2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla benimki taaaa ilk günden beri çok zor bir çocuk.gazından neler çektim oyy anam oyy.çok şükür kurtuldum gazdan derken şimdi de çocuğum dağları taşları kemirmeye başladı.elim,mama sandalyesi,ağzını sildiğim ağız bezi,yatağındaki battaniye vs bu böyle uzarrrrrr gider

Bizimkide meme istemiyor onuda ekleyin buna o da çok kötü fazla emmesi ayrı emmemesi ayrı sorun

pusuya yattım bekliyorum. yoğurdu normaldekinden bi öğün sonrasına kaydırdım 9 da da uyuttum. bakalım uzun uykunun kerameti yoğurt muymuş

Yardımcı offf kanayan yaramız. 3. Bakıcı geldi. Yatılıyı eşim istemedi. İlerleyen zamanda ne olur bilemem ama. Şu an günde 5 saatliğine bir kızımız geliyor. Oyun oynatıyor. Ben de günde 5 saat çalışıyorum. Tam güne yaza doğru geçeceğim. Bir şirketle eşim görüşmüş. Fiyatı da iyi geldi bize. Çünkü daha öncekilere verdiğimiz ücretten daha uygun. Hem de temizlik ,ütü , yemekte yapıyorlar.
Ay anneni hatırlıyorum. O dönem itiraf edeyim çok kıskanmıştım. Benim ailem hala mila'yı göremediler.
Havucu sevdiyse kabak falan da yer inşallah .

Benim de uyuşmuyor. Canı istediğinde bize mesafe koyar. Hele hele yardımı dokunacak bir iş varsa ortadan kaçar. Eşim üzülür bu haline sonra da anam anam canım anam olur. Benim artık en güzel cevabım görmezden gelmek, yok saymak. İnsanlara değer vermediğinizi hissettirdiğinde kudurur . Ben de öyle yapıyorum artık

Ek gıdaya başlamadan önce günde ne kadar mama içiyordu acaba ?

Ben de gerekli bulmuyorum küpeyi ya. Büyüsün de künye takarız zaten hem onlardan önce çok güzel bandanalar, tokalar var çeşit çeşit rengarenk daha makul geliyor bana bu tarz aksesuarlar

Kanayana yarama bastiniz resmen Benimkiler hamileliğimi bile göremediler

Ben de gerekli bulmuyorum küpeyi ya. Büyüsün de künye takarız zaten hem onlardan önce çok güzel bandanalar, tokalar var çeşit çeşit rengarenk daha makul geliyor bana bu tarz aksesuarlar
Ben kız avuçlayıp çıkarıp şaşkın bakıyor sonra fırlatıyor bandanalari ben gülmeye başlayınca oda gülmeye başlıyor

Ya maşallah bizimki en çok meyve emziginden yemeği seviyor ağzının kenarından alıp yiyorum ve daha tatlı oluyor annelik bu herhalde
Maşallah bende aliim bundan belki öyle yer sıpa. Mama sandalyesinde ne güzel durmuş bende deneyim bi. Öne düşer benimki diye hiç koymadım

Ya maşallah bizimki en çok meyve emziginden yemeği seviyor ağzının kenarından alıp yiyorum ve daha tatlı oluyor annelik bu herhalde

Oyy maşallah afiyet olsun ne güzel yiyor aynı file emzikten var bizde de ama saftirik bebeğim emzikte olduğu gibi onu da tersten emiyor ahahshhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…