• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende şu ilk doğduğu haliyle son halini paylaştıkları akım var ya onu yapmak istiyorum ama nasıl yapıyolar hiçbir fikrim yok 😅
Al benden de o kadar😊Hiç takip edemiyorum teknolojiyi😝Zaten bizim bir şeye halimiz kalmıyor o başka. 12. ay fotoğrafı duruyor hala benim😊 Ne yapayım bir türlü denk getiremedim eşref saatini😅 Bundan sonra daha da zor. Yürümeden koşmaya geçti 2 saniye durmuyor yerinde. Saçını bile koşarak topluyoruz🤣

Kizlar herkes cok bilmis ya, herkesin hayatı mukemmel ya bize tavsiye veriyolar 😂
Civciv saliha Civciv saliha bebeğin nasil oldu? Igneyle bayarahatlamistir. Insan yavrusuna kiyamiyo minicikler icin nasil.gitmistir.. benimkiler de yedi.
Canım sorduğun için teşekkür ederim 🥰 ilk iğneden sonra ateşi bir daha çıkmadı keyfide yerinde ama öksürük krizi azalsa da bitmiyor, bir de burnu ne yapsam tıkalı

Canım sorduğun için teşekkür ederim 🥰 ilk iğneden sonra ateşi bir daha çıkmadı keyfide yerinde ama öksürük krizi azalsa da bitmiyor, bir de burnu ne yapsam tıkalı
Canim ya. Banyo flan yaptiriyosun di mi. Gerci hastayken insan cekiniyo usutmesin diye. Akıyor mu yoksa akmadan mi tıkali? Burun spreyi sorabilirsin dr.una ulasabiliyosan. Etrafa, yakinina sogan kesip koyabilirsin. Gece zeytinyağıni denedin mi?
Bir tatlikasigi tereyaginda bir tatlı kaşığı pekmez eritiyorum. Ilıkken alsa fayda ediyor anlık. Biberonla icerse ılık suyla yarim cay bardağı icirebilirsin alerjisi yoksa.

Doğru mu cevapladım bilemedim🤦🏻‍♀️naçizane olarak benim kizcenin de burnu tıkaliydi.doktorumuz cold mix önerdi yakaya veya yastığa damlatılan damlalardan.cok rahat uyuyor 3 gündür.doktorunuza danışıp sorabilirsiniz bence biz çok faydasını gördük.

Canim ya. Banyo flan yaptiriyosun di mi. Gerci hastayken insan cekiniyo usutmesin diye. Akıyor mu yoksa akmadan mi tıkali? Burun spreyi sorabilirsin dr.una ulasabiliyosan. Etrafa, yakinina sogan kesip koyabilirsin. Gece zeytinyağıni denedin mi?
Bir tatlikasigi tereyaginda bir tatlı kaşığı pekmez eritiyorum. Ilıkken alsa fayda ediyor anlık. Biberonla icerse ılık suyla yarim cay bardağı icirebilirsin alerjisi yoksa.
Serum fizyolojik, sprey, mustela, coldmix, babyrub,buhar makinesi, soğan hepsini denedik geçmiyor bir türlü

Kızlar, bebekleriniz oyuncaklarını paylaşıyor mu benim oğlum çok fena canına okuyor diğer çocukların ne varsa alıyor önlerinden çok kızıyorum

Kızlar, bebekleriniz oyuncaklarını paylaşıyor mu benim oğlum çok fena canına okuyor diğer çocukların ne varsa alıyor önlerinden çok kızıyorum
Benim cadı da aynısını yapıyor. Kuzenlerinin elinden çekip alıyor. Biri 4 yaşında ona bile yapıyor. Daha küçükler paylaşmayı bilmiyorlar. Biraz büyüdüklerinde düzelir diyorum.

