2020 KPSS lisans +90 👍

👍

Eklentiler

• 20190423_041857.jpg
    20190423_041857.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben de evde hazırlanıyorum ama 2016 için dersaneye gitmiştim benim için çok iyiydi ,yine gitmek isterim ama 20 aylık kızım var bırakacak kimsem yok mecbur evde hazırlanıyorum.
Bende dersaneye 2014 ye gittim. Benim için yararlı oldu o zaman hamileydim. Yine gitmek isterim ama 4 yaşında kızım var şimdi. 9. Ayda krese başlayacak. Dersane konusunda o zaman karar veririm artık.

Bende dersaneye 2014 ye gittim. Benim için yararlı oldu o zaman hamileydim. Yine gitmek isterim ama 4 yaşında kızım var şimdi. 9. Ayda krese başlayacak. Dersane konusunda o zaman karar veririm artık.
Ne güzel gitme gibi bi ihtimalin varmış değerlendir mutlaka,ders çalışmayı tetikliyor hem de canlı canlı birilerininde çalıştığını görmek gaza getiriyor insanı :KK66:

Ne güzel gitme gibi bi ihtimalin varmış değerlendir mutlaka,ders çalışmayı tetikliyor hem de canlı canlı birilerininde çalıştığını görmek gaza getiriyor insanı :KK66:
Canım benim sorunum dersaneye gidince, başka ders çalışma fırsatım olmayacak. Ondan iyi düşünmek gerek. İnternet üzerinden canlı ders alma durumunu da düşünüyorum bakalım.

Yok canım.
Kızım günde 5 saat krese gidecek. Bu süreyi ben de dershanede gecirirsem ders çalışacak zamanım az kalıyor. Çünkü ev yemek çamaşır bulaşık, kızımla ilgilenme derken zaman kalmayacak test cozmeye
Kızın kreşe gideceği için eskisi kadar yoğun ilgilenmen gerekmeyecek, yemekleri de çok yaparsın ikişer gün yersiniz eşin bu konuda biraz fedakarlık yapabilir sanırım :KK66: bence çok güzel olur,akşam çocuk uyuyunca da testle devam edersin ya da haftasonu grubuna kaydolsan eşin iki gün bakamaz mı çocuğa?

Kızın kreşe gideceği için eskisi kadar yoğun ilgilenmen gerekmeyecek, yemekleri de çok yaparsın ikişer gün yersiniz eşin bu konuda biraz fedakarlık yapabilir sanırım :KK66: bence çok güzel olur,akşam çocuk uyuyunca da testle devam edersin ya da haftasonu grubuna kaydolsan eşin iki gün bakamaz mı çocuğa?
Canım eşim nobetli çalışıyor. Hafta sonu bir gün olsa bir gün yok. Ondan programlı olmaz.

Şimdilik uzaktan eğitim dersleri mantıklı görünüyor. Tekuzem araştırdım. Burda bir arkadaş aldı ama memnun mu bilmiyorum.

Canım eşim nobetli çalışıyor. Hafta sonu bir gün olsa bir gün yok. Ondan programlı olmaz.

Şimdilik uzaktan eğitim dersleri mantıklı görünüyor. Tekuzem araştırdım. Burda bir arkadaş aldı ama memnun mu bilmiyorum.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah şartlar uygun olur da gönlüne göre bi çalışma şekli oluşturabilirsin 🤗 bilgi alırsan buraya da yaz lütfen

Cevaplar icin tesekkurler hanimlar ben de egitim bilimleriyle birlikte calisiyorum bu yil olmazsa seneye evde calisarak hazirlanicam dogum yapmis olucam ama annemin evi yakin yurumeden ayaklanmadan bu isinhalledim diyorum yoksa biraz zorlar beni :emir_bebek:

X