2020 KPSS lisans +90 👍

Tarihin pusulasi kitabindan calistim simdi cagdasa geldim cagdas calismaya devam ederken tekrarlara gececegim.tekrar yaparken de kendi notlarim +ramazan yetginin konu anlatim kitabindan devam edecegim.
Bu konu son konu bu ne hız maşallah 👏 aynı kaynakları kullanıyormuşuz pusula çok detaylı bir kitap fakat 2018 kpss de bu 2.üniteyle ilgili bir soru var ancak pusulada bile o bilgi yok ramazan yetgin videoları güzel ama kitabıda var bende kitapta çok eksik anlatmış o yüzden onun sadece videolarına bakıyorum

Bu konu son konu bu ne hız maşallah 👏 aynı kaynakları kullanıyormuşuz pusula çok detaylı bir kitap fakat 2018 kpss de bu 2.üniteyle ilgili bir soru var ancak pusulada bile o bilgi yok ramazan yetgin videoları güzel ama kitabıda var bende kitapta çok eksik anlatmış o yüzden onun sadece videolarına bakıyorum
Valla kitabi konusunda cok bir bilgim yok ama tekrar icin en iyi kaynak gibi geldi.pusula da bile olmayan bilgi eger cok kaynaktan soru cozersek illaki karsimiza cikar diye dusunuyorum.yani insallah oyle olur 😂

Ben de şu an matematik test çözmeye devam ediyorum işten 1 ay sonra ayrılacağım o zaman daha aktif olurum aslında whats up Grubu fena olmaz kim kurmayı düşünüyor kızlar

Ben de şu an matematik test çözmeye devam ediyorum işten 1 ay sonra ayrılacağım o zaman daha aktif olurum aslında whats up Grubu fena olmaz kim kurmayı düşünüyor kızlar
😂😂 bu kacinci whatsapp muhabbeti toplu cevap vereyim bundan once soranlar ve sonraki soracaklar icin.buranin disinda kurdugum aktif bir kpss whatsapp grubum var.burdan grup kurmak yasak ama ayrica katilmak isterseniz ozel mesaj atin.bir de gruba alinca burayi boslamayin 😂😂

Merhaba hanımlar nasıl gidiyor çalışmalar uzun Bi süre çalışamadım malesef ara verince tüm düzenim bozuluyor. dün sözel mantık dinledim bugün çözmeye uğraşıyorum beynim yanıyor sanki. Ramazanda hiç çalışamadım toparlanmam gerek.

Cocugun kiyafetlerininalmaydi bayramdi baya ara verdim yarindan itibaren tekrar basliyorum programim cok aksadi yeni bi program yapmak zorunda kaldim bu biraz daha hafif digerini yetistiremem

Nerdesiniz bayanlar ben haftalardır kitap açamıyorum sağlık problemleri bayram tatil derken günler geçti. Sınavıma 3 hafta kaldı şuan sıfır hissediyorum kendimi napıcam bilmiyorum

Nerdesiniz bayanlar ben haftalardır kitap açamıyorum sağlık problemleri bayram tatil derken günler geçti. Sınavıma 3 hafta kaldı şuan sıfır hissediyorum kendimi napıcam bilmiyorum
Dikey gecis isin mi hazirlaniyosunuz Allah kolaylik versin o sinavinda soru sistemi baya degismis baktimda matematigi falan bu ne ya dedim hicbi sey anlasilmiyo bu arada gecmis olsun

Ya benim sorunum galiba gun icinde bissuru sey yapmak istiyorum ders anlaminda, yetistiremeyincede birakiyorum bu huyumdan biktim artik her yil ayni sey... 2020de de ayni sey olursa cildiracam artik:sinirli:

Dikey gecis isin mi hazirlaniyosunuz Allah kolaylik versin o sinavinda soru sistemi baya degismis baktimda matematigi falan bu ne ya dedim hicbi sey anlasilmiyo bu arada gecmis olsun
Evet canım dgs ye gireceğim bakalım ne yapabileceğim sınavda Bi dönem iyi gidiyordum sonra bıraktım şimdi de toparlayamıyorum. Umarım sınavım beklediğimden iyi geçer. Seninde bebiş geliyor şimdiden ne çalışırsan kar sana

Evet canım dgs ye gireceğim bakalım ne yapabileceğim sınavda Bi dönem iyi gidiyordum sonra bıraktım şimdi de toparlayamıyorum. Umarım sınavım beklediğimden iyi geçer. Seninde bebiş geliyor şimdiden ne çalışırsan kar sana
Aynen oyle oldugu kadar yapmaya calisicam sana da hem gecmis olsun hem de sinawfa basarilar insallah

X