2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerinin ikisi de seninle kalır ben bugün kan verdim sonuç bekliyorum artık darısı senin başına

Transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerinin ikisi de seninle kalır ben bugün kan verdim sonuç bekliyorum artık darısı senin başına
İnşallah hakkımızda hayırlı olsun. Sizin tek transfer mi , bir de işlem sırasında çok canım yandı sizdede oldu mu, idrara çok sıkışmışım o yüzden dedi doktorum ara verdik sonra biraz boşalttım sonra devam ettiler o zamn sorun olmadı

Ben 24 yaşımdayım ilk denemem o yüzden tek transfer oldu ben yurtdışında yaşadığım için 40 yaşın altındakilere birden çok transfer yapmıyorlar işlem sırasında aşırı bi ağrım olmadı benim yumurtalarımı alırlarken ölüyorum sanmıştım narkoz vermeden aldılar çünkü o acının yanında transfer acısı hiç birşey

Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu canım benimde 3.gun embriyosu 8.gundeyim iki transfer oldu :)

neeee narkozsuz mu topladılar yumurtalarını hangi ülkedesin canım? Helal olsun vallahi beni kesseler narkozsuz yaptıramazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…