- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.101
aynı sıkıntıyı yaşıyorum sabahtan beri. nedensiz bir ağrı. geçmiş olsun size de. Allah hayırlara çıkarsın.Kızlar karnımın sol tarafında dün akşamdan beri anlamsız bir ağrı var arada girip çıkıyor, 9 haftalik oldum artık yerleşme olduğunu düşünmüyorum kanama akıntı vs yok. Ama canımı sıktı, biraz gerildik esimle acaba bebek etkilenip kalbine bisey olmuş olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorumallahım nolur erkekler bu dönemde biraz anlayışlı olsa
ağrı kasıklarında mı peki benimde agrım var ama böbrek ağrısı bu herhalde ara ara sancı şeklinde oluyor birazdan tahlil için gideceğimKızlar karnımın sol tarafında dün akşamdan beri anlamsız bir ağrı var arada girip çıkıyor, 9 haftalik oldum artık yerleşme olduğunu düşünmüyorum kanama akıntı vs yok. Ama canımı sıktı, biraz gerildik esimle acaba bebek etkilenip kalbine bisey olmuş olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorumallahım nolur erkekler bu dönemde biraz anlayışlı olsa
Gözün aydın cnm çok sevindimKızlaaar doktordan çıktım. 6hafta 5 günlük ölçtü. Kalp atışını dinletmedi. Daha küçük etkilenebilir dedi. Hemen sordu tabi kalp atışı görebiliyor musunuz diyeevet dedi. Allaha şükür bir sorun yok şimdilik
Ben zayıflıyor um canm. Bulantidan hiç bişey yiyemiyorum.biraz çok yesem çıkarıyor umkızlar kilo durumlarınız ne durumda ben 1 kilo aldım bile
ben varım canım hiç bulanmadı benimde sadece bir kaç akşamdır yemekten sonra miğdemde yanma oluyorKızlar ben de hiç mide bulantısı kusma vs gibi bişey yok. Sadece 1 haftadır falan akşamları yemekten sonra acayip karnım şişiyor inanılmaz gaz birikiyor. Nefeslerim sıklaşıyor o kadar yani. Normal mi sizce? Hiç midesi bulanmayan var mı bide?
İyi o zaman ya endişenmeme gerek yokben varım canım hiç bulanmadı benimde sadece bir kaç akşamdır yemekten sonra miğdemde yanma oluyor
Sana da geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur diyelimaynı sıkıntıyı yaşıyorum sabahtan beri. nedensiz bir ağrı. geçmiş olsun size de. Allah hayırlara çıkarsın.
Yok canım kasıklarda değil karnimda. Ama böbrek gibi durmuyor benim. Sana da geçmiş olsun.ağrı kasıklarında mı peki benimde agrım var ama böbrek ağrısı bu herhalde ara ara sancı şeklinde oluyor birazdan tahlil için gideceğim
miğde bulantısı çekmeyen çok nadir kişiler var gibi onlar almış kiloBen zayıflıyor um canm. Bulantidan hiç bişey yiyemiyorum.biraz çok yesem çıkarıyor um3kilo verdim 60 kilodayim
valla canım bende çok endişeleniyorum bulanmıyo diye ama sanırım şanslı kısımdayız benim ablamlarda rahat geçirmişti bu süreciİyi o zaman ya endişenmeme gerek yok
Cok sukur canim hadi gozunaydinKızlaaar doktordan çıktım. 6hafta 5 günlük ölçtü. Kalp atışını dinletmedi. Daha küçük etkilenebilir dedi. Hemen sordu tabi kalp atışı görebiliyor musunuz diyeevet dedi. Allaha şükür bir sorun yok şimdilik
Yaaa evet gerçekten etkili bir ilaç boşuna yemek yemeden kesilmeyin bence hem kusmak çok kötü bişey yaAynen dun banada verdi gozunu sevdigim neymis o ilac ole kesti bugun daha iyiyim su icebiliom artik
Normal canım bende 7 de başlamıştı bulantı. Bazılarında hiç olmuyor belki şanslı kısımdasınMerhaba hanımlar, ben de 6. haftam içindeyim henüz hiçbir belirtim yok sizce bu normal mi?
normal canım genelde hafif kasık ağrıları dışında pek belirti olmuyor o haftalardaMerhaba hanımlar, ben de 6. haftam içindeyim henüz hiçbir belirtim yok sizce bu normal mi?
Benim 6-7-8 de halsizlik iştahsızlık had safhadaydı. Üzerine bir de tansiyonum düşünce hasta gibi oldum çok kötüydü ama şuan 12ci hafta içindeyiz çok şükür azaldı o etkiler. Yerine başka şeyler geldi oluyor yanislm kızlar 7+5 ım cok halsızlıgım var bı ıkı saat suruyo sonra duzelıyo gıbı meden olabılır gun ıcınde oluyo
Adet zamanında o ağrılar olabiliyomus..Kızlar karnımın sol tarafında dün akşamdan beri anlamsız bir ağrı var arada girip çıkıyor, 9 haftalik oldum artık yerleşme olduğunu düşünmüyorum kanama akıntı vs yok. Ama canımı sıktı, biraz gerildik esimle acaba bebek etkilenip kalbine bisey olmuş olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorumallahım nolur erkekler bu dönemde biraz anlayışlı olsa
Umarım bir an önce geçer korkuyorum ister istemezAdet zamanında o ağrılar olabiliyomus..
Vucut alistirdigi düzeni bu sekilde surduruyomus..
Benimde dünden bu yana var kasik agrim..
Inşallah gecicektir..iyi düşünüyoruz ki iyi olsun..rahat olmayı keske başarabilsek..keske düşünmesek korkulu şeyler..Umarım bir an önce geçer korkuyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?