2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Aynen öyle ben evde mantık sorularını takır takır yapıyordum sınavda yapamadım çok üzüldüm. Sınav kolay gibi görünüyor ama gerçekten çalışmanın yanjnda bir de psikolojik bir sınav,iyi hazırlanmak lazım.

:) insan bir puan alınca bunun üstüne koyarım ben diyor.

evet ben 78 aldım 85 neden almayayım diyenlerdenim :)

Kızlar kafamı hangi duvara vuracağımı şaşırdım işkur büro memuru alımları vardı duymuşsunuzdur belki hafta sonu açıklandı ben puan düşmez diye doğu illerini yazdım hep kendi yaşadığım ilde dahil olmak üzere pek çok il benim puanımdan düşük alım yaptı ve benim yazdığım yerler düşmedi sonuç YERLEŞEMEDİNİZ çok dokundu kısmet diyorum ama şimdi atanmış olmak vardı. Sonuç olarak KPSS ye hazırlanmaya devam :KK43::KK43::KK43::KK43:

hocam üzülmeyin vardir bir hayır.
tekrar çalışın çalışıpta kazanamayan ben daha görmedim. inşlah herkesin gönülünene göre olur 2020 kpss. iş kur alımının duymamıştım.

hocam üzülmeyin vardir bir hayır.
tekrar çalışın çalışıpta kazanamayan ben daha görmedim. inşlah herkesin gönülünene göre olur 2020 kpss. iş kur alımının duymamıştım.

İnşallah silmiştim kpss yi ama büyük konuşmamak lazımmış hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Tarihten başlamak biraz saçma mı olur sizce kızlar zaman çok ama şöyle birşey var tarih ders olarak değil ilgimi çekiyor bütün detayıyla öğrenmek istiyorum bu yüzden kalıcı olabileceğini düşünüyorum. Aslında aklımda türkçeden başlamak vardı ama işyerinde kitap çıkartıp soru çözmek çok abes olacağından bilgisayardan osmanlı tarihine çalışmaya başladım. Kafam karışık

Tarihten başlamak biraz saçma mı olur sizce kızlar zaman çok ama şöyle birşey var tarih ders olarak değil ilgimi çekiyor bütün detayıyla öğrenmek istiyorum bu yüzden kalıcı olabileceğini düşünüyorum. Aslında aklımda türkçeden başlamak vardı ama işyerinde kitap çıkartıp soru çözmek çok abes olacağından bilgisayardan osmanlı tarihine çalışmaya başladım. Kafam karışık
Canım daha çok var
Bu süreç sıkıcı olabilir
Ondan illa başlanacaksa matematikten başlanmalı.
Ama iş yerinde nasıl.yaparsin onu da bilmiyirum

Ben öncelikle geometri ve matematik konularını bitirmeyi istiyorum sizce bu kaç ayımı alır? Günde ortalama 3 saat çalışabilirim. Hafta sonu boşum. Daha sonra tarihle devam etmeyi düşünüyorum. Diğer dersleri bir arada çalışabilirim. Bu arada 2019 DGS'ye gireceğim...

Bende Data yayınlarının kpss tarih kitabı var (eski basım) ayrıntılı ve güzel bir kitap tavsiye ederim. Kpss tarih soruları oldukça ayrıntı içeriyor çünkü.

canım bende erken değil çünkü tarih derin oturması zaman alıyor.

Ben öncelikle geometri ve matematik konularını bitirmeyi istiyorum sizce bu kaç ayımı alır? Günde ortalama 3 saat çalışabilirim. Hafta sonu boşum. Daha sonra tarihle devam etmeyi düşünüyorum. Diğer dersleri bir arada çalışabilirim. Bu arada 2019 DGS'ye gireceğim...

Bende Data yayınlarının kpss tarih kitabı var (eski basım) ayrıntılı ve güzel bir kitap tavsiye ederim. Kpss tarih soruları oldukça ayrıntı içeriyor çünkü.

senin matematik ve geo temeline bağli bence eğer temelin çok iyise 2 ayı bulmaz

Canım daha çok var
Bu süreç sıkıcı olabilir
Ondan illa başlanacaksa matematikten başlanmalı.
Ama iş yerinde nasıl.yaparsin onu da bilmiyirum

İşyerinde başka şansım olmadığından tarihe yöneldim zaten. Çalışma saatlerim çok fazla akşam 8 gibi evde oluyorum onda da yorgunluktan çalışamıyorum hafta sonum boş ama hiç birşeye yetmiyor :rolleyes::rolleyes:

İşyerinde başka şansım olmadığından tarihe yöneldim zaten. Çalışma saatlerim çok fazla akşam 8 gibi evde oluyorum onda da yorgunluktan çalışamıyorum hafta sonum boş ama hiç birşeye yetmiyor :rolleyes::rolleyes:

ayı durumdayım üstelik çocuk eş ev var. işten geliyorum yemek içmek çocugu doğur evi toparla benim oturmam akşam 11 uluyor 12 e kadar az çok bir şeyler bakıyorum sonra uykum geliyor. c.tesi pazarda zaten cocuk uyudukça anca o yüzden ne kadar erken başlasam o kadar iyi benim için

ayı durumdayım üstelik çocuk eş ev var. işten geliyorum yemek içmek çocugu doğur evi toparla benim oturmam akşam 11 uluyor 12 e kadar az çok bir şeyler bakıyorum sonra uykum geliyor. c.tesi pazarda zaten cocuk uyudukça anca o yüzden ne kadar erken başlasam o kadar iyi benim için

Valla ben de çocuk düşünüyorum hamile kalırsam 2019da diye konuları şimdiden bitirmeye çalışıyorum çocuk ve ev işleriyle bide işle beraber tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu

Birde ders gibi görmüyorum ben tarihi ilgi alanıma giriyor araştırmak ondan sanırım unutacağım çok şey olacak elbette ama unutmayacağımda olacak gibi

Tarihi bende çok seviyorum canım eğer ara vermezsen unutmazsın erken başlaman iyi bile olabilir sadece sıkılma ihtimalin olabilir.. Ama şimdi çalışmaya başlayıp sonra kalkıp Bi iki ay verir çalıştığın konuların sorularından bol ol çözmezsen evet unutabilirsin. İyi program yapmak lazım. Ben Türkçe matematikle başladım beni de Türkçe bayıyo coğrafya ekleyim Bi de diyorum hergün 1 ders çalışsam 3 dersi nekadar da bitiririm onu düşünüyorum :)

X