• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
12.aya kadar her ay düzenli doktora gittik.bu aralarda da düzenli kan değerlerimize bakıldı.hem enfeksiyon geçirdiğimizde 8.ayda 9.aydakini 10.ayda ve yaşında olmak üzere demir B12 dvitamini hatta TSH ina bile baktırdım.hepsi normal.zaten sürekli güneşli bı kentteyiz ve sürekli didardayiz 😁kalsiyum desen yogurtu peyniri muzu mercimeği ve hala maması eksik olmaz.zaten değerlerinde kaldiyum en üst seviyede.artik sürekli doktora götürmek istemiyorum.bebegimde fobi oluştu ☹️her bebek kendine özel ufak tefek hep bı sıkıntı oldu prematüre doğumlu olduğu için sanırım kalıcı sıkıntısı olmasin yeterki.😌
Bebeğiniz kaç haftalık doğmuştu ? Biz 36 da doğduk

Neden uyumuyor benimki de gece 4 de uyudu 🙄🥺🥺🥺

benimki de öyle ağlayarak kalkıyor, o yüzden dişe yoruyorum. her diş dönemi bizde böyle..
Bizim dis te yok 10.aydan beri. Memeye mi alisti diye düşünüyorum. Burnu akiyo 4 5 gündür belki o genzine rahatsizlik veriyo. Ama gunduz de çok kötü uykusu var uyumuyo pertimi çıkardı.
Bizimki ablayla kavgalara basladi ne zamandir o yuzden bagirip çığlık atiyo sürekli. Gece de her uyanmasinda bagirinca başım agriyo artık 😭 ablası da ağlıyo geceleri. gece hangi odada olduğumu unutuyorum icim nerde gecmis acaba diye

Evde misafir var ve ben 1 saattir beyfendiyi uyutmaya çalışıyorum. Hoşgeldiniz bile diyemedim. Şimdi içeri götürsem hepten kaçıcak uykusu sabahın köründe kalktık. Bu sürekli emmesi ve uyumaması bitiriyo beni
Ben de uyutmak için çok uğraşıyorum😔 Uğraştıkça benim sinirlerim geriliyor. Yorgunluğum da cabası. Ben saatlerimi harcıyorum o yarım saatte dikiliyor ayağa😡
İlerde elleme beni uyucam desin bak neler olacak. Alacağım bugünlerin intikamını😤

Ben de uyutmak için çok uğraşıyorum😔 Uğraştıkça benim sinirlerim geriliyor. Yorgunluğum da cabası. Ben saatlerimi harcıyorum o yarım saatte dikiliyor ayağa😡
İlerde elleme beni uyucam desin bak neler olacak. Alacağım bugünlerin intikamını😤
Geceleri saat kurup uyandırcam zibidiyi bi büyüsün

Bebeği gece milyon kez kalkıp bide gündüz uyumayıp annesine yapışan bebek anneleri sizi akıl sağlığınızı kaybetmediğiniz için tebrik ediyorum
Yeminle başım kazan gibi.yürürken dengemi kuramıyorum.ne gecem var ne de gündüzüm.gece milyonkez uyanıyor arada bir gecelerinbikaç saat uykusu kaçıyor.tam zorla uyutıyorum bu sefer de ezan sesine uyanıp bir daha hiç uyumuyor 🙄🙄🙄

Selamlar, bazı sitelere hamileyken üye olunca bebek dopdugunda paket yolluyorya hediye. Hangi siteler kızlar üye olan yazabilir mi. Ben bitek hipp biliyorum

Kızlar, konumuzla alakasız tamamen kişisel bi derdim var size sormak istiyorum;
Bir eltim var çocukluğunda çok problem yaşamış. Şimdi de biriyle çok samimi olup en fazla 1 sene samimi kalabilip sonra bianda küsen bi insan. Çok samimi ama içli dışlı kardeş gibi olan kendini sevdiren kendisi tarafından sevildiğini hissettiren. Ben eşimle evlendiğimde kendi tarafıyla tamamen küs bu tarafında bi kısmıyla küstü. Eşiyle 3 ay da 1 boşancak duruma gelir araya biz girer barıştırırdık. Benim hamileliğim son zamanı bizlere konuşmadı bianda aradan zaman geçti ben dayanamadım neden böyle olduk dedim eşimle problemlerim vardı sizlik bişi yoktu dedi. 1 ay filan sonra yeniden küstü. Kızdım bende söylendim kavga ettik ailecek küstük.
Şimdi yine boşanma durumuna gelmişler 4 yaşında yeğenimiz var annesi onu babasıyla göndermiş kv bakıyor ama o da ben çalışırım bakamam diyor. Anne istemiyor. Çocuğum koltukta iki büklüm babasıyla yatıyor. Ev sobalı. Hiç içime sinmiyor. Arada okuldan çıkınca dükkana gidiyor buz gibi. Dün bana saliha sana anne deyim mi dedi içim gitti.. Dedim küslüğü bırak babasıyla konuş gerekirse beraber kaloriferli bi eve çıksın baba kız. Amcası ve babasıyla bi odayı paylaşmaktan iyidir diye düşündüm. Ama annesi alacakmış. Daha öncede alırım demişti almadı. Dedim bari yatmadan yatmaya baba-kız bize gelsinler ama eşim düzenimiz bozulur kız okula giderken ille ses yapar uyandırır çocuğu dedi. Haklı. Uyumayan bi oğlum var biliyorsunuz. Ne yapsam bilemedim konuşsam mı hiç karışmasam mı çok kafama takıyorum

