Gebeliğe Hazırlık 2020 haziran aday adayı anneler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüslerim içi dolu gibi oldu ve çok olmayan kasık ağrısı,karnımın alt kısmında doluluk var hissi özellikle eğilince,sırt ağrım var hatta regli olcam sanmıştım:)canım grip gibiyim hatta arada ishal oluyorum ayıptır söylemesi🙈bu arada hiç akıntım yok,kupkuruyum🤷🏻‍♀️,Allahım isteyen herkese nasip etsin🤲🏻
Amin canım verdigin bilgiler için teşekkürler tekrar hayırlı olsun

Öncelikle hepinize merhaba..43 yasindayim daha once bir bebegimin kalbi durdugu icin alinmisti.sonra araya baya zaman girdi.esimden ayrildim yeniden evlendim.cocuk icin cok gec diye dusunurken haziran ayinda eşimle tüp bebek merkezine gittik.amac en azindan bir kere denemekti ,sonradan pisman olmamak icin.gerekli kontrollerden sonra sag tarafimda hic yumurta olmadigi solda da sadece 2 tane oldugu soylendi.doktor üstü kapali paranizi boşa harcamayin ümit vermek istemem, ihtimal tedaviyle bile cok dusuk dedi.o zamana kadar herseye dikkat eden ,folik asit kullanan saglikli beslenen ben,durumumu kabullenip hatta avantajli taraflarini gorup kendimi yeni duzene alıştırmaya calistim.aksi gibi esimde de sperm sayisi ve hareketliligi sorunu vardi.dedigim gibi hazirandan sonra saldik ikimiz de.ben bundan bir hafta once perdeleri yikadim astim,koltuklarin yerini degistirdim,camasir suyu soluya soluya temizlik yaptim,hatta bir yorgunluk birasi bile ictim.canim kadar sevdigim bi arkadaşımın saglik problemlerinden dolayi hastane hastane de gezdim.cok uzuntulu bir surecti reglim gecikti,bir de şöyle bir durum var ablam annem benim yaşımda coktaaann menapoza gitmislerdi.herhalde menapoz dedim.bi gebelik testi aldim.ihtimal verdigimden degil doktora gidince sorarsa ayip olmasin diye.pozitif cikti.inanamadim 2 tane daha yaptim.dun kan testi oldu ve keseyi gördük.ayni gun arkadasimin ölümcül hastaligi oldugunu öğrendim hem sevincten delirmek uzereyim hem de icim kan agliyor.allah nasip kismet ederse haziran 9 dogum zamani.diyecegim o ki,kafaniza takmazsaniz hamile kalirsiniz,Allah yazdiysa olur...bir masallahinizi esirgemeyin,can dostum icin de dua edin..hepinize mutlu gunler dilerim..

Benom malesef gene olmadi hayirlisi artik Rabbim ama cok yoruldum beklemeklerden 😔😔
Bekleyince olmuyor..senelerdir bekledim .haziranda tup bebek icin gittigim dr sizin bebeginiz olma ihtimali cok zayif umit vermek istemem dedi.uzuldum ama her sey Allahtan dedim,saldim yakasini.hicbir mudahalesiz hamileyim simdi.kafada bitiyor hersey
.darisi basiniza..

Back