- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.261
Canım benim bebeğim de alerjik. Ortak noktamız çokmuşCanim bu drun muayenesine zor randevu alıyorum nasıl oluyorsa çok hastası var.bizdemi bir sorun var biz derdimizi ifademi edemiyoruz acaba diye düşünmeye başladım.Alerjik beslenmesi ve sindirimi inanılmaz problemli bir bebeğim var ve direkt kavanoz mamalarina başlattı.Alerjik diye tek tek deneyeceğim degilmi dedim hepsinden bir günde karışık yedirebilirsiniz dedi.miktar ne kadar vereceğim deyincede biberon ne kadar veriyorsanız o kadar yedirin dedi.()yani katilara başlar başlamaz kavanozun tamamını verip yerse daha da verebilir misim tavsiye üzerine watsaptan iletişime de açık bir Dr diye tercih ettim ama doğru düzgün bir cevap alamadiktan kafamda soru işaretiyle ne yapacağımı bilmeden hareket ettikten sonra bir anlamı kalmıyor.Dru değiştirmek istiyorum ama İstanbul'u bilmiyorum. bana devlette değilde orta segment özel hastanelerden bir Dr ismi lazım.Biliyorum geçecek neleri atlatmadik ki.zaman hızla geçiyor zaten.daha düne kadar nasıl doğum yapacağım diye korkarken çok şükür bin şükür Rabbime güzeller güzeli bir melek kollarımda
Pırasa şuan evde yok yarın ilk iş deniyecegim kısmetse çok teşekkür ederim
Ecmelde oturuyor canım ama destek olmadığını farkedince cup devriliyorBebeği desteksiz oturabilen var mı? Benimki desteksiz oturabiliyor
Çok şükür canım iyiyiz buradayız sen napıyorsun nerelerdesin yoktunKızlar bayadır giremedim özledim sizleri nasılsınız neler yapıyorsunuz ya
TGazı var diye götürmüştüm daha öncede karnını yoklayıp evet çok gazı var demişti (!) sadece onay almak için gitmişim resmen. Yine böyle olacağını biliyodum da el mecbur gidiyorum işte
Benimki de öyleydi.ek gıda miktarını yükselttim dün uykuları uzadı.ondan mı değil mi bilemedim amaKizlar nasilsiniz bebisler iyidir insallah benim oglan gunduzleri cok az uyuyor en fazla 20 dk daliyor sonra uyaniyor uykusunu almadigi icin yere koyunca agliyor kucagimda hep belki dislerindendir diyorum ama onlarda da bi belirti yok sadece salya sizin bebeklerin gunduz uykusu nasil artik cildiricam cidden zaten evden de cikamiyoruz gurbet hastetlik ev cocuklar iyice bunaldimTurkiye’ye gelmeyi cok istiyorum bu yaz ama ordada vakalar hic icacici degil
maşallah. inşallah ilerledikçe yemek de seçmezBenimki de öyleydi.ek gıda miktarını yükselttim dün uykuları uzadı.ondan mı değil mi bilemedim amamesela dün gece de uyumadan önce muhallebi yedirdim,her zaman uyumadan yaklaşık 1 saat önce yedirirdim ve 2:30da emmek için uyanırdı ama dün gece saat 4e doğrı emmek için uyandı.bağlantısı olup olmadığını bilemiyorum ama artık kaşığı görür görmez ağzını açıyor ve iştahla hapur hupur yiyor maşallah
O meme reddi bitmiyor nedense biz cebellestikce sürekli geri geliyorYeni Dert guncellemesi yüklüyorum geri gelen bir meme reddi ne güzel aşmiştik
Bunu okuyunca sitem ettiğime taktigima pişman oldum canım çok üzüldüm alerjik bebek zordur seni ayrı hem psikolojik hem ruhen yoruyordur Allah yardımcın olsun hepimizin olsunO meme reddi bitmiyor nedense biz cebellestikce sürekli geri geliyorbenim kız sadece uyurken emiyordu zaten şimdi dişten midir nedir hiç uykuya geçemediği için emmiyoda ancak çok acıkınca 5dk aralarla emip uyanıp gaz çıkartma pozisyonunda tekrar uyutuyorum.tekrar emiyoruz ama bu arada evde nefes dâhi almıyoruz cit sesine uyanıp emmiyor.uykuya dalmayı nadiren beceriyoruz bu seferde cokuykusu olduğu için ememiyor.emmiyor uysun yatirayim diyorum yatağına koyar koymaz cin kesiliyor.uyanikken mama vereyim desem süt alerjisi teşhisi net değil katı yoğurt, muhallebi vs veremiyorum.Biberon çok zor içiyor içerken ağladığı için çok gaz yapıyor ki biberon mamalrindada Laktoz var.laktoz alerjimiz için diyet mama verdi Dr tadı berbat iceremiyorum.sebze vs versem çok erken daha verme dedi Dr ki çok az tadarak başlayacağız doyurmayacak.Ben BEBEĞİMİ NEYLE NASIL DOYURACGİMİ ŞAŞIRDIM BİR AKIL VERİN ÇILDIRACAĞIM ARTİK CİDDİ CİDDİ muhallebi derken ne veriyorsun nasıl hazirliyorsun mesela B Bebekannesiii arkadaşım?
