2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anladım canım sıcak suyla yapmadım duş ama neyse aldım artık bakalım olan oldu bişey olmaz inşallah
Hiçbirşey olmaz önlem öneri sadece sen içini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabilirki. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Kaçıncı günün canım bence de yapma artık korkuyorum tekrar yapmaya cesaretim yok yarın 9. Günüm
Benimde yarın 9 gün canım aynı gün transfer olmuşuz demekki ben pazartesi günü kan vercem çıkar bence ozaman çok heyecan bastı beni bir okadarda stres oldum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

Insallah hepiniz güzel haber vereceksin.

Evet, aralık ta başladık tedaviye,anca yarın transfer olucam işte. Dondurulmuş 5. Gun embriyosu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)

Kızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
Çooook tebrik ederim

Ben transferin 9. Gunundeyim ve esimle kavga ettik biraz once. Moralim cok bozuk. Sinirlerim alt ust oldu. Tutmayacak diye cok korkuyorum
Erkekler bazen çok anlayışsız.
Siz hormonların etkisiyle gerginsiniz onun sakin olması lazım.
lütfen sakın olmaya bakın, stres herşeyin başı.

Canım benim çooook sevindim senin için, 5. Güne giden güzel embriyoların olsun sağlıklı sağlıklı
İğneler fena, keşke fitil verselerdi. Dayanın az kaldı :)
Canım hiç üzülme ben 3 günü eşimle çok şiddetli kavga ettik bitti herşey dedim. Ama duamı eksik de etmedim şükür ilk kan testim pozitif çıktı.
Sinire yer yok hanımlar zoru başardınız azı kaldı :)

Cok tesekkur ederim , az mi olmus şansim az mi diye cok korkuyorum .Her dk aklimda .
Az değil, önemli olan kalite unutma

Benim 18 di 11 uygundu 6si dollendi ama 3 donduruldu 1 konuldu cok şükür hamileyimmm.sende ve tüm isteyenlerde tatsin insallah canim.sayilar değişebilir onemli olan sonuç canim❤
Maşallah
Darısı bize

Bu sinir tutunmayi engelle mi acaba ?
Pozitif düşünmeye çalışın, biliyorum zor ama...
Sizinle aynı gün transfer ılmusuz sanırum.benimde ilk günden beri kasık agrılarım var ve bugün farklı olarak belimde hafiften agrıyo
Güzel sonuçlar görmeniz dileğiyle

Benimde bugün ultrason kontrolüm vardı. 10 ve 12 mm iki tane yumurtam varmış. İlaçsız dondurulmuş transferi olacak. Bilgisi olan var mı?? Heyecan bastıı
Benimde ayni sekilde 1 yumurta 13 mm olmus bende beklemedeyim, ilacsiz olucak, yumurtalarin 18-20 mm geldiginde catlatma ignesi verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…