- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.361
Merhaba son adet tarihine göre 7+6 görünüyorsun yani yarın tam 8 haftalık olacaksın :) senin bebiş benimkinden 2 gün büyük :) kalp atışını duydun muMerhaba benim son adetim 19 aralikta basladi, doktora 2 gun ara ile gittim, carsamba 6+1 demisti cuma yani dun 7+3 dedi ve kafam karisti. Siz kacinci haftanizdasiniz?
Valla ben yatarken ikisini de bir yutuyorum gündüz iş güç derken hatırlamıyorum yatarken de aaa ilaç diyip kalkıp içiyorumfolik asit ve bulantı ilacını alan kızlar. ilacı hangi düzenle kullanıyorsunuz? ben folik asiti akşam yemeğinden sonra 7 gibi bulantı ilacını da yatmadan önce 11 buçuk gibi alıyorum. saat süresi az mı sizce?
Zofer için b sınıfı ilaç deyince korktum ama bende bulantı mide kaynamasi var prilam kusmayi geciriyor bulantı kalıyor dediniz. Kafam karisti. Ay ne zor ya .hasta gibi yatiyom. Hiç keyfi m yok ya ne alicam ilaç bilemedim
Ayyynen öyle ben de aynıyım. Az önce prilam içtim ama folik asit içmedim şimdi de kalkıp içemiycem ya napiyimValla ben yatarken ikisini de bir yutuyorum gündüz iş güç derken hatırlamıyorum yatarken de aaa ilaç diyip kalkıp içiyorum
MasallahHayirlisi olsun canim ilk oncelikle benimde erken dollenme sat 21 aralikti ben 11 ocakta testte ogrendim sonra kan verdigimde degerim 53 kusurlerde cikti biraz bekledim 2 gunde bi beta ya baktirdim sonra doktora gittim 4+4 te kese gorunmustu ama bebek daha yoktu 6+4 te tekrar gittim cok sukur hem bebegimi hemde kalp atisini duydum
Zofer için endişelenme bence, benim oğlum sürekli mide bulandırıp kusuyordu 7 aylıkken, bebeğime bile zofer yaptı doktorZofer için b sınıfı ilaç deyince korktum ama bende bulantı mide kaynamasi var prilam kusmayi geciriyor bulantı kalıyor dediniz. Kafam karisti. Ay ne zor ya .hasta gibi yatiyom. Hiç keyfi m yok ya ne alicam ilaç bilemedim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahMerhabalar bende nasip olur sa Eylül 2020 annesi olacagımm
Sonucunuzu bence pazartesi gosterin bu degerler onemli cunku ilk 3 ayTesekkur ederim kizlarsali gunu gidicem zaten sonuçları gostermeye oncesinde destek oldunuz
Tekrar beta ya baltinmi 2 gun sonraMasallahcok sevindim darısı basıma, Sat 29 aralık ancak iste bilemiyorum ayın 9u gibi döllenme oldu yumurtlamaya göre, ben baya gec gebelik testi yaptım normalde bat 23-24 ocaak gibiydi ve 28ocak kan testinde 456 idi.
Hayirlisi olsun Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahMerhabalar bende nasip olur sa Eylül 2020 annesi olacagımm
Benim agridi 3-4 gun once ama ayiptir soylemesi ishal gibi olmusum ona baglamistim agriyi senin kabizlik veya ishal durumu varmiSanırım benim gibi karnı ağrıyan yok
Benim agridi 3-4 gun once ama ayiptir soylemesi ishal gibi olmusum ona baglamistim agriyi senin kabizlik veya ishal durumu varmi
Olabilir gaz sancisi da yapio agriyi uzerine yatamiyosun bile ole oldumuKabızlık var canım bende siyoruk sanırım gaz sancısı
Benim de oluyor ara ara idrar yolu enf vs diye tahlil verdim temiz cikti . Rahim genislediginden dolayi bence olabiliyor bu tarz agrilarSanırım benim gibi karnı ağrıyan yok
Ne oldu canim bi sorun mu varBelirtileri geçenler var mi
Merhaba son adet tarihine göre 7+6 görünüyorsun yani yarın tam 8 haftalık olacaksın :) senin bebiş benimkinden 2 gün büyük :) kalp atışını duydun mu
Benim 3 gündür agriyo geriliyo Batiyo vajinama vuruyo ağrısı..rahim büyüdüğü içinmiş ama dra gidince sorucam..senin nasıl agrinSanırım benim gibi karnı ağrıyan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?