- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
Saol kuzum kanama korkuttu biraz inşallah kesilirHayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuzum kanama korkuttu biraz inşallah kesilirHayırlı olsun
ay sorma kendimi uzaylı gibi hissettim orda :)) diyecektim sizi gidi şanslılar denemeye başladık 3 aydır olmuyo diye dertlenen mi dersin :)) Herkesin imtihanı başka Rabbim dermansız dert vermesinAyyy herkes burdaymışş bende aynı şeyi hissettim orda sürekli ovulasyon testlerinden bahsediyorlar ben alışmışım transfer muhabbetlerine
iyi haberler bekliyoruz canım sendenMerhabalar.. Dün gece birden kanamam oldu bildiğiniz regl gibi açıkçası o anlarda kabusu yaşadım acilde doktor alttan muayene etti kese iyi kalp atışı var dedi ama hiç kanama yaşamamışken böyle olması normal mi ağır kaldıramıyorum sadece ağrı nöbetleri gelince kasıyorum kendimi ondan olabilir mi.. Şimdi riskli gebelik bölümüne geldim bekliyorum bakalım ne diyecek
Birsey olmaz allahin izni ile geçiyor o kanama dikkat et sen ağır yorucu işlerden kaçın dinlenmeye calis geçer inşallah..Saol kuzum kanama korkuttu biraz inşallah kesilir
çok sağol canımYok canım ikisindrnde iki yemek kaşığı koy canım boğazını yumuşatır iyi gelir..
Evet yaa benim ki tüp bebek tedavisi ile oldu dedim " ayy canımm ne zorluklar çekmişsin" dedileray sorma kendimi uzaylı gibi hissettim orda :)) diyecektim sizi gidi şanslılar denemeye başladık 3 aydır olmuyo diye dertlenen mi dersin :)) Herkesin imtihanı başka Rabbim dermansız dert vermesin
gördüm gördüm sonra koşarak uzaklaştım ordan :))))Evet yaa benim ki tüp bebek tedavisi ile oldu dedim " ayy canımm ne zorluklar çekmişsin" dediler
Öğleden sonraya kaldı bebişim iyi ama güçlüdür sıpaDoktor kan uyuşmazlığı da yapar dediiyi haberler bekliyoruz canım senden
Korkma canım ama bol bol dinlen kesinlikle çaresi yatmak dik ayaklarını uzan geçer merak etme kalp atışları duyulmuş bak ne güzelMerhabalar.. Dün gece birden kanamam oldu bildiğiniz regl gibi açıkçası o anlarda kabusu yaşadım acilde doktor alttan muayene etti kese iyi kalp atışı var dedi ama hiç kanama yaşamamışken böyle olması normal mi ağır kaldıramıyorum sadece ağrı nöbetleri gelince kasıyorum kendimi ondan olabilir mi.. Şimdi riskli gebelik bölümüne geldim bekliyorum bakalım ne diyecek
Masallah bebiseBu arada kızlar bende kontrolden geldim 8+0 yarın 9. Haftaya giriyorum Allahın izniyle bebisi gösterdi iyice kafasını ayaklarını gördüm minnosumun tam 1,5 cm geçmiş hatta, kalp atışı 169 dedi bir daha bir ay sonra çağırdı inşallah boylr devam etsin
Memurum ben şimdi bile bıdı bıdı ediyorlar sanki keyfimden bekliyorum hastanede. millet boş beleş şeyler için rapor alıyor olmazsa yarın kendi doktoruma ilk randevum var söyleyecem artık versin rapor... Hamilelik neyse de nevralji ağrıları beni bitirdi yoksa bebişim sağolsun mide bulantısı dahi çektirmedi banaKorkma canım ama bol bol dinlen kesinlikle çaresi yatmak dik ayaklarını uzan geçer merak etme kalp atışları duyulmuş bak ne güzel
Maşallah insan ellerini ayaklarını ilk görünce çok heyecanla'iyor bu haftalarda oğlumun ultrason resminde elleri ayakları çizgi gibiydiBu arada kızlar bende kontrolden geldim 8+0 yarın 9. Haftaya giriyorum Allahın izniyle bebisi gösterdi iyice kafasını ayaklarını gördüm minnosumun tam 1,5 cm geçmiş hatta, kalp atışı 169 dedi bir daha bir ay sonra çağırdı inşallah boylr devam etsin
Al rapor kuzum bk en tehlikeli dönemler senin bebişin den önemli dgl. Yat dinlen az evinde geçer bir haftaya zaten.Memurum ben şimdi bile bıdı bıdı ediyorlar sanki keyfimden bekliyorum hastanede. millet boş beleş şeyler için rapor alıyor olmazsa yarın kendi doktoruma ilk randevum var söyleyecem artık versin rapor... Hamilelik neyse de nevralji ağrıları beni bitirdi yoksa bebişim sağolsun mide bulantısı dahi çektirmedi bana
Geçen hafta gittiğimde bende çizgi olarak gördüm minicik belli oluyordu şimdi kafası fln kocaman olmuş doktor tek tek gösterdi ya gerçekten insan çok mutlu oluyo inşallah rabbim yavrularımız bize bagislasinMaşallah insan ellerini ayaklarını ilk görünce çok heyecanla'iyor bu haftalarda oğlumun ultrason resminde elleri ayakları çizgi gibiydi
Çok şükür kan uyuşmazlığı için kan verdim şimdi kanama ondan olabilirmiş yada ağrım olunca kasılıyorum istem dışı o da olabilir ama bebişim iyi.. 10 gün rapor verdi sonra bir daha veririz yata yata geçir bakalım dediAl rapor kuzum bk en tehlikeli dönemler senin bebişin den önemli dgl. Yat dinlen az evinde geçer bir haftaya zaten.
AA kan uyuşmazlığı varsa bende olur diye biliyorum canım neydi kan grubun eksi mi? Yat bnce de dinlen bol bolÇok şükür kan uyuşmazlığı için kan verdim şimdi kanama ondan olabilirmiş yada ağrım olunca kasılıyorum istem dışı o da olabilir ama bebişim iyi.. 10 gün rapor verdi sonra bir daha veririz yata yata geçir bakalım dedi
Hiç bişeye elimi sürmüyorum işte bakalım hayırlısıyla geçsin bu günler inşallahBirsey olmaz allahin izni ile geçiyor o kanama dikkat et sen ağır yorucu işlerden kaçın dinlenmeye calis geçer inşallah..
Evet negatif kan grubumAA kan uyuşmazlığı varsa bende olur diye biliyorum canım neydi kan grubun eksi mi? Yat bnce de dinlen bol bol