- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.421
Transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerinin ikisi de seninle kalır ben bugün kan verdim sonuç bekliyorum artık darısı senin başınaArkadaşlar merhaba bugün transfer işlemim gerçekleşti sizin aranıza katılmak istedim. 29 yaşındayım, endometriozis var, 1 aşılama oldu negatif sonuç. İlk tüp bebek denemem 2 embriyo transferi oldu. Bekleme sürecindeyim
Daha bu neki test gunune kadar belirti aratar .Bende hiç belirti yok burda okuyunca psikolojik mi bilmem ama sağ kaşığım yanıyo batma var gibi
İnşallah hakkımızda hayırlı olsun. Sizin tek transfer mi , bir de işlem sırasında çok canım yandı sizdede oldu mu, idrara çok sıkışmışım o yüzden dedi doktorum ara verdik sonra biraz boşalttım sonra devam ettiler o zamn sorun olmadıTransferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerinin ikisi de seninle kalır ben bugün kan verdim sonuç bekliyorum artık darısı senin başına
Ben 24 yaşımdayım ilk denemem o yüzden tek transfer oldu ben yurtdışında yaşadığım için 40 yaşın altındakilere birden çok transfer yapmıyorlar işlem sırasında aşırı bi ağrım olmadı benim yumurtalarımı alırlarken ölüyorum sanmıştım narkoz vermeden aldılar çünkü o acının yanında transfer acısı hiç birşeyİnşallah hakkımızda hayırlı olsun. Sizin tek transfer mi , bir de işlem sırasında çok canım yandı sizdede oldu mu, idrara çok sıkışmışım o yüzden dedi doktorum ara verdik sonra biraz boşalttım sonra devam ettiler o zamn sorun olmadı
1 tanekaç tane embriyo transfer edildi
Durdu cnm ama vajınamın ıcı yanıyo arada oyle oldugunda kaanama olmmustu gecen gun oyuzden bıraz tedırgnmCanım kanama durdu mu nasılsın
Bnmde vajınamjn ıcı yanıyo cnm gecen oykemolunca kanama geldı bıkmıyorum neden oluyo ama ıns kanama gelmezOlabilir canim. Kahverengi oldugu icin cokta dikkate almamaya calisiyorum bende
Tbr ederım cnm saglıkla gelsın ınsallahKızlaaaaarrrr günaydın kan sonucumu aldım yani hemşire telefon etti hamileyiiiiimmmmdeğerim 180 miş ama kan testine bir hafta sonra çağırdı
Var cnm ara ara gelıyıor sanıyelıkAyy bu kask agrisi sizde de var mi kizlar . Bide bel agrisi. Sanki adet olcam ya .
Amin canım çok sağolTbr ederım cnm saglıkla gelsın ınsallah
Tebrik ederim çok sevindimKızlaaaaarrrr günaydın kan sonucumu aldım yani hemşire telefon etti hamileyiiiiimmmmdeğerim 180 miş ama kan testine bir hafta sonra çağırdı
Sendemı bugun verdın cnm bende oglen gıdıcemTebrik ederim çok sevindim
Ben de bugün kan verdim sonuç bekliyorum ama öğleden sonra çıkarmış
Evet canım inşallah çıkar kanda da, bence de ver bugün zaten aynı gün transferimiz seninle inşallah çıkarSendemı bugun verdın cnm bende oglen gıdıcem ♥
Canim istersen bi merkezi ara,yeni hasta almiyolar diye biliyorum,benim tedaviyi iptal ettiler ama devam eden merkezler varmisCanım ben regl oldum yarın tekrardan tedaviyi başlarsam başlarmi acaba napcagimi bilemiyorum
Benım ıkıncı kanım cnm senın ılk kanınmı olcak ebet mutlaka paylas sonucunu bakalımEvet canım inşallah çıkar kanda da, bence de ver bugün zaten aynı gün transferimiz seninle inşallah çıkar
Yani biraz bekle artık vakit çabuk geçer merak etmeTebrik ederim çok sevindim
Ben de bugün kan verdim sonuç bekliyorum ama öğleden sonra çıkarmış
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu canım benimde 3.gun embriyosu 8.gundeyim iki transfer oldu :)Arkadaşlar merhaba bugün transfer işlemim gerçekleşti sizin aranıza katılmak istedim. 29 yaşındayım, endometriozis var, 1 aşılama oldu negatif sonuç. İlk tüp bebek denemem 2 embriyo transferi oldu. Bekleme sürecindeyim
neeee narkozsuz mu topladılar yumurtalarınıBen 24 yaşımdayım ilk denemem o yüzden tek transfer oldu ben yurtdışında yaşadığım için 40 yaşın altındakilere birden çok transfer yapmıyorlar işlem sırasında aşırı bi ağrım olmadı benim yumurtalarımı alırlarken ölüyorum sanmıştım narkoz vermeden aldılar çünkü o acının yanında transfer acısı hiç birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?