- 14 Kasım 2015
- 469
- 342
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.081
etiket olunca görüyorum diğer türlü kaçırıyorum canım, şimdi ekledim :)
Peki o zaman:) sağolunetiket olunca görüyorum diğer türlü kaçırıyorum canım, şimdi ekledim :)
hoşgeldin canımm bakalım bizde eylül mü olacağız ağustos mı acabaMerhaba, güzel HamişleerBende 6 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihi 1 ekim gibi görünüyor ama Eylülde doğum gerçekleşir gibi görünüyor nasipse:) İlk gebeliğim de 2016 ekim idi. Eylül ayında doğum yaptım. Hem Eylül hem ekim gruplarını takipteyim hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı inşAllah
ne güzel canım valla ben 2.5 haftadır bulantılar yüzünden 5 kilo verdim hiçbir şey yiyemiyorumKızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?
Guzel haberlerle geliceksin insallah haberlerini bekliyoruz
Kızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?
Aynen dun banada verdi gozunu sevdigim neymis o ilac ole kesti bugun daha iyiyim su icebiliom artikilaç vermedi mi canım sana bana prilam diye bir ilaç yazdı gerçekten çok faydasını gördüm. bir haftaya 2 kilo vermiştim
Cok sevindim demistim sana hadi gozunaydinÇok mutlu oldumsağlıklı şükürler olsun ki içim rahatladı. 3 hafta sonra ikili tarama için gel dedi,
Heh aynısı aynısıCanım ben öyleyim karnım şişiyor gaz sancısı oluyor birde.
hiç mide bulantısı yaşamadım. inşallahta yaşamam. işyerinde sefil olurum.Kızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?
Bende de yok mide bulantı çok nadir akşam üstü azıcık bulanır gibi oluyor o kadarKızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?
kilo alan tek ben varım galiba
gösterdi mi sana atışı canım benim dr göstermişti yaprak gibi bişey titriyorduKızlaaar doktordan çıktım. 6hafta 5 günlük ölçtü. Kalp atışını dinletmedi. Daha küçük etkilenebilir dedi. Hemen sordu tabi kalp atışı görebiliyor musunuz diyeevet dedi. Allaha şükür bir sorun yok şimdilik
bendede hiç bir şey yok ondan alıyoruz bende 20 haftaya kadar 1 kilo daha alsam iyi diyorum akşam yemeklerine dikkat etmeye başladımben de aldım yalnız değilsinne bulantı ne tiksinti hiçbişicikler olmadı. ben 1.5 kilo aldım pozitif sonucu aldığımdan beri. 3. ayı 2 kiloy fazlayla falan bitiririm gibi geliyor
kilo verenleri kıskandım azcık yaaa63tum 62 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?