bu adet dönemini bende boş geçirmek istemiyorum adet günüme 6 gün kaldı.. inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruzSevgili arkadaslar insallh rabbim.hepmizin kucagini bos birakmasin hamile degilim suan ama bu adet donemknde de elim bos dönmem hamile kalırım umuduyla açıyorum 220 haziran anne veya anne aday adaylri
Insallh nasip olir komsenin kucağı bos kalmasin rabbim isteyen herkese versinmerhabalar bende bugün ovitrelle vuruldum hesapladim bende haziran annesi olacagim şayet hamile kalirsam insallah hepimiz kalalim kizlar ya iğneden sonra asiri kasik bel agrisi yaşayan oldumu iğne vurdugu gün yani
Bende olmadi canm belko catlamadsn kaynaklidirmerhabalar bende bugün ovitrelle vuruldum hesapladim bende haziran annesi olacagim şayet hamile kalirsam insallah hepimiz kalalim kizlar ya iğneden sonra asiri kasik bel agrisi yaşayan oldumu iğne vurdugu gün yani
merhaba, klomen kullandım ben günde 2 kez ancak bugün muayeneye gittim. yumurta istediğim olgunluğa gelmemiş dedi. perşembe tekrar bakacağım dedi. ama düşük ihtimal verdi. bir sonraki aşama iğne dedi. iğne nasıl oluyor. fiyatları nedir. bilgi verebilir misiniz?Arkadaslar catlatma ignesi tedavimde 2. Ayim bu ay hem klomen aldim hemde 2 adet yumurta gelistirme ignesi vuruldum cumrtesi gunu catlatma ignesi vurulcak dualariniz olma umuduyla
Aynen bende de bu oldu 2 tane yumurta gelistirci igne verdi sonra bir tane de catlatma ignesi verdi. Bu yumurta gelistirme ignesi catlatma ignesi gibi kollardan oluyo.150 tl mi ne olmasi gerekli pahali yanimerhaba, klomen kullandım ben günde 2 kez ancak bugün muayeneye gittim. yumurta istediğim olgunluğa gelmemiş dedi. perşembe tekrar bakacağım dedi. ama düşük ihtimal verdi. bir sonraki aşama iğne dedi. iğne nasıl oluyor. fiyatları nedir. bilgi verebilir misiniz?
İnşallah hiçbirimizinki gitmesin. Tanesi mi 150 liraAynen bende de bu oldu 2 tane yumurta gelistirci igne verdi sonra bir tane de catlatma ignesi verdi. Bu yumurta gelistirme ignesi catlatma ignesi gibi kollardan oluyo.150 tl mi ne olmasi gerekli pahali yaniinsallh emekleriniz bose.gitmesin
Bu ay bana uğurlu geldi çok şükür evde testim pozitifSevgili arkadaslar insallh rabbim.hepmizin kucagini bos birakmasin hamile degilim suan ama bu adet donemknde de elim bos dönmem hamile kalırım umuduyla açıyorum 220 haziran anne veya anne aday adaylri
Benim bugün regl günümdü,kan testi sonucum 40 çıktı,sizinde gözünüzaydın iyi sonuçlar alalım hepimiz inşallahMerhaba ben de yarın kan vermeye gidicem 12. Günden beri pozitiiiifff görüyorum bugün 16. Gün adetim geçeli iki gün oluyor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim bugün regl günümdü,kan testi sonucum 40 çıktı,sizinde gözünüzaydın iyi sonuçlar alalım hepimiz inşallah
Göğüslerim içi dolu gibi oldu ve çok olmayan kasık ağrısı,karnımın alt kısmında doluluk var hissi özellikle eğilince,sırt ağrım var hatta regli olcam sanmıştım:)canım grip gibiyim hatta arada ishal oluyorum ayıptır söylemesiKızlar hepinizin gözü aydın değerleriniz kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmenizi evladınizi sağ salim kucağıniza almayı nasip eylesin belirtileriniz nelerdi tabi kişiden kişi ye değişir ama bakalım benimde günüm 1 gün geçti bat a 2 gün kala test yaptım negatif cıktı umut işte beklemedeyim dua edin bizlerede
Bu ay herkese uğurlu gelmiş umarım banada uğurlu gelir benimde bat 28 Eylül eğer hamileysem Haziran annesi olucam lütfen hamile arkadaşlar benim için dua edin o kadar çok istiyorum ki hamile kalmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?