- 25 Şubat 2017
- 5.360
- 24.603
- 548
bana da aynı ilaçtan verdi benim yanma oluyo idrara çıkınca bide akıntım renk değiştirdiEvet idrar kültüründe üreme çıktı hiç belirtim yok yabma vs yok bende bana augumentin verdi develletteki sana ne verdiler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da aynı ilaçtan verdi benim yanma oluyo idrara çıkınca bide akıntım renk değiştirdiEvet idrar kültüründe üreme çıktı hiç belirtim yok yabma vs yok bende bana augumentin verdi develletteki sana ne verdiler?
Yok bende akintim hala ayni katı beyaz kokusuz.bana da aynı ilaçtan verdi benim yanma oluyo idrara çıkınca bide akıntım renk değiştirdi
Tesekkur ederiz teyzesiMaşallah kuzucuğa![]()
Ay maşallah,gayet net çıkmış canım
08.02. B Grubu Streptokok ; Streptococcus agalactiae
Tesekkur ederiz teyzesi❤Ay maşallah,gayet net çıkmış canım![]()
Yani tehlikelimi anlayamadim08.02. B Grubu Streptokok ; Streptococcus agalactiae
Streptococcus agalactiae adı verilen B grubu streptokoklar, streptokok genel özelliklerini gösterirler. Kanlı besiyerinde A grubu streptokoklardan daha büyük, morumsu renkte koloniler ve koloniler etrafında dar bir hemoliz yaparlar. % 5-15 ’inde hemoliz görülmez.
B grubu streptokoklar insanların genital bölge ve bağırsak normal florasında, gebelerde, kreş personelinde, yeni doğanlarda özellikle göbek bağı ve çevresinde hastalık yapmaksızın bulunur.
Enfeksiyonları; yeni doğanlarda, septisemi, pnömoni, osteomiyelit, artrit, menenjit görülebilir. Yetişkinlerde, endometrit, endokardit, piyelonefrit, pnömoni, sellülit, septik artrit, menenjit den sorumlu olabilir.Vajinalarında B grubu streptokok bulunan kadınların eşlerinin % 50' sinde üretrada görülür ve üretrit oluşabilir.
Oyy maşallah onaa
Tatlım Yetişkinlerde, endometrit, endokardit, piyelonefrit, pnömoni, sellülit, septik artrit, menenjit den sorumlu olabilir.Vajinalarında B grubu streptokok bulunan kadınların eşlerinin % 50' sinde üretrada görülür ve üretrit oluşabilir. Burada yazan hastalıklara yol açabiliyormuş ayrıca eşinden de bulaşmış olabilme ihtimali var yada tam tersi senden ona bulaşmışsa eğer antibiyotik kullansanda tekrar bulaşabilir. Aşırı riskli değiller fakat kullanmanda yarar var en azından yazdığı antibiyotiğin adını araştırıp kullanmanı tavsiye ederim o da max 3 gün kutu bitene kadar değil .Yani tehlikelimi anlayamadim
Bende mantar var ama o kesinbana da aynı ilaçtan verdi benim yanma oluyo idrara çıkınca bide akıntım renk değiştirdi
Cinsiyet tahmini var mi canimTesekkur ederiz teyzesi❤❤![]()
Tesekkur ederim ilgilendigin icin canim kullanmak iyi sanirimTatlım Yetişkinlerde, endometrit, endokardit, piyelonefrit, pnömoni, sellülit, septik artrit, menenjit den sorumlu olabilir.Vajinalarında B grubu streptokok bulunan kadınların eşlerinin % 50' sinde üretrada görülür ve üretrit oluşabilir. Burada yazan hastalıklara yol açabiliyormuş ayrıca eşinden de bulaşmış olabilme ihtimali var yada tam tersi senden ona bulaşmışsa eğer antibiyotik kullansanda tekrar bulaşabilir. Aşırı riskli değiller fakat kullanmanda yarar var en azından yazdığı antibiyotiğin adını araştırıp kullanmanı tavsiye ederim o da max 3 gün kutu bitene kadar değil .
Yok demedi bisey canim daha 9+6Cinsiyet tahmini var mi canim
şikayetlerin neler peki , mantar demiştin kaşıntı falan mıTesekkur ederim ilgilendigin icin canim kullanmak iyi sanirim
mantar için fitil veriyorlar normaldeBende mantar var ama o kesin
Idrar enfeksiyonu olarak bi sikayetim yok yanma falan yok bende bol su iciyorum zaten.şikayetlerin neler peki , mantar demiştin kaşıntı falan mı
Evet verecekti ama cok erken zararli dedi 2 hafta sonra verecekmişmantar için fitil veriyorlar normalde