- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Selam hoş geldin
Hoş buldum diğer topikte bol pozitif var çağırın gelsinlerHoşgeldin kuzum toplanıyoruz yine yavaş yavaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hoş geldin
Hoş buldum diğer topikte bol pozitif var çağırın gelsinlerHoşgeldin kuzum toplanıyoruz yine yavaş yavaş
Ben aklımda kalan arkadaşları buraya davet ettimHoşgeldin kuzum toplanıyoruz yine yavaş yavaş
Dur ses edelimHoş buldum diğer topikte bol pozitif var çağırın gelsinler
İkiz annesiyim dimi ben naptim ne ettim şimdiden belim kopuyor sonları düşünemiyorum bugün canım bi yemek istedi yapayım dedim ama öldümTopic bulamadım her yer kalabalık tanıdık da bulamadım valla bnde taze ikiz annesi
İyi yaptın bnde çoğunu biliyorum da nick hatırlamak zor burdan devam edelim hepimiz beraber yaşadık zaten heyecanıBen aklımda kalan arkadaşları buraya davet ettim
Oh oh iyi yaptın bu arada kızlar doktor bna beslenme konusunda meyve sebze bol su dedi sadece Bi şeyler araştırıyorum ama kaliteli beslenmek istiyorum. Neler yiyorsunuz?
Hoşgeldin o kdr mi ya bulantın oldu kıyamam. Dayan azck geçicek elbet bnm bulantı lar var ama fena değil artçı şeklinde devam ediyoruz ama hiç hassas bir midem de yok zaten böyle gecick heraldeKızlar iyi akşamlar
13şubatta 5günlük çift embriyo transferi oldum.
transferin 2.gününden beri mide bulantısından mahvolmuş halde burdayım naber nasıl gidiyo hamişlik☺
Valla benimde bel agrim oluyor katlanacak gibi değil ama hamileyim diye katlanıyorumKızlar iyi akşamlar
transferin 2.gününden beri mide bulantısından mahvolmuş halde burdayım naber nasıl gidiyo hamişlik☺
Bulantın çok erken başlamış , benim henüz bulantım yok. Bende 13 şubat ta trasfer oldum , 2 ad 5. Gün blast transfer edildiKızlar iyi akşamlar
Ekstra bişey yemiyorum canım zaten sağlıksız beslenen biri değilim et, balık, tavuk, sebze, baklagiller tüketiyorumeyve yemiyorum fazla onada başladım ara öğün portakal yedim ne varsa artık.. Sabahta yumurta yoğurt peynir zeytin domates salatalık bal tereyağı gibi şeyler yiyiyoruz.. Yani normaldede böyleyiz biz..Oh oh iyi yaptın bu arada kızlar doktor bna beslenme konusunda meyve sebze bol su dedi sadece Bi şeyler araştırıyorum ama kaliteli beslenmek istiyorum. Neler yiyorsunuz?
Ben her gün 3 litre su içiyorum, kavrulmamış kabak,badem,ceviz Hurma, incir, kan üzümü,kayısı bunlardan az tüketiyorum.Oh oh iyi yaptın bu arada kızlar doktor bna beslenme konusunda meyve sebze bol su dedi sadece Bi şeyler araştırıyorum ama kaliteli beslenmek istiyorum. Neler yiyorsunuz?
Aynen bende genel olarak böyle ama bekledim bsyler desin şunu ye yeme diye demedi bsy bnm de sebze eksik kalıyor biraz bulantidan sanırım o da almiyo içim. O zmn böyle devam edelim.Ekstra bişey yemiyorum canım zaten sağlıksız beslenen biri değilim et, balık, tavuk, sebze, baklagiller tüketiyorumeyve yemiyorum fazla onada başladım ara öğün portakal yedim ne varsa artık.. Sabahta yumurta yoğurt peynir zeytin domates salatalık bal tereyağı gibi şeyler yiyiyoruz.. Yani normaldede böyleyiz biz..
Pozitif haberi alanlar olarak burada toplanıp dertleşelim taze anneler bizler anlıyoruz birbirimizi kese görmeyi bekliyoruz heyecanlı sonra inşallah kalp atışı için beklicez. Burdan destek olalım birbirimize... Benim bugün sata gore 5+1 cuma kese randevum var çok stresliyim ayrıca heyecanlı... Kimler pozitifi gördü toplanalım
Evet pastörize olması lazımmis ona bnde dikkat ediyorum. Kahve çok nadir sigara çok isterse canım otlanjyorum ona çok takık zaten bnde istemiyorum ama sinir de yapmiyo değil hani. Ayran çok içiyorum ben Bi de inşallah yarasın.Ben her gün 3 litre su içiyorum, kavrulmamış kabak,badem,ceviz Hurma, incir, kan üzümü,kayısı bunlardan az tüketiyorum.
Her gün kivi portakal yiyorum
Her gün 1 yumurta, 1 200ml kutu süt, peynir, yoğurt, et yiyorum.
Annemde kalıyorum evde pişen yemeklerden de yiyorum.
Bana çay kahve sigara içme dedi , hiç içmiyorum.
Bol bol dinleniyorum.
Bide ev sütü yoğurdu , ev peyniri .çiğ yada az pişmiş yumurta et yeme dedi. Paketli hazır süt ürünleri kullan dedi .
Ya benim hep reflüm vardı zaten transferin 2.gününden beri de 24saat boyunca yanma ve bulantı benimle sağolsunhamile olduğumu hiç unutturmuyor bana.Hoşgeldin o kdr mi ya bulantın oldu kıyamam. Dayan azck geçicek elbet bnm bulantı lar var ama fena değil artçı şeklinde devam ediyoruz ama hiç hassas bir midem de yok zaten böyle gecick heralde
Ahh ahh erken ne kelime kuzum daha bebekler bile bana transfer olduklarını bilmeden ben bulantı sayesinde anladım hamile olduğumuBulantın çok erken başlamış , benim henüz bulantım yok. Bende 13 şubat ta trasfer oldum , 2 ad 5. Gün blast transfer edildi