olcak dıye nabıcam ben
Hep parcaliyorum testiHahaha Allah iyiliğini versin parçaladın mı testi Bu arada hayalet çizgi var, koş erken gebelik testi yap onda daha belirgin çıkar. Gözün aydın. Dahada belirginleşsin inşaAllah
Igne oluyorum hergun cnm zaten işte yatıyorum anlamadım bendeAllah Allaah
Ya doktorun ne diyo peki bu durum icin, progesteronu mu arttirmak gerek acaba? Sen uzan dinlen hic yorma kendini stres yapma ne olur..
Dr a dedım oksapardanmı hayır dedı lekelenme sebebıne kalp atısı ıcın gıtcem zaten anca daha oncesı suan erken kese ıcınde beklıcez dedı ıns saglıklıdır carsamba en gec gıdıcem karından gızukur belkıCanım seni drun muayene etmesi gerekiyor. Yat uzanla olacak iş değil. Çünkü stres yapıyorsun, için rahat değil. Bence ara drnu ve muayene olmak istediğini dile getir
Hayırlısı olsun senin için. Çarşambaya kadar yorma kendini yatmaya devam et. Her şey yolundaDr a dedım oksapardanmı hayır dedı lekelenme sebebıne kalp atısı ıcın gıtcem zaten anca daha oncesı suan erken kese ıcınde beklıcez dedı ıns saglıklıdır carsamba en gec gıdıcem karından gızukur belkı