- 14 Eylül 2018
- 3.531
- 4.329
elif anaokuluna başlıyor diye bi kitap var bir de avucundaki öpücük diye o ikisinş okuyabilirsiniz akşamlaerı uyku öncesiKızlar merhaba çokkkk uzun zaman olmuş yazmayalı şimdi yazınca farkettimbir sorum olacak bebeleri kreşe başlayan deneyimli annelerden yardım istiyorum benimki dün başladı ama müthiş dirençli ne yapacağımı bilemiyorum bir fikir verin nolur ne yapabilirim
Seni hatırlayamadımselamlar herkese kimse kaldı mı eskilerden:) nasıl yavrularınızz
Merhaba, bunu günde 2 kez içerken demir değerleriniz normal sınırlar içinde miydi yoksa düşük olduğu için mi doktor 2 kez verdi? Benzer durum bende de var da benim normal wma 2 kez verdi yine de anlamadımGyno ferro sanol günde 2 kere
Selam canım nasılsın. Ben epey bir aradan sonra günlük uğramaya başladım :)Buralar çok ıssızlaşmışnerdesiniz güzel anneler ?
Pinkpinkblue
Aijoo
R Renklirenkli
Ve etiketleyemediklerim
iyiyim aijo sen nasılsınSelam canım nasılsın. Ben epey bir aradan sonra günlük uğramaya başladım :)
Bende biraz uzak kalmıştım. Artık dönüş yaptım :)iyiyim aijo sen nasılsınözlemişim buraları uğrarım artık . Ne var ne yok kızlar nasıl
Selinde beni yemekle meşgulBende biraz uzak kalmıştım. Artık dönüş yaptım :)
Kizlar napsin birbirlerini yemekle meşgul bütün gün. Okullar açılsın diye dua ediyorum. Sen nasılsın selin nasil
Bende de durumlar aynı ikisi arasında çok kalıyorumBende biraz uzak kalmıştım. Artık dönüş yaptım :)
Kizlar napsin birbirlerini yemekle meşgul bütün gün. Okullar açılsın diye dua ediyorum. Sen nasılsın selin nasil
Çocuğun gelişimine çok katkısı olur fakat hastalık falan epey yıpratıcı geçiyor kreşle ilk tanışma hayırlısı olsun biz evdeyiz belki bi dahaki yıl verebilirimSelinde beni yemekle meşgulfelaketiz . Bu sene kreşe vermek gibi planımız var ayarladık da yarım gün olarak. Ama nasıl olacak alışma durumu hastalık durumları vs vs . Merak ve heyecan içindeyim
Eslem beni yedi artık bittim tamamenSelinde beni yemekle meşgulfelaketiz . Bu sene kreşe vermek gibi planımız var ayarladık da yarım gün olarak. Ama nasıl olacak alışma durumu hastalık durumları vs vs . Merak ve heyecan içindeyim
Biz de devlet anaokullarını zorladık. Ama 2018-2019 doğumlular doldurmuş kontenjanı. Evimi taşıdım bi de. Yeni evimize uzak olanlara hiç bakmadım zaten servis vs düşünmüyorum çünkü . Ehliyetimi aldım bi deEslem beni yedi artık bittim tamamen
Bende İBB nin kresine ön kayıt yapmıştım ama kesin kayda almamışlar. Hayırlısı bakalım ne olacak
İlla hastalıklar oluyor orda da olacak mecburenBiz de devlet anaokullarını zorladık. Ama 2018-2019 doğumlular doldurmuş kontenjanı. Evimi taşıdım bi de. Yeni evimize uzak olanlara hiç bakmadım zaten servis vs düşünmüyorum çünkü . Ehliyetimi aldım bi dearaç yok ama alırsak kullanmak istiyorum geçen sene çok lazım oldu . Bütün kış hastaydı kreşe gitmemesine rağmen zaten. Bu kış nasıl olur bilemiyorum artık
Gündüz yazamadım uzun. Benimde taşınma durumum var. Okullarda acilacak nasıl olacak bakalım çok merak ediyorumBiz de devlet anaokullarını zorladık. Ama 2018-2019 doğumlular doldurmuş kontenjanı. Evimi taşıdım bi de. Yeni evimize uzak olanlara hiç bakmadım zaten servis vs düşünmüyorum çünkü . Ehliyetimi aldım bi dearaç yok ama alırsak kullanmak istiyorum geçen sene çok lazım oldu . Bütün kış hastaydı kreşe gitmemesine rağmen zaten. Bu kış nasıl olur bilemiyorum artık
Eşim de yoktu bi de benim canım tek başıma evi topla yerleştir biraz zorlandım. Bi günlüğüne gelmişti allahtan yine baya iş halletti sağolsun . Topla yerleştir onu nereye koysam bunu ne yapsam da kafa yoruyor . Selin hep annemdeydi zaten. Siz niye değiştiriyorsunuz evi ?Gündüz yazamadım uzun. Benimde taşınma durumum var. Okullarda acilacak nasıl olacak bakalım çok merak ediyorum
Ben kiradaydim kendi evime geçicem nasip olursa. Ama iki çocukla ben ve taşınmak dusunemiyorummmmmmEşim de yoktu bi de benim canım tek başıma evi topla yerleştir biraz zorlandım. Bi günlüğüne gelmişti allahtan yine baya iş halletti sağolsun . Topla yerleştir onu nereye koysam bunu ne yapsam da kafa yoruyor . Selin hep annemdeydi zaten. Siz niye değiştiriyorsunuz evi ?
Canım merhaba bana da doktor birşey demedi ama bir usg görüntüsünde baya çizik var ama ondan sonrakilerde hiç yok çok kafama takıyorum senin bebeğin nasıl doğduSağlıklı doğdu yani sorcam insAllah orda hiç farketmemisim teşekkür ederim