- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.581
Bende yaşadım bir kere Rabbim bir daha ne bana ne de kimseye yaşatmasın inşallah. En önemlisi stres yapmamak. Tevekkül edelim biz Rabbim inşallah hepimizi kavuşturur yavrularımızaEvet canim. Benim daha once 5 kaybim oldugu icin tam tedbir aldik ama dun kahverengi leke geldi doktora sordum bugun kan kirmizi olunca gel dedi. Su an alabilecegimizi maksimum tedbiri aldik dedi. Tedirginim acikcasi
Maşallah ne uğurlu sayfa:
Bi de fsh ınız kaç? Fsh yumurta kalitesini belirliyo diye duydum
Bekim taze 3 gün bugün test yaptım silik çıktı canım bilmiyorum valla en net belirtim şeffaf akıntı ve goguslerimDondurulmuş embriyosu 5.gün, sizde hiç birsey var mi
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah , insan herşeyi düşünüyor , iğne falan kullanıyor musunBekim taze 3 gün bugün test yaptım silik çıktı canım bilmiyorum valla en net belirtim şeffaf akıntı ve goguslerim
Hayır ben sadece folik asit ve crinone jel kullanıyorum :)Hakkımızda hayırlısı olur inşallah , insan herşeyi düşünüyor , iğne falan kullanıyor musun
Transfer günü dahil 8.günün mü? İnşallah doğrudur silik çizgiValla ben bugün 8 gundeyim erken gebelik yaptım hala gözlerime inanmıyorum yani silik var gibi geliyor
Hayır ben sadece folik asit ve crinone jel kullanıyorum :)
Sende Konyada mı yaptırdın canımEvet virüs sorunumuzu unuttuk. Benim merkez İşlemleri durdurdu mu hiç bilmiyorum. En son tlf ve görüntülü arama yaparak bilgi alabilirsiniz yazmışlardı. Son durum hakkında hiç bilgi yok. Benim gönlümden geçen hemen başlamak. Çünkü yok iğne yap kontrole git, yumurta takip etsinler, toplandı derken çok yorucu oluyor. Merkezim 1 saat uzaklıkta yolculuk git gel sıkıntı.
Ben idrara çok sıkışık değildim ama çok canım acıdıİnşallah hakkımızda hayırlı olsun. Sizin tek transfer mi , bir de işlem sırasında çok canım yandı sizdede oldu mu, idrara çok sıkışmışım o yüzden dedi doktorum ara verdik sonra biraz boşalttım sonra devam ettiler o zamn sorun olmadı
Almanyadayım canım. Ama memleketim KaramanSende Konyada mı yaptırdın canım
Büyük ihtimal teki tutmuş canım artış güzelKızlar 8.günde 267 10.günde 577 çıktı kan sonucum nasıl sizce iyi mi?
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın darısı bizlere olsun inşallahKızlaaaaarrrr günaydın kan sonucumu aldım yani hemşire telefon etti hamileyiiiiimmmmdeğerim 180 miş ama kan testine bir hafta sonra çağırdı
Çok net var canım
Adet olmuşum ben de fena ağrı var ya negatif sonuç olunca ağrı çok mu oluyor neciAlmanyadayım canım. Ama memleketim Karaman
Sende yaş ve Amh fsh değeri nedirAmh 0.45 ti fsh 8 civarıydı yaş 28 ama Dr Amh a göre iyi yumurta yumurtluyorsun dedi çok şükür şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum
Oylemı dersın cnm ama leke geldı geneBüyük ihtimal teki tutmuş canım artış güzel
Adet olmuşum ben de fena ağrı var ya negatif sonuç olunca ağrı çok mu oluyor neci
Olsun canım aktif kanaman şükür yokOylemı dersın cnm ama leke geldı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?