- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.321
Iyıce yerlesmeye calısıyo bızım yavrular sanırım ıkız oldugu ıcın 1500 u gecerde kese gozukmezse korkarım zaten bakalım yarın ıkıncı kanı da berımde nolcak sana tekmı koyuldu cnm2 adet kondugu icin sen bizden farkli yasiyor olabilirsin canim. Belki ikisi de tutunmaya calisiyor bilemezsin
Maşallah canımBende gidemedim canim. Kese ve kalp atisi icin doktor 9 nisana cagirdi bizi. Senle aramizda 1 gun var tam. Bende 4+6 dayim
Evet bana tek kondu. 3. Gun embriyosuydu. Benden de biraz once 2 tirnak buyuklugunde fitilden sonra kahverengi akinti geldi.Iyıce yerlesmeye calısıyo bızım yavrular sanırım ıkız oldugu ıcın 1500 u gecerde kese gozukmezse korkarım zaten bakalım yarın ıkıncı kanı da berımde nolcak sana tekmı koyuldu cnm
Bizimki koronadan dolayi cagirmiyor valla. Hatta bugun fitilden sonra 2 tirnak buyuklugunde kahverengi akintim geldi sende hic oldu mu boyle akinti ? Betam 13. Gun 295 cikti sonra artti 2 kati kadarMaşallah canım❤.evet aynıyoz nerdeyse Benim doktor habire çağırıyor beni. Bende gitmeme taraftarıyım. Betan kaç çıkmıştı.
Cnm 16 martta olddum bende dun kan verdım cokktı
Neden değerlere takılıp kendini koşullandırıyorsun. 1500 geçince illaki kese görünecek diye bir şart yok.. karından zatan şu dönemde çok zor yani ancak vajinal muayenede görülebilir.Iyıce yerlesmeye calısıyo bızım yavrular sanırım ıkız oldugu ıcın 1500 u gecerde kese gozukmezse korkarım zaten bakalım yarın ıkıncı kanı da berımde nolcak sana tekmı koyuldu cnm
Yumurta kalitesi ne kadar da artıyor acaba? Ben havuz yontemı yapıcam virus bittikten sonra☺
Fıtılden dolayı olmasın o hormonlardan da olabılır sanırım cnmEvet bana tek kondu. 3. Gun embriyosuydu. Benden de biraz once 2 tirnak buyuklugunde fitilden sonra kahverengi akinti geldi.
Daha cok yenıyım kuzum yarın ıkıncı kanı verıcem 4+0 ım suan sanırım. CnmHayırlı olsun canım çok sevindim benm Dr 30 unda çağırdı biraz ileri olmuş galiba bir de şuan mesela sen kaç haftalık sayılıyorsun Dr a gitin mi?
Bakalım en dogrusunu dr bılır sanırım haftaua olur oda dıye dusunuyorum alttan bakarlarmı bılmem hafıf lekelenmem olduyaNeden değerlere takılıp kendini koşullandırıyorsun. 1500 geçince illaki kese görünecek diye bir şart yok.. karından zatan şu dönemde çok zor yani ancak vajinal muayenede görülebilir.
Daha cok yenıyım kuzum yarın ıkıncı kanı verıcem 4+0 ım suan sanırım. Cnm
Bıde kese bebek kalp atısını halletsek mukemmel olcakYaa çok sevindim
Bıde kese bebek kalp atısını halletsek mukemmel olcak
Canım kimi hastalar bebeğe zararı olur diye vajinal muayene istemiyor. Onun için gebeliğin ilk haftalarında karından keseyi ve kalp atımını görmek zor olabiliyor. Burda tercih sen ve dr bağlı sanırım.Bakalım en dogrusunu dr bılır sanırım haftaua olur oda dıye dusunuyorum alttan bakarlarmı bılmem hafıf lekelenmem olduya
Hahahaaa sen öyle zannet. Dur daha seni neleerrrrr bekliyorrrr neleerrrrr. Kucağına almadan o stres, o heyecan ,o korky bitmiyor tatlımBıde kese bebek kalp atısını halletsek mukemmel olcak
Ahh kuzum benım erken dogum rıskı pıhtılasmam var bıde benım yaramazlar sımdıden baslamasaydı keske bende bılmıyorım nasılmgecer sag saglım gelsınlerdeCanım kimi hastalar bebeğe zararı olur diye vajinal muayene istemiyor. Onun için gebeliğin ilk haftalarında karından keseyi ve kalp atımını görmek zor olabiliyor. Burda tercih sen ve dr bağlı sanırım.
sende stres yapma her şeyden olumsuz düşünceler çıkarma bakyerleşme kanaması oldu geçti bitti. Rahat ol derin derin nefes al
Daha yolun başındasın 9 ayı nasıl bitircen
Canım var gibi ama testin parlıyor, tlf ışığından sanırımArkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba .transferin 7.gunu
Bn gordum kuzum var sanırımArkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba .transferin 7.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?