2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hosgeldin

Kızlarr az önce eşimle konuştuk rüyasını anlattı sabah anlatamamıştı
Rüyamda doğum yapıyordun bende senin yanına geliyordum çok güzel bir kızımız oldu aşkımm diyordum dedi
Ayy nasıl duygulandım anlatamammm normalde anneye nail olur rüya görür falan eşim görmüş bakalım cinsiyet konusunda doğru mu çıkacak rüyası

Kizlar icimde bi huzursuzluk var hayir olsun. Bebeğe birsey mi oldu acaba ya. Dr a gitmemek icin sakinleşmeye calisiyorum. Kasik agrim da var.

nasılsın canımm
Bu aralar çok uyusa bile uykuya doymayan biri olarak İyiyim canım sen nasılsın Ayrıca ne güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah. Cinsiyet belli olduğunda göreceğiz bakalım

Bu aralar çok uyusa bile uykuya doymayan biri olarak İyiyim canım sen nasılsın Ayrıca ne güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah. Cinsiyet belli olduğunda göreceğiz bakalım
Valla bende aynen senin gibiyim kuzum dün 20.30 da uyumuşum ama hala uykumu alamadım
bu arada rüyayı eşim görmüş ekstra duygulandımm

Günaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
Ayy maşallah miniğe
Kizlar icimde bi huzursuzluk var hayir olsun. Bebeğe birsey mi oldu acaba ya. Dr a gitmemek icin sakinleşmeye calisiyorum. Kasik agrim da var.
Kötü düşünme canım içini ferah tut. Sadece kasık ağrın mı var. Fazla mı ağrın yoksa

Valla bende aynen senin gibiyim kuzum dün 20.30 da uyumuşum ama hala uykumu alamadım
bu arada rüyayı eşim görmüş ekstra duygulandımm
Ayy benim eşim de görse bir rüya ne güzel olur. Duygulanmamak elde değil. Zati duygusalız bu aralar
Ben 8+4 oldum hâlâ uyku arıyor gözlerim. Bazıları çok uyur bazıları uyuyamazmış. Biz şanslı taraftayız o zaman

şanslıyız şanslıyız da kuzum ben işe geliyorum serviste uyukluyorum iş yerimde uyukluyorum evde olsam bol bol uyurdum haftasonu geldi diye halay çekecem

şanslıyız şanslıyız da kuzum ben işe geliyorum serviste uyukluyorum iş yerimde uyukluyorum evde olsam bol bol uyurdum haftasonu geldi diye halay çekecem
Ayy kıyamam Çalışırken zor gerçekten. İyi 2 gün bol bol uyursun

aynı durumdayım bende bir kafamı koyayım dedim geçen gün masaya koymamla dalmam bir olmuş bir kalktım 15 dk uyumuşum akşamları zaten tv ye bakıcam sözüm ona habire uyuyorum :)

Ayy kıyamam Çalışırken zor gerçekten. İyi 2 gün bol bol uyursun
inşallah tek planım uykuu
aynı durumdayım bende bir kafamı koyayım dedim geçen gün masaya koymamla dalmam bir olmuş bir kalktım 15 dk uyumuşum akşamları zaten tv ye bakıcam sözüm ona habire uyuyorum :)
buda gelip geçer her evresini yaşıyoruz çok şükür

ben de aşırı fantastik rüyalar görüyorum. dün gece vampirdim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…