H hamsigafa en çok senden yardım bekliyorumlaktoz alerjisi teşhisini Dr unuz nasıl koydu netmi?.ne veriyorsun bebeğine anne sütü mü alıyor canım?bu arada Beşiktaş yakın sayılır Dr önerilerini bekliyorum.yakinsaniz sizin dr a da goturebilirim kızımı)
Ay inşallahhhh canımmaşallah. inşallah ilerledikçe yemek de seçmez❤
Canım laktozsuz süt,pirinç unu ile muhallebi yapıp içersine sıcak suda beklettiğim medine hurmasını ezip veriyorum.O meme reddi bitmiyor nedense biz cebellestikce sürekli geri geliyorbenim kız sadece uyurken emiyordu zaten şimdi dişten midir nedir hiç uykuya geçemediği için emmiyoda ancak çok acıkınca 5dk aralarla emip uyanıp gaz çıkartma pozisyonunda tekrar uyutuyorum.tekrar emiyoruz ama bu arada evde nefes dâhi almıyoruz cit sesine uyanıp emmiyor.uykuya dalmayı nadiren beceriyoruz bu seferde cokuykusu olduğu için ememiyor.emmiyor uysun yatirayim diyorum yatağına koyar koymaz cin kesiliyor.uyanikken mama vereyim desem süt alerjisi teşhisi net değil katı yoğurt, muhallebi vs veremiyorum.Biberon çok zor içiyor içerken ağladığı için çok gaz yapıyor ki biberon mamalrindada Laktoz ve sut proteni var.laktoz alerjimiz için diyet mama verdi Dr tadı berbat iceremiyorum.biberonla sütümü sahip versem biberonuda zor alıyor gaz yapıyor.sur sağma makinam bozuldu tamire gitti geldi duzelmemis.yenisini aldım hâlâ gelemedi:/sebze vs versem çok erken daha verme dedi Dr ki çok az tadarak başlayacağız doyurmayacak.Ben BEBEĞİMİ NEYLE NASIL DOYURACGİMİ ŞAŞIRDIM BİR AKIL VERİN ÇILDIRACAĞIM ARTİK CİDDİ CİDDİ muhallebi derken ne veriyorsun nasıl hazirliyorsun mesela B Bebekannesiii arkadaşım?
