2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Kızlar merhaba
Özel sektörde 2 yılda bezdiğim için tekrar kpss düşünmeye başladım. 2016 yılında hazırlandım ama çok da bilinçli çalışmadım. 79 puan aldım sonra dedim artık iş hayatına girmeliyim diye ama hata etmişim. Şu anda çalışıyorum ve mayısa kadar muhtemelen çalışıırm düğün hazırlığındayım Allah izin verirse haziran gibi düğünüm olacak.

Derslere gelecek olursak kitap okumayı çok sevdiğimden türkçe de zorluk yaşamam ama yavaşım bu yüzden hergün 10 tane bile olsa paragraf çözmeyi düşünüyorum. Matemetik 2018 de en güvendiğin dersti denemelerde 27 28 net yapardım sınavda 21 yaptım giren bilir soruları. Matematikte de bol bol soru çözmeyi düşünüyorum.

Hazirana kadar ki planım türkçe ve matematik üzerine çünkü sözellerle aram çok iyi değil hemen unutuyorum. Benim Hocamın iyi olduğunu biliyorum. Kpss kursuna gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben dışarı çıktığım gün halsizlikten perişan olurum o gün ders çalışmam. Belki hızlandırılmış kursa gidebilirim son tekrar olsun diye o da şubat gibi başlıyor zaten.

Her zaman dediğim devletin en kötü yeri özelin en iyisinden çok daha iyidir.

Allah herkese emeğinin karşılığını versin inşallah. Kpss benim için bitti demiştim ama öyle olmuyormuş.

aramıza hoş geldin canım :) bak çok iyi bilinçlenmişssin inş istediğin puanı alırsın. sana tek tavsiyem her gün düzenli olarak bir saat olsa bile çalış

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. 28yasindayim ve bekarim. 2018 kpss'den 89a yakin bi puan aldım. Ama ne yazık ki bana yetmeyecek gibi muhendislik puanları cok yuksek. Ben son olarak 2020ye yine hazırlanacağım. Matematik problemlerinden ve heyecandan kaybettim desem yeridir. 90 puanı değil 1.olmayı hedefliyorum artık Allah nasip ederse. Ama motivasyon çok önemli işte hepimiz için gecerli inşallah 2020 kpss hepimiz için hayırlı olur:)

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. 28yasindayim ve bekarim. 2018 kpss'den 89a yakin bi puan aldım. Ama ne yazık ki bana yetmeyecek gibi muhendislik puanları cok yuksek. Ben son olarak 2020ye yine hazırlanacağım. Matematik problemlerinden ve heyecandan kaybettim desem yeridir. 90 puanı değil 1.olmayı hedefliyorum artık Allah nasip ederse. Ama motivasyon çok önemli işte hepimiz için gecerli inşallah 2020 kpss hepimiz için hayırlı olur:)

Hocam Merhaba, Hoş geldiniz aramıza,
çok iyi puan almışssın ben o kadar alsam atanma durumum baya yüksek olurdu, keşke bende o kadar olsam 2020 de hedefim 90 üstü inş alırız ve atanırız. :)

Hocam Merhaba, Hoş geldiniz aramıza,
çok iyi puan almışssın ben o kadar alsam atanma durumum baya yüksek olurdu, keşke bende o kadar olsam 2020 de hedefim 90 üstü inş alırız ve atanırız. :)
Alırız alırız inşallah yeter ki çalışalım düzenli olarak ve heyecan yapmadan :) :super::sampiyon:

Hoşbulduk canım:) matematiğim benim iyidir ama iyi diye diye zaten orada çuvalladım. 2012de üni 3teydim. Deneme amaçlı girip 68almıştm. Bugünlere geldik işte. Size tavsiyem(tavsiye vermek haddim değil ama:) ) temeli halledip her gün 5ders çalışmak gerekiyosa çalışın. Ben öyle yapıcam çünkü. Örneğin 1ay, 1hafta ya da bir gün boyunca sadece bir ders çalışmayın. Her gün 5dersten de çalışın zamanı gelince. Benim hatalarımdan birisi de buydu. Zaman ilerledikçe fikir alışverişlerinde bulunuruz :KK48::KK16:

Doğru söylüyorsun ben sadece hergün tek ders bakarak çalışıyodum sonra bocalıyodum çok.. İyice özümsemek lazım tüm dersleri ve tüm konularını. Bi tek vatandaşlık çalışmam erken vakitte çünkü o sürekli değişiyor ama Türkçe matematik tarih coğrafya iyice benimsenmeli

Doğru söylüyorsun ben sadece hergün tek ders bakarak çalışıyodum sonra bocalıyodum çok.. İyice özümsemek lazım tüm dersleri ve tüm konularını. Bi tek vatandaşlık çalışmam erken vakitte çünkü o sürekli değişiyor ama Türkçe matematik tarih coğrafya iyice benimsenmeli
Evet canım özellikle türkçe ve matamatik zamanla oturacak dersler. Ben daha tam başlayamadım ama en kısa zamanda oturtucam planımı. Her gün en az 20 paragraf çözmeliyiz. En çok tavsiye edilen de bu zaten.

