2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aynı sıkıntıyı yaşıyorum sabahtan beri. nedensiz bir ağrı. geçmiş olsun size de. Allah hayırlara çıkarsın.

ağrı kasıklarında mı peki benimde agrım var ama böbrek ağrısı bu herhalde ara ara sancı şeklinde oluyor birazdan tahlil için gideceğim

Gözün aydın cnm çok sevindim

slm kızlar 7+5 ım cok halsızlıgım var bı ıkı saat suruyo sonra duzelıyo gıbı meden olabılır gun ıcınde oluyo

ben varım canım hiç bulanmadı benimde sadece bir kaç akşamdır yemekten sonra miğdemde yanma oluyor

aynı sıkıntıyı yaşıyorum sabahtan beri. nedensiz bir ağrı. geçmiş olsun size de. Allah hayırlara çıkarsın.
Sana da geçmiş olsun inşallah bir sorun yoktur diyelim
ağrı kasıklarında mı peki benimde agrım var ama böbrek ağrısı bu herhalde ara ara sancı şeklinde oluyor birazdan tahlil için gideceğim
Yok canım kasıklarda değil karnimda. Ama böbrek gibi durmuyor benim. Sana da geçmiş olsun.

Merhaba hanımlar, ben de 6. haftam içindeyim henüz hiçbir belirtim yok sizce bu normal mi?

Cok sukur canim hadi gozunaydin

slm kızlar 7+5 ım cok halsızlıgım var bı ıkı saat suruyo sonra duzelıyo gıbı meden olabılır gun ıcınde oluyo
Benim 6-7-8 de halsizlik iştahsızlık had safhadaydı. Üzerine bir de tansiyonum düşünce hasta gibi oldum çok kötüydü ama şuan 12ci hafta içindeyiz çok şükür azaldı o etkiler. Yerine başka şeyler geldi oluyor yani

Adet zamanında o ağrılar olabiliyomus..
Vucut alistirdigi düzeni bu sekilde surduruyomus..
Benimde dünden bu yana var kasik agrim..

Umarım bir an önce geçer korkuyorum ister istemez
Inşallah gecicektir..iyi düşünüyoruz ki iyi olsun..rahat olmayı keske başarabilsek..keske düşünmesek korkulu şeyler..
Allaha emanet minikler..
Bide ayakları sıcak tutmak lazım biraz üşüyünce hemen kasik ağrısı olarak bize geri dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…