Benim oğlum oyuncaklarını da çocukları da yerde bırakıp kucağıma yapışıyor ve sadece ağlayıp o mekanı terketmemi istiyor 🙄🙄🙄🙄 tam bir asosyal yani 😒😒

Kızlar varmı bizim gibi temas bağımlısı yemek yaparken tezgahın üstüne klozette kucağımda banyo yaparken yanı başımda gece yatarken de yanımda hiç ama hiç ayrılmıyor besigine alıştırmak için neler yaptım ama yok çocuk ille de aramızda yatıyor varmı bunun çaresi

lar varmı bizim gibi temas bağımlısı yemek yaparken tezgahın üstüne klozette kucağımda banyo yaparken yanı başımda gece yatarken de yanımda hiç ama hiç ayrılmıyor besigine alıştırmak için neler yaptım ama yok çocuk ille de aramızda yatıyor varmı bunun çaresi
1 yaşına gelip yürümeye başlayana kadar kendi odasında yatağında yatan kızım, birkaç aydır benle uyuyor yakınında olmamı istiyor. Tuvalette kucağımda. Ayrılık kaygıları çok yoğunmuş. 18 aydan sonra azalır diyorlar. Ben bekliyorum. bekleyip göreceğiz. O zamana kadat sabır

1 yaşına gelip yürümeye başlayana kadar kendi odasında yatağında yatan kızım, birkaç aydır benle uyuyor yakınında olmamı istiyor. Tuvalette kucağımda. Ayrılık kaygıları çok yoğunmuş. 18 aydan sonra azalır diyorlar. Ben bekliyorum. bekleyip göreceğiz. O zamana kadat sabır
Ama doğdu doğalı bu böyle bide hâlâ emziriyorum çoğu kişi ondan bu temas bağımlılığı diyo doğrumu ki

Ama doğdu doğalı bu böyle bide hâlâ emziriyorum çoğu kişi ondan bu temas bağımlılığı diyo doğrumu ki

Ben de emziriyorum.
Yenidoğdunda da kucağa alıştırma dediler. Hep bir şey söylüyorlar.
Belli yaştan sonra elletmezler öptürmezler kendilerini. Şimdi tanıdını çıkaralım bence

Gece yapışık yaşıyoruz biz de😔 Emzirmek çok yoruyor artık. Ne uykusunu alıyor ne ben. O bırakana kadar emziririm diyordum ama bu kış geçsin deneyeceğim.
Yürümeye başladığından beri kucak istemiyor ama gözünden de ayırmıyor😕 Hep yanımda ayağımın altında. Yürüyor işlerimi yapabilirim diyordum ama benden önce her şeyin içinde. Bulaşık makinesi yerleştirilecek koşup geliyor tek tek tabak bardak ne varsa bana veriyor yerine koy diye.
Çamaşır asılacak sepetten o veriyor elime. Süpürge yapmak zaten ayrı olay.

Boyuda uzadı artık tezgahın masanın üstünde ne varsa istiyor. Tüm gün bol gürültülü, bol yorgunlukla geçiyor😕

Kızlar varmı bizim gibi temas bağımlısı yemek yaparken tezgahın üstüne klozette kucağımda banyo yaparken yanı başımda gece yatarken de yanımda hiç ama hiç ayrılmıyor besigine alıştırmak için neler yaptım ama yok çocuk ille de aramızda yatıyor varmı bunun çaresi
Benim oğlumda bana yapışık artık bağırıyorum bazen yeter diye. Mutfakta iş yapıyorum bacaklarıma yapşıyor altımdan eşofmanı indirmişliği var. Gündüz 1 saat uyurdu normalde şimdi yarım saat filan uyuyup kalınını kucağımda emerek uyuyor gece sürekli ayaktayız zaten. Yanımda daha güzel uyuyodu ama bizim odamızda rutubet olduğu için mecburen beşikte uyutmaya başladım. Odasında birde tek kişilik yatak var onda emzirip uyuduktan sonra yatağa yatırıp biraz bekliyorum iyice dalınca beşiğe alıyorum 1-2 saat uyuyor. Gün içinde sürekli emiyor yemek yedirirken bile yarısında yemeği bırakıp ağlayarak kucağıma atılıyor 3 aylık bebe gibi sürekli mememde

Benimki de 11 aylık oluncaya kadar yaşına odasında yatıyordu tatile gittik orda mecburen yanımda yattı ve o gündür bugündür yanımdan ayrılmadı.hep yapışık ikiz gibiyiz.uyurken bile durmadan uyanıp yanında olup olmadığımı kontrol ediyor.gün bıyu da dibimde.wcde bile yanımda.hatta yıkanırken bile beni seyrediyor yoksa avazı çıktığı kadar bağıra bağıra ağlıyor 🙄🙄🙄

Yanlız olmadığıma sevindim kızlar tek benim oğlum böyle sanıyordum birde 4.250 gram doğmuştu ama şuan 14 aylık ve 9 kilo :( hiç gelişmedi doğdu doğalı 5 kilo almış sadece sizde nasıl durumlar

Back