- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.201
Aslında gündemle alakası yok bence çünkü bende depremden 3 gün kadar önce rüyamda deprem oluyordu ben birini bıcaklıyordum o beni bıcaklıyordu pencereden aşağı filan atıyordum birkaç gün önce nefessiz kalmış gibi uyandım bir anda irkilerek yani bende genelde böyle kötü rüyalar görmeye başladım hamileliğimi öğrenmeden önce başladı hatta hormonlarla alakalıdır belki canımgündemden etkilenmişsin belli ki canım benim. haberleri izleme mümkün olduğunca. pozitif şeyler düşün. biz ne yapıyorsak bebeklerimiz de ona maruz kalıyor. iyi düşün iyi şeyler gör ❤
Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde çok kötü rüya gördüm. Olumsuz düşünmeme sebep oluyor bu rüya aklıma gelince.Aslında gündemle alakası yok bence çünkü bende depremden 3 gün kadar önce rüyamda deprem oluyordu ben birini bıcaklıyordum o beni bıcaklıyordu pencereden aşağı filan atıyordum birkaç gün önce nefessiz kalmış gibi uyandım bir anda irkilerek yani bende genelde böyle kötü rüyalar görmeye başladım hamileliğimi öğrenmeden önce başladı hatta hormonlarla alakalıdır belki canım
Ben de geldim dra heyecanla bekliyorum miniğimin kalp atışını duyarım inşallah ama heyecandan mı bilmiyorum kramp giriyor korkuyorum
Hayırlısıyla duyarsınız umarım, çıkar çıkmaz yazın güzel haberlerinizi bekliyoruz.Heyecandan kalbim duracak tansiyonum yükselmese baribenim 7. Haftada duruyordu kuzucuklarımın kalbi bakalım kuzum nasıl
Ben de 7+5 de karından göremedi. Alttan ultrasonla baktı. Rahmin ters demişti o zaman bana daKızlar doktorlar benim keseyi çok zor buluyorlar. Karnıma cihazı bastırarak oldukça aradılar. Hatta bir an korktum. İlk gittiğimde rahimin ters demişti biri. Kızıma hamileyken hiç böyle diyen olmamıştı. Sizde de oldumu böyle.
Ben hemen unutmaya çalışıyorum. rüyayı hatırlamaya çalışmıyorum kimseye de anlatmıyorum. Durdukça daha kötü etkliyor çünkü.Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde çok kötü rüya gördüm. Olumsuz düşünmeme sebep oluyor bu rüya aklıma gelince.
Rüyamda uyurken bir anda uyannıyorum ve yerde kocaman bir yılan. Kıvrılarak daire şeklini almış. Korkuyorum kımıldayamıyorum. Sonra biri geliyorum yerde yılan vardı diyorum. Evet gördüm bir tane değil 2 taneydi diyor. Biri 7m biri 1m. Bu kadar
hiç izlemeyemiyorum ki haberleri daha kötü oluyorum. ben tv'yi kapatıyorum.gündemden etkilenmişsin belli ki canım benim. haberleri izleme mümkün olduğunca. pozitif şeyler düşün. biz ne yapıyorsak bebeklerimiz de ona maruz kalıyor. iyi düşün iyi şeyler gör ❤
Evet aslında rüyalara inanmam ama aklıma gelince de bir an takılmıyor değil. En güzeli anlatmamak aslında. Buarada hamileyken özellikle sonlara doğru çok saçma rüyalar görülüyor.Ben hemen unutmaya çalışıyorum. rüyayı hatırlamaya çalışmıyorum kimseye de anlatmıyorum. Durdukça daha kötü etkliyor çünkü.
Hayır olsun diyelim kötüye yormayalım dediğim gibi bence hormonlardan kaynaklanıyor gibiBen de hamile olduğumu öğrendiğimde çok kötü rüya gördüm. Olumsuz düşünmeme sebep oluyor bu rüya aklıma gelince.
Rüyamda uyurken bir anda uyannıyorum ve yerde kocaman bir yılan. Kıvrılarak daire şeklini almış. Korkuyorum kımıldayamıyorum. Sonra biri geliyorum yerde yılan vardı diyorum. Evet gördüm bir tane değil 2 taneydi diyor. Biri 7m biri 1m. Bu kadar
Seni burada da buldum iyiyiz ekim annesi sen nasılsınMerhaba Eylül anneleri, nasılsınız ?
İyiyim canımSeni burada da buldum iyiyiz ekim annesi sen nasılsın
Aynen canım 40 hafta tam dolacak diye birşey yok bende düşüniyorum bazen 10 gün erken gelse başak burcu olacak zamanında gelse teraziİyiyim canımbelki bende eylül annesi olurum diye burayı da takip ediyorum
Çok sevindimMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Ayy canım maşallah ne güzel :) cinsiyet tahmini yapan var mı burda yaMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Erkek benceMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?