2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Zofer için b sınıfı ilaç deyince korktum ama bende bulantı mide kaynamasi var prilam kusmayi geciriyor bulantı kalıyor dediniz. Kafam karisti. Ay ne zor ya .hasta gibi yatiyom. Hiç keyfi m yok ya ne alicam ilaç bilemedim

Canım denemeden bilemezsin bende prilam kullanıyorum bulantımı da kusmayı da geçirdi

Kızlar selam hepimizin gebeliği hayırlı olsun sqğ salim kucagımıza alalım inşallah, bir sorum olacak forumda hep gec döllenme gec yumurtlama vs okuyorum ama hic mi yok benim gibi döngüsü kısa olan? Sat 29 aralıktı ve ayın 9unda yumurtladım. 24 ocak da bat idi. 27 ocakta gebelik testinde kopkoyu iki cizgi cıkınca 28 ocak sabahı kan verdim ve 456 cıktı. Şimdi sorum şu; kalp atışı ne zaman duyulur?

Yalnız olmadığıma sevindim Yalnız 10 haftalık oluncaya kadar 3 kilo aldım Bunun sonu nereye gider hiç bilemiyorum. Hedef toplam 10 kilo almaktı, sanırım artık 20 kiloya bile razıyım
Kızıma hamıleyken ilk 4 ayda 1 kilo almıştım. Şiödi 2 haftada 1 kilo. Toplamda 25 kiloyu görünce gerisine bakmamıştım ama çok kilo almamalıyız. Son aylar yaza denk geliyor. Zamanın çoğu dışarıda geçiyor.

Ben hiç kusmadım ama aralıksız bir bulamtım vardı gerçekten aralıksız ama sabahtan akşama kadar. Prilam içerken çok iyiyim hayata döndüm şükür. Ama dün gece içmedim ve çok kızıyorum kendime tam da temizlik günümdü yarın 15 kişi misafirim var oyy oyyy....

Ben hiç kilo almadım hala ya tek istediğim uyumak

Valla benim karışık biraz adeti 1 hafta veya 5 gün öncesinden oluyorum en son 18 aralık bat tarihi ben ilk kan testini 11 ocakta yaptım canım
Merhaba benim son adetim 19 aralikta basladi, doktora 2 gun ara ile gittim, carsamba 6+1 demisti cuma yani dun 7+3 dedi ve kafam karisti. Siz kacinci haftanizdasiniz?

aşağı yukari ayrıyız benim carsamba gunu icin kalp atisi duyulur dedi doktor senin de heralde sonraki pazartesiye duyulur

folik asit ve bulantı ilacını alan kızlar. ilacı hangi düzenle kullanıyorsunuz? ben folik asiti akşam yemeğinden sonra 7 gibi bulantı ilacını da yatmadan önce 11 buçuk gibi alıyorum. saat süresi az mı sizce?

Hayirlisi olsun canim ilk oncelikle benimde erken dollenme sat 21 aralikti ben 11 ocakta testte ogrendim sonra kan verdigimde degerim 53 kusurlerde cikti biraz bekledim 2 gunde bi beta ya baktirdim sonra doktora gittim 4+4 te kese gorunmustu ama bebek daha yoktu 6+4 te tekrar gittim cok sukur hem bebegimi hemde kalp atisini duydum

Ben folikasiti oglen 3-4 gibi aliom bulanti icinde saat 9 gibi iciyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…