2020 Ekim sonu tup bebek yaptiranlar

Aranızda Ankara bahcecide tedavi gören iniz varmı hanımlar yada memnun kaldığınız merkezler
arkadasim zeynep kamil de tedavi gormustu ve begenmisti. bende ilk 2 tup bebegin tedavisini ist memorial da oldum ama dr umdan memnum kalmadim cunku bilgileri hep eksik verdi bunu da yine ayni hastanenin dr u soylemisti. merkez kadar dr da cok onemli

Selam kızlar, ben geçen hafta salı günü kontrole gittiğimde yumurtalarim asenkron büyüme olduğu için Dr ilaçları kesip bu ayki işlemi iptal etti. Bu ay diil önümüzdeki ay regl olunca tekrar gelin dedi. Pek moralim yoktu girip de yazamadım buraya. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberler bekliyorum sizden..

Merhaba kizlar bugun yumurta toplama oldu 13 yumurtam toplandi hersey yolunda giderse cumartesi transfer olcak insallah

Merhaba arkadaslar Rabbim hepimizin gönlüne gore sağlıkla versin inşallah.Gectigim ay aşılama oldum 3 adet dominant kaliteli yumurtam vardi esimin de sperm kalitesi iyiydi fakat olmadı sağlık durumum sebebi ile tek secenegim tup bebek yarin ilk muayenem olcak ama hic olmadığım kadar ağrılı bir adet görüyorum acaba catlamamis bir yumurtam vardi geçen dönemde kist oluşmuş olabilir mi yoksa aşılama kaynaklımi agrili oluyorum adetimi ve kist varsa tedavi ertrlenirmi tecrubesi olan varmı bilgim var fakat deneyimim yok .

Merhaba kizlar transferim yapildi 2 embriyo
Insallah ikiside tutunur 6 tanede dondurdum
Kaliteleri cok iyi dedi 5aa mis
Hayirlisi bakalim 17 test gunum

Merhaba kizlar transferim yapildi 2 embriyo
Insallah ikiside tutunur 6 tanede dondurdum
Kaliteleri cok iyi dedi 5aa mis
Hayirlisi bakalim 17 test gunum
Hayirli ugurlu olsun canim tutacak insallah .kac folikul vardi kac yumurta toplandi birde doktorun kimdi

Merhaba kizlar tup bebek islemlerine basladim gelin beraber savaşalım
Çok güzel yapmışsın bna da moral olur yaaa bn soru sormak istiyorum aslında kafam karıştı bnim transferimin 7 günü bugün 5. Gün embriyosu dayanamadım test yapıyorum kanda da idrarda da pozitif cikiyo acaba tutmusmudur cumartesi günü testim bi akıl verir misiniz

Merhaba bende pazartesi başladım ignelere doktor sadece iki iğne verdi pazartesi gonal f bugünde cetrotide vuruldum tablet olarak da sadece folik asit verdi progestan falan vermedi.siz kullaniyormusunuz fitil yada hap
Transdee oldun mu canım sen bn oldun cetroite kan sulandırıcı şu an kullanıyorum progesten igne ve fitil birde estrofem damla vitamin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…