- 30 Nisan 2018
- 1.790
- 2.122
- 37
Aynen ilk şık canim sanırım kacirmisiz.Hayirlisi artık ama mutluyuz.
Cinsiyetini öğrendiniz mi canımAynen ilk şık canim sanırım kacirmisiz.Hayirlisi artık ama mutluyuz.
Evet bu da erkek ikinci asker geliyor dedi doktorumuz ve kesin erkek çok belliydi.Cinsiyetini öğrendiniz mi canım
Yaa gözünüz aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallahEvet bu da erkek ikinci asker geliyor dedi doktorumuz ve kesin erkek çok belliydi.hayırlısı inşaallah diyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.
Hiç regl olmadan mi hamile kaldınız bende en son ilk kez kızım 9 aylıkken adet oldum 2 ay geçti olmadım dahaBende hamileyim
MasAllah nice seneleri olsun İnsAllah ömrü güzel olsun bizimde perşembe günü kutlama yapicak misiniz?Yarın doğum günümüzzaman çok hızlı geçti ne zaman büyüdü hiç anlamadım
Yaa yeni girdim bugun gruba hayirli olsun ikinci bebişEvet bu da erkek ikinci asker geliyor dedi doktorumuz ve kesin erkek çok belliydi.hayırlısı inşaallah diyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.
Bizim ayin 25 inde ama heyecanliyim simdidenKizlar merhaba nasılsınız ne zamandır giremedim.yeni gebelikler var hayırlısı olsun herkese doğum günü hazırlıkları var mı?
Biz atlattık çok yorucu ama güzeldi.Bizim ayin 25 inde ama heyecanliyim simdiden
23 u de bizim süslerimiz geldi. Kıyafetleri hazır, pastamız konuşuldu aile arasında sadece mini bir doğum günü yapacağız. Asıl zoru fotoğraf çekiminde olacak. Eşimin memleketinde 14 aylık olduklarında bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptıracağız.Biz atlattık çok yorucu ama güzeldi.
Hadi hayırlısı bende bir kaç görüştüğümüz kişiyi çağırdım maksat hatıra olsun.Fotograf çekilirken sıkılıyor bebisler.23 u de bizim süslerimiz geldi. Kıyafetleri hazır, pastamız konuşuldu aile arasında sadece mini bir doğum günü yapacağız. Asıl zoru fotoğraf çekiminde olacak. Eşimin memleketinde 14 aylık olduklarında bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptıracağız.