- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.401
Canım ben morluk göremedim. Kafa şeklinde bir değişiklik var mı? Bazı bebeklerde bıngıldak çökmesi olabiliyor. Bebeğin susuz kalması durumunda oluyor. İshal olduysa vs.. bıngıldak çökmesinde morarma olur mu onu bilmiyorum
canım endişelencek birşey olsa bence hareketlerine yansırdı, merak etme sen, yine de takip edersin. Allaha emanetlerHayır hayır kafa şeklinde hiçbir şey yok, bazen biberonla su vermeye çalışıyorum oyun yapıp ağzında çiğniyor, emmiyor suyu... Bugün gün içinde tekrar kontrol edicem inşallah akşam ışıktan öyle gelmiştir bize
Bende ek gıda deryasında kayboldum. Lor peynir, krem peynir yapımı derken peynir altı suyundan çorba yapılıyomuş bebeklere onu öğrendim. Fikir olsun sizleredeEk gıda son durum lor peynir en çok sevdiğimiz oldu
AA nasıl tarifiBende ek gıda deryasında kayboldum. Lor peynir, krem peynir yapımı derken peynir altı suyundan çorba yapılıyomuş bebeklere onu öğrendim. Fikir olsun sizlerede
Sanırım çorbayı yaparken kemik suyu atarız ya onun gibi katılıyorAA nasıl tarifi
Anladım çok teşekkür ederimSanırım çorbayı yaparken kemik suyu atarız ya onun gibi katılıyor
Ek gıda son durum lor peynir en çok sevdiğimiz oldu
Kızlar durun durunBende ek gıda deryasında kayboldum. Lor peynir, krem peynir yapımı derken peynir altı suyundan çorba yapılıyomuş bebeklere onu öğrendim. Fikir olsun sizlerede
Kendimi gördüm okurkenKızlar durun durunneler yapıyorsunuz öyle?? Lor peynirler, krem peynirler.. ben yılların üstüne yoğurt mayalayabildiğim için kendimi master chef ilan etmiştim. 7 sülaleme yoğurdumum fotoğrafını çekip gönderdim. Kıyıpta kimseye yedirmiyorum, dolapta saklıyorum ilk yoğurdum diye
Siz lor peynir falan diyorsunuz, o nasıl oluyor? Onunda mı mayası var
AA nasıl tarifi
Bende peynir yapmadım henüzKızlar durun durunneler yapıyorsunuz öyle?? Lor peynirler, krem peynirler.. ben yılların üstüne yoğurt mayalayabildiğim için kendimi master chef ilan etmiştim. 7 sülaleme yoğurdumum fotoğrafını çekip gönderdim. Kıyıpta kimseye yedirmiyorum, dolapta saklıyorum ilk yoğurdum diye
Sorma yaa bende sen gibiyim şuan bugün mayaladim tutcak mi diye bekliyirum elimden gelse gözümün önüne koyucam dışarı çıkarken yanımda goturcem öyle bir aşklayimKızlar durun durunneler yapıyorsunuz öyle?? Lor peynirler, krem peynirler.. ben yılların üstüne yoğurt mayalayabildiğim için kendimi master chef ilan etmiştim. 7 sülaleme yoğurdumum fotoğrafını çekip gönderdim. Kıyıpta kimseye yedirmiyorum, dolapta saklıyorum ilk yoğurdum diye
Neden her gün mayaliyoruz azar azar yapıp bitene kadar kullanılmaz miKendimi gördüm okurkenYoğurt fotoğrafı göndermediğim kimse kalmadı Bir de eşime teyit ettiriyorum tadı güzel gayet iyi de mi diye Bu yoğurt olayı en çok adama yarayacak. Ben yemediğim için hiç evde yapmıyordum. Bebekler söz konusu olduğunda akan sular duruyor.
Her gün mü mayalıyorsunuz? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama 2. gün mayalıyorum yenisini. Ancak yetişebiliyorum. Huysuzluk hat safhada çünkü. Babasıyla iki kişi zor durduk dün. Minnak dişinin yanında bir tane daha patlıyor. Sıkıntısı bununla ilgilidir inşallah
Ben 1 lt süte mayaladım 4 kavonoz çıktı. Bugün tekrar mayalıcam 2 ltden daha fazla çıkar diyeKendimi gördüm okurkenYoğurt fotoğrafı göndermediğim kimse kalmadı Bir de eşime teyit ettiriyorum tadı güzel gayet iyi de mi diye Bu yoğurt olayı en çok adama yarayacak. Ben yemediğim için hiç evde yapmıyordum. Bebekler söz konusu olduğunda akan sular duruyor.
Her gün mü mayalıyorsunuz? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama 2. gün mayalıyorum yenisini. Ancak yetişebiliyorum. Huysuzluk hat safhada çünkü. Babasıyla iki kişi zor durduk dün. Minnak dişinin yanında bir tane daha patlıyor. Sıkıntısı bununla ilgilidir inşallah
Tadına baktı mi ekşi olmasın benimkide yüzünü eksiterek yiyor çoğu şeyi ama galiba suttan mamadan sonra yeni tatlar yüz eksitcek şeyler gibi geliyorBende peynir yapmadım henüzilk defa yoğurt mayaladım ehh oldu gibi. Bende çektim attım herkese.Yoğurtçu saliha diye gezdim bi müddet Ama oğlum tüm havamı yerle bir etti ağzını buruştura buruştura yedi
Aynı kafadayımNeden her gün mayaliyoruz azar azar yapıp bitene kadar kullanılmaz miyoksa yandık her gün yapamam ve kalan yoğurt ne olacak kafamda deli sorular
Ben hazır günlük süt kullanıyorum şimdilik. 1 ay böyle olsun dedi doktor. Sonra normal sütle deneyeceğim bakalım. 1 litreden 3 bebek kavonozu bir de yarım litre olan o kavonozlardan çıkıyor. Bir küçüğü mayalık ayarıp diğer ikisini yediriyorum.Ben 1 lt süte mayaladım 4 kavonoz çıktı. Bugün tekrar mayalıcam 2 ltden daha fazla çıkar diye
Benim eşim de ev yoğurdu yemez neyse artıkAynı kafadayımKalanları siz yiyeceksiniz artık. Her gün yemeklerin yanında ayran olarakta tüketilebilir. Benim eşim zaten çok tüketiyor israf olmayacak en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?