Bir eltim var çocukluğunda çok problem yaşamış. Şimdi de biriyle çok samimi olup en fazla 1 sene samimi kalabilip sonra bianda küsen bi insan. Çok samimi ama içli dışlı kardeş gibi olan kendini sevdiren kendisi tarafından sevildiğini hissettiren. Ben eşimle evlendiğimde kendi tarafıyla tamamen küs bu tarafında bi kısmıyla küstü. Eşiyle 3 ay da 1 boşancak duruma gelir araya biz girer barıştırırdık. Benim hamileliğim son zamanı bizlere konuşmadı bianda aradan zaman geçti ben dayanamadım neden böyle olduk dedim eşimle problemlerim vardı sizlik bişi yoktu dedi. 1 ay filan sonra yeniden küstü. Kızdım bende söylendim kavga ettik ailecek küstük.
Şimdi yine boşanma durumuna gelmişler 4 yaşında yeğenimiz var annesi onu babasıyla göndermiş kv bakıyor ama o da ben çalışırım bakamam diyor. Anne istemiyor. Çocuğum koltukta iki büklüm babasıyla yatıyor. Ev sobalı. Hiç içime sinmiyor. Arada okuldan çıkınca dükkana gidiyor buz gibi. Dün bana saliha sana anne deyim mi dedi içim gitti.. Dedim küslüğü bırak babasıyla konuş gerekirse beraber kaloriferli bi eve çıksın baba kız. Amcası ve babasıyla bi odayı paylaşmaktan iyidir diye düşündüm. Ama annesi alacakmış. Daha öncede alırım demişti almadı. Dedim bari yatmadan yatmaya baba-kız bize gelsinler ama eşim düzenimiz bozulur kız okula giderken ille ses yapar uyandırır çocuğu dedi. Haklı. Uyumayan bi oğlum var biliyorsunuz. Ne yapsam bilemedim konuşsam mı hiç karışmasam mı çok kafama takıyorum
Allah yardım etsin. Küçük değilkerki konuş konuş nereye kadar. Yani siz yenge olarak çocuğu düşünürken anne niye düşünemiyor. Uzman yardımı alsınlar o yavruya da yazık kendilerine yazık size de yazık. Ama ben de olsam o çocuğun hatrına bir daha konuşurdum ne kadar aklım hayır desede kalbim dayanmazdı

canım çok üzüldüm bende, boşanma olursa, annesi düzenini kurduktan sonra almak ister diye düşünüyorum. Şuan çalışıyorsa para biriktiriyordur, ev tutmak bakıcı tutmak için.. benim kararımı galiba çocuğun mizacı da etkilerdi, eğer oğlunla iyi anlaşıyorsa, uyumluysa, sen yapma-dur dediğinde sözünü dinleyecekse bir düzeni olana kadar belki dediğin gibi olabilir.. Ama bir yandan da aklında olsun, okula gidiyor yazmışsın, anaokulda bu mevsimde çocuklar çok sık hastalanırlar. Bebeğine de taşıyabilir.

B
canım bizim lalt azıla ardarda geldi belki diğeri de geliyordur
Belki de.. cok kötü durmuyor uyumuyor günlerdir geçmedi. Ona da yazık.. zar zor uyuttum simdi bu saatte uyuyor. nsallah bugün son olur
Bu arada, dislerini her gün temizliyorum ama kararmalar var kahverengi olmus biberon çürüğü gibi. Biberon kullanmıyor geceleri emiyor. Sizde de bu durumu yasayan var mi?

canım çok üzüldüm bende, boşanma olursa, annesi düzenini kurduktan sonra almak ister diye düşünüyorum. Şuan çalışıyorsa para biriktiriyordur, ev tutmak bakıcı tutmak için.. benim kararımı galiba çocuğun mizacı da etkilerdi, eğer oğlunla iyi anlaşıyorsa, uyumluysa, sen yapma-dur dediğinde sözünü dinleyecekse bir düzeni olana kadar belki dediğin gibi olabilir.. Ama bir yandan da aklında olsun, okula gidiyor yazmışsın, anaokulda bu mevsimde çocuklar çok sık hastalanırlar. Bebeğine de taşıyabilir.
Civciv saliha Civciv saliha katılıyorum bu yoruma . Benim buyuk kizim kendi çocuğum oldugu halde bebekten dolayi sabrimi zor tutuyorum. Sen de sabredebilecek misin? Yani insan belki bi süre idare eder ama uzun vadede farkli olumsuzlukların ortaya çıkabilecegini dusunuyorum

B

Belki de.. cok kötü durmuyor uyumuyor günlerdir geçmedi. Ona da yazık.. zar zor uyuttum simdi bu saatte uyuyor. nsallah bugün son olur
Bu arada, dislerini her gün temizliyorum ama kararmalar var kahverengi olmus biberon çürüğü gibi. Biberon kullanmıyor geceleri emiyor. Sizde de bu durumu yasayan var mi?
canım demir ilacından olabilir belki, sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsun?

Back
X