- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.201
Evet bendim canım,çok sağol ben de inceliyim.Tahlillerde ne eksik çıktı canım?Saç dökülmem için doktora gittim.shannon sanırım sendin değil mi canım doktorun yazdıklarını paylaşır mısın diyen.ilaç da sprey de günde iki kez.sprey 4 fıs sadece yani bir günde toplamda 8 fıs.etken maddesini de çocuk doktoruma sordurdu emzirdiğim için.çocuk doktorum bu spreyin etken maddesine onay verdi.bir de bunlara ek günde 20damla d vitamini kullanacağım.
Canım benim büyüğümün alt damağında pirinç tanesi gibi iki tane beyazlık görülüyordu, damaklarının şişmesinden 5-6 gün sonra patlamıştı dişi yanlış hatırlamıyorsam. ama küçüğümün 4.ayından beri beyazlıkları görülmesine rağmen çıkmadı. O yüzden beyazlıktan ziyade damaklarında şişlik yada kızarıklık varsa bir haftaya çıkıyor gibi düşün. Beyazlık seni yanıltabilir.Kızlar ağızda beyazlık göründükten ne kadar zaman sonra diş tamamen çıkıyor tecrübeli anneler veyahut bilgisi olan söyleyebilir mi
moralini bozmak istemem ama 2 aydır beyazlık var. şu an ön dişlerin arkası şiş. dr daha sürer dediKızlar ağızda beyazlık göründükten ne kadar zaman sonra diş tamamen çıkıyor tecrübeli anneler veyahut bilgisi olan söyleyebilir mi
Evet bizimde epeydir beyaz ondan bi yanılgıya düştüm diş mi acaba diye. Bide salya dışında pek belirtide yok gerçi gece sık sık uyanmadını da dişe yordum. Bakalım dişler ne zaman ve nasıl çıkacaklarmoralini bozmak istemem ama 2 aydır beyazlık var. şu an ön dişlerin arkası şiş. dr daha sürer dedi
Gelemiyor yani gelmekte olan. Geceleri uyanmasını ona yormuştum. Önceden uyumazdı uyumazdı uyudumu da sağlam uyurdu şimdi gece 2-3 kez kalkıyor illa diş değilse huy mu edindi acabaCanım benim büyüğümün alt damağında pirinç tanesi gibi iki tane beyazlık görülüyordu, damaklarının şişmesinden 5-6 gün sonra patlamıştı dişi yanlış hatırlamıyorsam. ama küçüğümün 4.ayından beri beyazlıkları görülmesine rağmen çıkmadı. O yüzden beyazlıktan ziyade damaklarında şişlik yada kızarıklık varsa bir haftaya çıkıyor gibi düşün. Beyazlık seni yanıltabilir.
bir de kış bebekleri genelde yaz bebeklerine göre daha geciktirir derler, yaz bebekleri güneşten daha fazla faydalanabildikleri içinmiş. Diş oluşmuştur belki ama damağı yarması için güçlenmesi gerekiyor
Çinko ve d vitamini düşükmüş.saç için gerekli diğer değerlerimde sınırdaymış.o verdiği takviye ilaç özellikle saçla ilgili tüm değerlerimi yükseltecekmiş.3 ay kullanıp kontrole geleceksin dedi.spreyini de asla aksatmadan kullan dedi.bie de reglinin 2. Ya da 3. Günü bir kadın doğımcuya gidip saçlarının döküldüğünü ve bununla ilgili olan hormonlarına bakılmasını istediğini söyle ve o sonuçları da getirip bana göstee dediEvet bendim canım,çok sağol ben de inceliyim.Tahlillerde ne eksik çıktı canım?
