- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipp combiotic kullanıyorum ama ben günde 1 veriyorum bazen hiç vermiyorum. seçme sebebim yorumları iyiydi gaz vs yapmıyor deniliyordu. o sebeple aldım.Kızlar mama olarak ne veriyorsunuz ve neden o marka yazar mısınız
Aptamil prosyneo kabızlık için bunu kullanıyorum neredeyse bütün markaları denedim doktor en son bunu önerdi ve işe de yaradı..Kızlar mama olarak ne veriyorsunuz ve neden o marka yazar mısınız
Peki gaz yapmıyor mu canım?hipp combiotic kullanıyorum ama ben günde 1 veriyorum bazen hiç vermiyorum. seçme sebebim yorumları iyiydi gaz vs yapmıyor deniliyordu. o sebeple aldım.
Onu da gördüm nette. Biz de sma almıştık bi sorun yok bence gaz ondan mı oluyor bilemiyorum ama yine. Değiştiricem o yüzden sordumAptamil prosyneo kabızlık için bunu kullanıyorum neredeyse bütün markaları denedim doktor en son bunu önerdi ve işe de yaradı..
açmamadan kaynaklı olmadı. ama dediğim gibi ben çok kullanmıyorum mamaPeki gaz yapmıyor mu canım?
Süt kanalı olmasın o şişlik benim de şiş gibi oluyo bende acaba diyorum boşaltınca memeyi geçiyo dene bakalım bence
Şükür şükür emzirdikçe açılır iyice süt kanalların zaten. Ben kestim damlayı 10 gün kadar kullandım son günler de çok kıvrandırdı kesince geçti ya damla açtı biraz ya da düzene girdi bilmiyorum. Gazlı şeyler de yemeye başladım ama çok zormuş gaz bende direndim ama dayanamamıştım.Evet canim doktora gittim meme ultrasonuna da girdim bir şey çıkmadı cok sukur.. ama gazimiz.bqslqdi 18. Gunde doktor sab simplex ve biogaia verdi kullanmamaya çalıştım ama dayanamadım qksama kadar acı çekti cocuk..
Onu da gördüm nette. Biz de sma almıştık bi sorun yok bence gaz ondan mı oluyor bilemiyorum ama yine. Değiştiricem o yüzden sordum
Sanırım mamayı da deneyip bulmak gerekecek. Doyunca çok güzel uyuyolar gazlı olunca hiç çekilmiyolarBende hastanede sma verdiler diye aldim ama asiri gaz yapti biraktim.. aptamil confirmil aldim. Daha yogun kivamli gaz yapmiyor ve sanirim asiri doyurucu cunku gece yatmadan 90 cc verdim 5 saat uyumus ben uyandirdim emzirmek icin
Benimki de memede uyuyo yatağına geçince gidiyo uyku. Bazen direniyor uyumays saatlerce uğraşıyorum ayakta bile sallıyorum yokgünaydınnnn
bende sallamayayım diye memede uyutuyorum. çoğunlukla başarılı oluyorum ama bazen dalamıyor o ayrı mesele
Oh maşallah ebe çok düşmüş o kadar fark etmez bence çok iyi almış canım.aşımızı olduk kıyafetiyle ve tulumuyla 4940geldi.4500yazdı ebe. 3440doğmuştuk
Sanırım mamayı da deneyip bulmak gerekecek. Doyunca çok güzel uyuyolar gazlı olunca hiç çekilmiyolar
aşımızı olduk kıyafetiyle ve tulumuyla 4940geldi.4500yazdı ebe. 3440doğmuştuk
1aylık aşısı ateş yapmıyor. bacaktan vuruldu. evet ağladı ama bugün peerişan olduk hastanede zaten. kalbinde takip gerektiren üfürüm var. onun harici 1 yaşında pipisinden ameliyat olacakMasallah kilosu cok iyi.. asidan sonra cok agladimi? Bide bacaktanmi vuruyolar asiyu.. yarin bizimde asimiz varda ona gore kiyafet giydireyim.. birde bu asidan sonra ates oluyor mu? İnsallah olmaz