- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #2.481
Benimkide bakmadı e2 ye baktırmanın anlamı yok ki o yumurtalar olgunlastıgında yükselen bi hormonTransfer oncesi hormon tahlillerinize bakılıyor mu arkadaşlar. Benim doktorum rahim kalınlığı iyi taze transfer yaparız dedi.hicbir tahlil istemedi ama aklima takiliyor gidip baktirsam mi e2 değerine filan diye düşünüyorum
Hepimizi nasip etsin rabbim canımBen de bundan istiyorummaşşallah canım
maşallahhh bennn burdayım sımsıkı sarıldım anne diyor :)
Devamıda gelsin inşallahhhCok sevindim canım hayırlı olsun
Transfer oncesi hormon tahlillerinize bakılıyor mu arkadaşlar. Benim doktorum rahim kalınlığı iyi taze transfer yaparız dedi.hicbir tahlil istemedi ama aklima takiliyor gidip baktirsam mi e2 değerine filan diye düşünüyorum
Gözünüz aydın, çok sevindim, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Sağolasın canım kim sevmez çift çizgi
Aminnİnşallah hiç bırakmaz♥
Benim sonum ne olur bilmiyorum ama bugün ikinci günüm dışarı çıktım annelere gittim hiç yatmadım oturdum kalktım iş yaptım bakalım sonum ne olacak :))Sen de sağol kuzum genel olarak dinlenerek geçir zamanını ben annemde kaldım o yüzden cok hareket etmedim sadece arada kalkıp evde küçük adımlarla yürüyüş yaptım geri oturdum ayaklarımı uzatarak hiç dısarı cıkmadım ben Çarşamba cıkcam ilk
Canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelikHayırlısı olsun insallah canim korkma bnde korktum ama hakkımızda hayırlısı olsun insallah canim
Yeterki nasip olsun her türlü tutarBenim sonum ne olur bilmiyorum ama bugün ikinci günüm dışarı çıktım annelere gittim hiç yatmadım oturdum kalktım iş yaptım bakalım sonum ne olacak :))
Canım sana transfer esnasinda orada doktora yardim eden hemsire cok guzel oldu yeri çok güzel falan diye sözler etti mi , bana soyledi de acaba motive etmek icin mi dedi Merak ettimYeterki nasip olsun her türlü tutar
SÖylediler canımCanım sana transfer esnasinda orada doktora yardim eden hemsire cok guzel oldu yeri çok güzel falan diye sözler etti mi , bana soyledi de acaba motive etmek icin mi dedi Merak ettim
Gözünnn aydıınnnnKırpkırmızı cıkmadı tabiki daha 8.gündeym hcg hormonu salgılanmaya devam ediyo cunku ama netti♥
Canım çok normal negatif görmen 3.gün embiryosu kana 8.gün geçmeye başlıyor
Haklısın canım dayanamayıp bugün yine yaptım silik çizgi gördüm 2yıl sonunda o çizgiyi görmek bile ayrı mutluluk:)Canım çok normal negatif görmen 3.gün embiryosu kana 8.gün geçmeye başlıyor
Canım senin kaçıncı günündü ben 6.gün yaptığımda yoktu ama çok çok dikkatli bakınca sanki var gibiydi bian göz yanılsaması sandım belki de öyleydi bilemiyorum 9.gün tekrar yaptım silik çizgiyi gördüm umarım sen de görürsün çünkü sende kendimi gördüm heyecandan bekleyeceğim eşimden habersiz yaptmİlk idrarla yapsaydın keşke yüklesene bakalım canım
Şimdilikskınti yok canimCanım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Ay canım hadi inşallahhhHaklısın canım dayanamayıp bugün yine yaptım silik çizgi gördüm 2yıl sonunda o çizgiyi görmek bile ayrı mutluluk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?