Evet canım özellikle türkçe ve matamatik zamanla oturacak dersler. Ben daha tam başlayamadım ama en kısa zamanda oturtucam planımı. Her gün en az 20 paragraf çözmeliyiz. En çok tavsiye edilen de bu zaten.

Kızlar selam,
Türkçe matematikten ziyade bence tarih zaman alan bir ders oturması ve soru çözmek bence daha önemli tarihle birilikte diğer derslere elbette çalışın derim ama bir günde 5 ders çalışmak verim alınır mı bence bu kişiden kişiye değişir bence bir günde 2-3 ders daha mantıklı ben çalışıyorum özel bir şirkette eve gelince çocuğumla ilgilenip, çocuk uyunca ders çalışıyorum her gün bir ders şeklinde ayarladım nasip olursa mart gibi de denemelere başlaya cam çünkü deneme amaçlı ben 2019 kpss sınavına gireceğim. sadece her gün düzenli de olsa çalışmak bence en önemlisi ve matematiğe ben bir başlıyorum bir bırakıyorum. şuan ön yargıda olduğum tek ders diyebilirim. hiç başlamak istemiyorum. matematik olmadan da olmuyor nasıl olacak bilmiyorum.

Matematik olmadan olmuyor canım maalesef :KK43: 2019daki kpss ye sadece gy gk oturumuna başvuru yapabiliyor muyuz? Soruları görmek ve kendimizi denemek için iyi olur çünkü bu yıl da girmek

Kızlar selam,
Türkçe matematikten ziyade bence tarih zaman alan bir ders oturması ve soru çözmek bence daha önemli tarihle birilikte diğer derslere elbette çalışın derim ama bir günde 5 ders çalışmak verim alınır mı bence bu kişiden kişiye değişir bence bir günde 2-3 ders daha mantıklı ben çalışıyorum özel bir şirkette eve gelince çocuğumla ilgilenip, çocuk uyunca ders çalışıyorum her gün bir ders şeklinde ayarladım nasip olursa mart gibi de denemelere başlaya cam çünkü deneme amaçlı ben 2019 kpss sınavına gireceğim. sadece her gün düzenli de olsa çalışmak bence en önemlisi ve matematiğe ben bir başlıyorum bir bırakıyorum. şuan ön yargıda olduğum tek ders diyebilirim. hiç başlamak istemiyorum. matematik olmadan da olmuyor nasıl olacak bilmiyorum.
Evet demek istediğim sadece 1derse yüklenmeyin. Bu 2 de olur 3 de kişiden kişiye değişir. Matematiği de zorlamak durumundasn. Video izleyip arkasından soru çözebilirsin. Belki daha iyi olur. İlyas güneş in videolarını beğenmiştim.

Matematik olmadan olmuyor canım maalesef :KK43: 2019daki kpss ye sadece gy gk oturumuna başvuru yapabiliyor muyuz? Soruları görmek ve kendimizi denemek için iyi olur çünkü bu yıl da girmek
ben giremiyoruz diye biliyorum canım hep çift senelerde girdiğimden :KK70:

evet 4 yıllık mezun isen gy gk basvuru yapabiliyorsun sadece soruları ve sınav heeycanını yenmek için bende giriyorum. ama puanı kullanamıoyrsun. üstelik 2018 puanında yanmıyor

Evet demek istediğim sadece 1derse yüklenmeyin. Bu 2 de olur 3 de kişiden kişiye değişir. Matematiği de zorlamak durumundasn. Video izleyip arkasından soru çözebilirsin. Belki daha iyi olur. İlyas güneş in videolarını beğenmiştim.

ilyas hocanın vidioları bana temeli iyi olanlar için gibi geldi. dinledim ama hiç bir yararı olmadı çok üzülüyorum. kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.

Ozaman bu yıl girelim sınava gy gk oturumuna soruları görüp kendimizi ciddi anlamda denemiş oluruz. Temmuza kadar konuları bitirmeyi hedef alalım temmuzda sınava girip kendimizi test ederiz sınav sonrası da eksik olan derslerimiz in konu tekrarını yapıp sınava kadar bol bol soru bankası bitirmek lazım :)

X