- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.601
Valla baya sancılı yailaçları bırakınca vucut kendini temizliyor artık.
Çok şükür canım bak yeni kana karışıypr canımmm
Maşallah çok net belli :)
Canım çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsinM Muallimezzz silik çizgi çıktıİnanamıyorum. Wc ye gittim makinenin üstünde testler duruyordu aman yapıyım bi tane daha dedim. Sonra bıraktım mutfaga gittim. Test ne oldu ki diye baktım hayalet çizgi var
Canım en kısa zamanda rabbim sanada versin.Maşallah çok net belli :)
Allaha sukur cnm leke geldı ıste umarım olöaz belkı bırı tutmadı oyuzdenmı oldu acaba kanama dıyorumOlsun canım aktif kanaman şükür yok
Amin canım kızımı kardeşsiz koymasın rabbimCanım en kısa zamanda rabbim sanada versin.Kızlar yalnız kalmasın
ben ikisin ya benımde böyle cokmıstı ohhh
Belki de kuzumAllaha sukur cnm leke geldı ıste umarım olöaz belkı bırı tutmadı oyuzdenmı oldu acaba kanama dıyorum
Ay var ya burda taze mi canım kaçıncı gündü Allahım hepimizi sevindiriyor sanki :)
Zaten bu yola bu sefer kızım için çıktım canım. Rabbim öncelikle onlara sağlık , sıhhat versin. Ama oldu ki bize bişey oldu şu dünyada kapısı açacağı birisi olsun istedim. Normalde 2. Çocuğa pek sıcak bakmıyordum. Hatta kış dondurulmuşları imha ettirelim mi demiştim eşime, sonra vazgeçtim neyse beklesinler dedim. Çok kararsızdım. Bi anda karar verdim. Merkezi aradım başladık. İnşaAllah sağlıklı gebeliktir.Amin canım kızımı kardeşsiz koymasın rabbim
5. Gün Dondurulmuş embriyo canım. Bugünde 5. GünümAy var ya burda taze mi canım kaçıncı gündü Allahım hepimizi sevindiriyor sanki :)
Ayyy masallaaah kizzz cok sevibndimm darisi basimaa insallaaah yaaaa
İnşaAllah canım. Bu yolda emek veren herkesin kucakları dolsun.Ayyy masallaaah kizzz cok sevibndimm darisi basimaa insallaaah yaaaa❤❤❤❤
Yaa gerçekten adet mi oldun şimdiAdet olmuşum ben de fena ağrı var ya negatif sonuç olunca ağrı çok mu oluyor neci
Amin aminn valla cok heyecanlandim bendeİnşaAllah canım. Bu yolda emek veren herkesin kucakları dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?