Kızlar merhaba
Özel sektörde 2 yılda bezdiğim için tekrar kpss düşünmeye başladım. 2016 yılında hazırlandım ama çok da bilinçli çalışmadım. 79 puan aldım sonra dedim artık iş hayatına girmeliyim diye ama hata etmişim. Şu anda çalışıyorum ve mayısa kadar muhtemelen çalışıırm düğün hazırlığındayım Allah izin verirse haziran gibi düğünüm olacak.
Derslere gelecek olursak kitap okumayı çok sevdiğimden türkçe de zorluk yaşamam ama yavaşım bu yüzden hergün 10 tane bile olsa paragraf çözmeyi düşünüyorum. Matemetik 2018 de en güvendiğin dersti denemelerde 27 28 net yapardım sınavda 21 yaptım giren bilir soruları. Matematikte de bol bol soru çözmeyi düşünüyorum.
Hazirana kadar ki planım türkçe ve matematik üzerine çünkü sözellerle aram çok iyi değil hemen unutuyorum. Benim Hocamın iyi olduğunu biliyorum. Kpss kursuna gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben dışarı çıktığım gün halsizlikten perişan olurum o gün ders çalışmam. Belki hızlandırılmış kursa gidebilirim son tekrar olsun diye o da şubat gibi başlıyor zaten.
Her zaman dediğim devletin en kötü yeri özelin en iyisinden çok daha iyidir.
Allah herkese emeğinin karşılığını versin inşallah. Kpss benim için bitti demiştim ama öyle olmuyormuş.
aramıza hoş geldin canım :) bak çok iyi bilinçlenmişssin inş istediğin puanı alırsın. sana tek tavsiyem her gün düzenli olarak bir saat olsa bile çalış