Anladım canım sağol.Çinko ve d vitamini düşükmüş.saç için gerekli diğer değerlerimde sınırdaymış.o verdiği takviye ilaç özellikle saçla ilgili tüm değerlerimi yükseltecekmiş.3 ay kullanıp kontrole geleceksin dedi.spreyini de asla aksatmadan kullan dedi.bie de reglinin 2. Ya da 3. Günü bir kadın doğımcuya gidip saçlarının döküldüğünü ve bununla ilgili olan hormonlarına bakılmasını istediğini söyle ve o sonuçları da getirip bana göstee dedi
Dediğin gibi Dişte olabilir canım, atak haftasında da olabilir. Birde boyları uzarken ağrıları oluyor. Çocukluğundan hatırlarsın belki boyumuz uzarken bacaklarımız nasıl ağrırdı. Yada kabızlık karın ağrısı yapabiliyor. Eğer hergün bir kaç sefer kakasını yapan bir bebekse, bir gün yapmadıysa karın ağrısıda olabilir. Benimde önceki geceler anlattığın gibiydi, sızlanarak uyanırdı sürekli memnuniyetsizdi. Bir gün öyle bir gün böylelerGelemiyor yani gelmekte olan. Geceleri uyanmasını ona yormuştum. Önceden uyumazdı uyumazdı uyudumu da sağlam uyurdu şimdi gece 2-3 kez kalkıyor illa diş değilse huy mu edindi acaba
Doktor beyazlığın görünmesi hafta da 3 veya 4 gün huzursuz yapar , uykuya dalamaz o zaman 1 çay kaşığı calpol ver dedi. O süreçte çok ağrılıymış . Hatta bizim çok zor bir dönem geçireceğimizi söyledi. Başı çok ateşlenir, elleri kullaklarında olursa diş ağrısı dediEvet bizimde epeydir beyaz ondan bi yanılgıya düştüm diş mi acaba diye. Bide salya dışında pek belirtide yok gerçi gece sık sık uyanmadını da dişe yordum. Bakalım dişler ne zaman ve nasıl çıkacaklar
Ya o kadar özel Dr a gidiyorum muayene ücreti de epey var diş sıkıntısı için ne yapabilirim diye sordum.dise ilaç için erken dedi başka tek kelime etmedi.uyumuyor hiç dedim baybay night diye Melisa damlasi verdi.damla 4 yaş üzeri kullanım bilgisi var.bebekler için değil.Sadece bir kere mecbur kalınca denedik.ertesi gün sürekli iç çekerek uykusunda ağladı yavrumDoktor beyazlığın görünmesi hafta da 3 veya 4 gün huzursuz yapar , uykuya dalamaz o zaman 1 çay kaşığı calpol ver dedi. O süreçte çok ağrılıymış . Hatta bizim çok zor bir dönem geçireceğimizi söyledi. Başı çok ateşlenir, elleri kullaklarında olursa diş ağrısı dedi
Biz kullanıyoruz kolyeyi ama ağrınız hat safhada eller ağızda hep görünen biseyde yok ama huysuzligumuzda çokKızlar selam:)uzun zamandır takip edemedim topigi malum nedenlerden işte biliyorsunuzbenim kız da aynen dediğiniz gibi geceleri uyanıp duruyor yaklaşık yirmi gündür ve çok huysuz gündüzleri, dişleri çok kaşınıyor yerlerini görüyorum hafif beyazlık var salyalar da fazla ama hâlâ gelemediler.dis için neler yapıyorsunuz? kehribar bileklik işe yarıyor mu sizce?almayı düşündüm ama orijinalliğine güvenemiyorum doğrusu.sizler nereden aldınız ?
Yani kehribar pek etkili değil diyorsun canım öylemiBiz kullanıyoruz kolyeyi ama ağrınız hat safhada eller ağızda hep görünen biseyde yok ama huysuzligumuzda çok
hatta ben çok ilaç vermek istemiyorum eşim de dr a söyledi. dediki sana kaşık kaşık her gün içir demiyorum ama çocuk huzursuz olduğunda acı çektirmenin anlamı var mı? kendi dişin hiç mi ağrımadı ? o zamanda mı ağrı kesici içmedin? 6 aylık oldu artık dedi. çok utandım. acı çektirdiğimi düşünmemiştimYa o kadar özel Dr a gidiyorum muayene ücreti de epey var diş sıkıntısı için ne yapabilirim diye sordum.dise ilaç için erken dedi başka tek kelime etmedi.uyumuyor hiç dedim baybay night diye Melisa damlasi verdi.damla 4 yaş üzeri kullanım bilgisi var.bebekler için değil.Sadece bir kere mecbur kalınca denedik.ertesi gün sürekli iç çekerek uykusunda ağladı yavrumantidepresan gibi bir etki yaratıyor sanırım sinir sistemi üzerinde.bu nasıl Dr anlamadım deneme yanılma yöntemiyle ilaç değiştirip duruyor bir net teşhis koyamadı.sizlerde Dr öyle dedi böyle dedi diye yazınca daha iyi anlıyorum ki bizim Dr da iş yok hiç böyle uyarı ve tavsiyelerde bulunmuyor.kilosu iyi, boyu iyi çok güzel gelişimi hadi bay bay!!!
