- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.821
Hayırlı olsun darısı başımızaMeraba kızlar idrar da benim silik çıkmıştı biraz önce kan verdim 9 günüm. 26 çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun darısı başımızaMeraba kızlar idrar da benim silik çıkmıştı biraz önce kan verdim 9 günüm. 26 çıkmış
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınMeraba kızlar idrar da benim silik çıkmıştı biraz önce kan verdim 9 günüm. 26 çıkmış
Aminnnnnn canım dualarım sizinle rabbim tüm isteyenlere versinHayırlı olsun darısı başımıza
Çok sağol canimmmm inşallah :)Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Tebrik ederim canım hayırlı olsun bizede dua et nolurMeraba kızlar idrar da benim silik çıkmıştı biraz önce kan verdim 9 günüm. 26 çıkmış
Geçmiş olsun o iğneden dolayı bende aynı durumdayımArkadaşlar merhaba oksapar yüzünden gobegimin mosmor şiş acıyor hatta o kadar kötü mor ki siyaa yaklaştı doktor mor olmayan yere vur diyor ama mor olmayan bir bölüm kalmadı öneriniz varmi? Birde progestan igne estrofem bunlar iştah açıp Kilo yapıyor mu benim iştahım çok açıldı transferden sonra 10 gün oldu 2 Kilo aldım bile gerçi hareket yürüyüş yok o da ayrı dert ama zaten çok kiloluydum suan korku sardı beni ya
Sağolun inşallah,bilmıyorum ki olanlar varmişHadi gozunuzaydn bence hamilesinz. Benim yerlesme kanamam olmadi acaba herkeste oluyor mu bu kanama?
Çok teşekkür ederim rabbim hepimize naip etsın,gözümüze kan göstermesınhamilesin bence hayırlı olsun:) kanama bazı gebeliklerde olabiliyor
Amin inşallahMerhaba kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın . Benim sorum transferden sonra yat dinlen deniliyor yA hiç hareketsiz yatıyor musunuz ben bu olayı anlamadım. Uzanmayın bir yere diyorlar Mesela yerden çorabımı aldım bir hızla değil tabi ama o an yanımda verebilecek kimse yoktu yavaşça eğilip aldım . Ben mi yanlış yapıyorum evde hareketsiz yatamıyorum kalkıyorum su içiyorum bir dolanıyorum hata mı bunlar ? Uzun oldu biraz teşekkürler şimdiden
Rabbim tüm isteyenlere versin canım etmem mi bu yoldan bu süreçten geçmek ne kadar zor çok sukur ilk denememde rabbim yanımızda oldu darısı size inslalahTebrik ederim canım hayırlı olsun bizede dua et nolur
Canım transferden kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorsun? Şimdi gidersen daha erken göremeyenilirsin ve stres olursun. İlaçlarını kanda gebe olduğun kesinlleşti ona göre alsan almıyor mu.Kızlar günaydın nasılsınız kese görmek için gidicekmisinix yoksa kese bebek kalp atısı ıcın bekleyecekmısınız ben gitmek zorundayım rapor cıkartmak ıcın sanırım en azından aylık alınır ılaclarım
MaşaAllah canım çok güzel artmış. Daim olsunKızlar günaydın 10. Gün kan değerim 107 çıkmıştı bugün 12. Gün 338 çıktı çok şükür sonunda rahatladım Rabbim hepimize sağlıkla bu süreci atlatıp kucağımıza almayı nasip etsin
Yatmamaya çalışıyorum her doktordan embriyologtan da Farklı bir şey çıkıyor açıkçası insanın kafası karışıyor kalkıp yürüme meselesi değil de dalgınlıkla yerden falan bşe alıyorum yada yatarken çok mu hızlı kalkıyorum bunlar beni tedirgin ediyor. 3. Denemem bu doktorum biraz rahat yani sakin bir hanım şikayetim yok tutmaması da çok doktor gezdim sebepsiz denildi son transferden önce polip vardı o alındı ve çizik atıldı yine olumsuz olacak diye çok korkuyorum etrafa karşı hep boynum bükükAmin inşallah
Trasfer öncesi embriyoloğum çok yatma vücudunda kan dolaşimı olmaz bebek tutunmz demiştı, ben kalkıp yemek falan yapıyorum daha sonra dinleniyorum ara ara ev içinde yürüyo
Masallaahh, Rabbim devamini getirsinnKızlar günaydın ben de bu sabah test yaptim. Silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm, 9. gundeyim pazartesi kan testi yaptıracam
2 gundur karnim çok şiş ve ağrıyor bi de ishal oldum. Ohss belirtileri var gibi korkuyorum
Masallah tebrik ederimm Cok guzel hayirli ugurlu olsun gebeliginizKızlar günaydın 10. Gün kan değerim 107 çıkmıştı bugün 12. Gün 338 çıktı çok şükür sonunda rahatladım Rabbim hepimize sağlıkla bu süreci atlatıp kucağımıza almayı nasip etsin