H hamsigafa en çok senden yardım bekliyorumlaktoz alerjisi teşhisini Dr unuz nasıl koydu netmi?.ne veriyorsun bebeğine anne sütü mü alıyor canım?bu arada Beşiktaş yakın sayılır Dr önerilerini bekliyorum.yakinsaniz sizin dr a da goturebilirim kızımı)
Sağol canım ben kendimi unutali bir buçuk sene oldu.Evde kızın sürekli ağlamalarından babamız ben oğlum hepimiz çok gerginiz huzur kalmadı ki oğlum sınava hazırlanıyor.Dusumu zor alıyorum tırnak kesmek saç taramak vs kişisel bakım işleri lüks oldu, zaten Corona sebebiyle bir Allah'ın kuluyla gorusemiyoruz eve kapandik.yani hayat cidden bizim için normal olağan sürmüyor.bunu Dr da ifade ettim yardım istedim.Dr her gittiğimde birvay daha sabret bir ay daha sabret senin işinde çok zormuş diyor dalga geçer gibi.Bunlara alıştım kendimi geçtim de cidden Kızımı BESLEYEMiYORUM.PROBLEM BU.cocugum aç ağlıyor beni bekliyor.mutfaga gidiyorum bu diyet mamayı içmez,diğeri laktozlu sütlü,yulafliyi denedim çocuk yerken kipkirmizi oldu o gece ağlaya ağlaya cani çıktı karnı taş kesildi.(Dr a soyledim vermeyin dokunuyor da alerjisi vardır dedi ne bir test ne bir şey)cocuga verecek birşey bulamiyorum.Ne yedirebilirim icirebilirim bu durumda bilemiyorum gerçekten çaresizim.Bu kadar mesaji nasıl yazıyorsun diyeceksiniz .çocuk emerken gazlı ilk emme bölümünü atlatinca zar zor yazıyorum.sol elle hemdeBunu okuyunca sitem ettiğime taktigima pişman oldum canım çok üzüldüm alerjik bebek zordur seni ayrı hem psikolojik hem ruhen yoruyordur Allah yardımcın olsun hepimizin olsunbenim bebeğimde şu ara ağrısı çok var ve atak haftasindaymisiz o yuzdende zorluyor bizi geçmesini bekliyorum Allah izin verirse gecicejte fakat onlar büyürken bizim psikolojimizi de alıp gidecekler üzme kendini bacım ruh halimize onları çok etkiliyor o kötüyse bende kotuysem o gün bitmiyor ama o kötü ben motiveusem birazda olsa toparlıyor
6 ayın dolmasını bekliyordu böylelikle tam 6 aylık olunuyor o zaman bize de doktor dolunca ek gıda demişti o yüzden hiçbirşey vermedim o döneme kadar hipp sevdimi peki benimki sevmedi galiba şekerli geldiEstağfurullah canım ben memnun oluyorumbizede bir Laktoz alerjisi dedi bir süt alerjisi dedi dr.bende yoğurt mayalayip denemek istiyorum aslında ama huzursuzluğu iyice artar diye korkuyorum (babamizda artık pandemi izinleri bittiği için full çalışıyor artık.) laktoz alerjisi için yoğurdu laktozsuz sütle deneyebilirim ama ya süt alerjisi ise (?)
Bizim Dr birde evde yapılmış hiçbir katı ek gıdaya henüz musadem yok altıncı ay başlayacağız daha erken deyip (bu rada zaten altının içinde degilmiyiz ki)Hipp in kavanoz mamalarina başlattı
Relaktaz damla kullaniyormusunuz canım laktoz alerjisi için?
Oda bişey mi ben 3oldumdoğum sonrası 2. kez regl oldum çok mutluyum
Bende olmadımBen hala adet olmadım, olmayan kaldı mı ?
Diyecek bişey bulamadım çok üzüldüm ama sen dik dur motive ol bir sekilde yoksa iyicene dagilacaksinSağol canım ben kendimi unutali bir buçuk sene oldu.Evde kızın sürekli ağlamalarından babamız ben oğlum hepimiz çok gerginiz huzur kalmadı ki oğlum sınava hazırlanıyor.Dusumu zor alıyorum tırnak kesmek saç taramak vs kişisel bakım işleri lüks oldu, zaten Corona sebebiyle bir Allah'ın kuluyla gorusemiyoruz eve kapandik.yani hayat cidden bizim için normal olağan sürmüyor.bunu Dr da ifade ettim yardım istedim.Dr her gittiğimde birvay daha sabret bir ay daha sabret senin işinde çok zormuş diyor dalga geçer gibi.Bunlara alıştım kendimi geçtim de cidden Kızımı BESLEYEMiYORUM.PROBLEM BU.cocugum aç ağlıyor beni bekliyor.mutfaga gidiyorum bu diyet mamayı içmez,diğeri laktozlu sütlü,yulafliyi denedim çocuk yerken kipkirmizi oldu o gece ağlaya ağlaya cani çıktı karnı taş kesildi.(Dr a soyledim vermeyin dokunuyor da alerjisi vardır dedi ne bir test ne bir şey)cocuga verecek birşey bulamiyorum.Ne yedirebilirim icirebilirim bu durumda bilemiyorum gerçekten çaresizim.Bu kadar mesaji nasıl yazıyorsun diyeceksiniz .çocuk emerken gazlı ilk emme bölümünü atlatinca zar zor yazıyorum.sol elle hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?