oyuncaklarını ya da sebzeleri sıkarken hırslanıyorsa o gün ciddi diş ağrısı yaşıyor demektir. Bende kendi dr a kızıyordum. hep bana muhalefet diye şimdi kıymetini bildim. bunları bana hep dr söyledi. çok şey söyledi. aklıma geldikçe yazarım. Eşimin telde ses kayıtları var dinlerim .Yani kehribar pek etkili değil diyorsun canım öylemipeki eline kaşıyıcı haricinde havuç vs veriyormusun cnm?benim kız daha çok sinirleniyo ağlıyor sebzeleri fln ısırıken.Bu dişler bizi çok üzecek anlaşılan sadece ilk dişlerimi böyle zor çıkacak acaba her yeni dişte böyle zor bir dönem geçecekse yandık sıkıntımız ha biti ha bitecek derken bir buçuk yasi bulacağız anlaşılan
Pırasa çok işe yarıyor hatta doktorumuzda onerdi gözetim altında doğal iyileştirici ağrısını alır kullan ama gözetim altında kesinlikle faydasını diş kasiyicidan çok görürsün emin olYani kehribar pek etkili değil diyorsun canım öylemipeki eline kaşıyıcı haricinde havuç vs veriyormusun cnm? uykuları nasıl gündüz ne kadar uyuyorsunuz?benim kız daha çok sinirleniyo ağlıyor sebzeleri fln ısırıken.Bu dişler bizi çok üzecek anlaşılan sadece ilk dişlerimi böyle zor çıkacak acaba her yeni dişte böyle zor bir dönem geçecekse yandık sıkıntımız ha biti ha bitecek derken bir buçuk yasi bulacağız anlaşılan
Elbette bebeğimiz acı çeksin istemiyoruz ama mamanın anne sütünün bile dokandigi(kendi bebeğim adına konuşayım birde tespit edemediği bir alerjik durumu varsa) sindirim sistemi herşeyi yeni gelişmeye çalışan minnacık bir bebeğe hele ateşi yoksa sürekli ilaç yüklemek (ki huzursuzluklari bitmek bilmediği için muhtemelen hergun verilecek)ne kadar doğru?tartışılır bence kendini suçlu hissetme canim.teshisinden emin Dr hadi fayda/ zarar gözeterek versin ağrı kesici ama bak bizim Dr da diş için ilaç olmaz çok erken küçük daha deyip, erişkinlerde bile bayağı etkili antidepresan etki yaratan dört yaş üzeri kullanılan melisayi verdi.hatta ben çok ilaç vermek istemiyorum eşim de dr a söyledi. dediki sana kaşık kaşık her gün içir demiyorum ama çocuk huzursuz olduğunda acı çektirmenin anlamı var mı? kendi dişin hiç mi ağrımadı ? o zamanda mı ağrı kesici içmedin? 6 aylık oldu artık dedi. çok utandım. acı çektirdiğimi düşünmemiştimmelisa damlasını ilk kez duydum. iyi geceler çayını severse ondan içir demişti.
Benimki sebekliklerime maaşALLAH diyeyim çok güzel kikirdiyor ama bir dk birakmaya gelmiyor.cogu zaman sesli gülerken bile ağlamaya geçiyor birden..bayagidengesizce görünüyor büyük insan olsa psikolojisi fena bozuk denirdi herhalde aglayiimmi guleyimmi durumumuz çok . işimiz çok zor hepimize kolaylıklar diliyorumPi
Pırasa çok işe yarıyor hatta doktorumuzda onerdi gözetim altında doğal iyileştirici ağrısını alır kullan ama gözetim altında kesinlikle faydasını diş kasiyicidan çok görürsün emin olbizimki iki gündür çok huzursuz zaten uyku yok sürekli mutsuz ağlıyor o gülünce dünya benim oluyor ne sebeklikler yapıyorum Gülsün diye ama benimde sabrım kalmadı ne yalan soyliyim kehribar için net bişey diyemem belki vardır sonuçta ağrı bu hafifletiyor dur bazen bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?