2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kan sonucuna al önce kendini üzme

Kizz idrarda test yapsana .

Aynen bizim burda da öyle klinik olduğu için teste kadar oraya gidiyoruz test pozitif olduktan sonra dr a gidiliyor etrafımdan duyduğum kadarıyla da öyle sık sık gidilmiyor doktora bütün hamilelik boyunca en fazla 3 kere galiba

4 haftada 1 kontrol yapıyor benim dr. 2 li teste bi ultrason resmi verdi bebekten başka herşeye benziyordu tövbe tövbe. Türkiyede korktuğun da istediğin zaman dr gidebiliyon burda zor.. kızımın yüzü belli olan 1 tane ultrason resmi var onuda türkiyede izinde rahatsızlanmıştım, sağolsun girdiğim dr vermişti.. çok mutlu olmuştum. Çoçuğun neye benzediğini gördüm

Sakın öyle düşünme biz de isteyerek yapmıyoruz ki Allahın takdiri böyle elden ne gelir

Hmmm anladım kuzum 3 kere mi yumurta toplandı yoksa dondurulmuş mu transfer oldun Allah yardımcınız olsun inşallah
3 kere yumurta toplandı bir tane 3.gün transferin oldu. Birinde hiç transfer olmadı ilk kez 5 gündü işte. Embriyolar 4.günden sonra duruyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…