• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bu bebekte nedense bir boşverlik var. Doguncada aliriz modundayim neden bilmiyorum. Kızımda herseyi liste yapip erkenden almıştım :D
En iyisi bir liste cikarmak olcak. İndirimleri takip edip duruma gore alirim

Şişliğim yok kg olarakta suan 3,6 kg aldım. Şişme biraz yenilenlerle alakalı olabilir sıfır şeker tüketiyorum. Tuzda aynı şekilde.
Mümkün oldukça dikkat edin yediklerinize.
Tuz kısıtlaması yapmadım henüz ana artık tuzu çok az bol su tüketmeye çalışacağım

Bazen cok kilo almasanda sislik oluyor canim daha cok sıcaklarda oluyor sanirim bende cok sis duruyorum son ayimda nisan sonuna gelmisti bu kez merak ediyorum nasil onlenebilir tansiyon sorunum yoktu tuzuda azalttim baya ama yapisal oluyor galiba simdi verdigimin ustune 3kilo aldim
Aynen yapisalda olabiliyor bende tuzu azalttım bol su dikkatli beslenme ile önüne geçmeye çalışacağım dur bakalım ne olacak 😊

Detaylida niye bu kadar erken cagiriyorlarki bence biraz buyukken daha iyi 23-24. Haftalarda yani.. hem bebegin yukariya ciktigini diyecegi zaman hem 24 lu haftalarda bebek bayag buyumus oluyo rahim uzunlugunu diyirr bu jadar su kadar dikkat et felan hemde 4 hafta sonra gittigindede tam seker yukleme testinin olacagi bebisin daha buyuk sanki bana gore daha direncli oldugu zaman.. ven doktorun takvimine dgilde gebelik cizelgesine gore tandevunu aliyirum asagi yukari bir ayda bir.. 30 mu 32 mi yune unuttum 2 Haftada bir cagiriyo sonra her hafta.. ben sadece fikir vermek istedim tabi.. doktorun gidecekse o ayri ama yani haftalik cizelgelere de bakin.. erken gitmekten ziyade azicik buyukken gidince sanki daha duzgun gorecekmis gibi, sanki bebek daha kilo aldigi yeri daha dar oldugu icin daha az kipirdiyirlar ve herbiseyleri daha net gozukzek gibi ben dusundum. Oyle iste 🥴
Dr öyle uygun gördü bende sordum erken değil mi diye önemli olan 20. Haftayı geçmiş olman dediler. detaylı için 17-23 deniyor. Sonrası ve öncesi için geç diye biliyorum. Benim tercihimi sorsaydı 21+5 te felan isterdim. İnşallah hayırlısıyla temiz çıksın tek duam bu 🤲🏼🥰

kızlar herkese merhaba 19 haftalık gebeyim istanbulda devlet hastanesinde kontrollerine giden var mı içinizde ben özele gidiyodum bıraktım devlete gidiyorum ama akıllı bilgi alıp ilgi göremiyorum açıkcası düzgün bir doktora denk gelemedim yada normali mi bu anlamadım mesela tansiyon ölçümü kan tahlili idrar tahlili ha bide ayrıntılı ultrason varmış onu da bana demediler sadece iki dakka ultrasonda bebeğe bakıo boyunu gramını sölüo 1 ay sonra gel diyor sizdede böyle mi yoksa ben mi çok kafaya takıyorum .

kızlar herkese merhaba 19 haftalık gebeyim istanbulda devlet hastanesinde kontrollerine giden var mı içinizde ben özele gidiyodum bıraktım devlete gidiyorum ama akıllı bilgi alıp ilgi göremiyorum açıkcası düzgün bir doktora denk gelemedim yada normali mi bu anlamadım mesela tansiyon ölçümü kan tahlili idrar tahlili ha bide ayrıntılı ultrason varmış onu da bana demediler sadece iki dakka ultrasonda bebeğe bakıo boyunu gramını sölüo 1 ay sonra gel diyor sizdede böyle mi yoksa ben mi çok kafaya takıyorum .
Ben zeynep Kamil devlet hastanesine gidiyorum, doktorum Habibe ayvacı taşan çok ilgili ne sorarsam söylüyor, zaten kilo, tansiyon, gibi şeyler odaya girmeden ölçülüyor ben çok memnunum açıkcası 15 günde bir gidiyorum

Ben zeynep Kamil devlet hastanesine gidiyorum, doktorum Habibe ayvacı taşan çok ilgili ne sorarsam söylüyor, zaten kilo, tansiyon, gibi şeyler odaya girmeden ölçülüyor ben çok memnunum açıkcası 15 günde bir gidiyorum
ben avrupa yakasındayım maalesef gittiğim doktorlar ne kilo ne tansiyon hiç bişeye bakmıyor ilgi sıfır

Back
X