2020 Ekim sonu tup bebek yaptiranlar

Merhaba kizlar tup bebek islemlerine basladim gelin beraber savaşalım

Merhaba kizlar..bende pazartesi opu olucam..canim topigin hayirli olur insallah.hepimize A Ada00

Merhaba kizlar..bende pazartesi opu olucam..canim topigin hayirli olur insallah.hepimize A Ada00
Iki gun sonra mi bende cumartesi olucam heyecan var
Suan ne kullaniyorsun canim pazartesiye kadar ignelerim var onda sonra yok pazartesi muayeneye gitcem ne vercek doktor merak ediyorum

Iki gun sonra mi bende cumartesi olucam heyecan var
Suan ne kullaniyorsun canim pazartesiye kadar ignelerim var onda sonra yok pazartesi muayeneye gitcem ne vercek doktor merak ediyorum
Canim ignelerim bitti benim..bugun son ignelerimi yaptim..aksamda catlatma ignrlerini vurulcam.pazartesi sabah allah izinverirse yumurta toplama olucak..sen yenimi basladin tedaviye..

Canim ignelerim bitti benim..bugun son ignelerimi yaptim..aksamda catlatma ignrlerini vurulcam.pazartesi sabah allah izinverirse yumurta toplama olucak..sen yenimi basladin tedaviye..
Evet sali gununden beri igne oluyorum pazartesi kontrolum var igneye devammi ettirir cunki verdigi igneler bitmis olucak

Evet sali gununden beri igne oluyorum pazartesi kontrolum var igneye devammi ettirir cunki verdigi igneler bitmis olucak
Canim yumurtanin capina bagli bir yumurtanin toplanabilmesi icin.en az 17mm olmasi gerekiyormus..o kontrolde belli olur.

Merhaba bende pazartesi başladım ignelere doktor sadece iki iğne verdi pazartesi gonal f bugünde cetrotide vuruldum tablet olarak da sadece folik asit verdi progestan falan vermedi.siz kullaniyormusunuz fitil yada hap

Anladim canim bakalim pazartesi ne dicek
Toplam kac gun igne vurundun kac ml di
Canim ben gecen cuma basladim ignelere..bana isik protokolu uygulandi..ilk 3 gun 4 igne 4 hap ictim .igneler gonapeptyl..gonalf300..merional 75..saizen 15..kullandim..hap olarakta kuenzimq10 ve balikyagina devam ettim..ve ilk 5 gun sabah aksam famera ictim..sali gununden itibaren volterenede basladim..sabah aksam..4. Gun gonapeptyl vuruldum igne sayim 3 e dustu..6. Gunden itibaren igne aayim tekrar 4 e cikti..cetrotied a basladim..normalde persembe kontroldu..eger uygun buyukluge gelseydi..bugun yumurtam toolancakti..ama tam buyumemisti..o yuzden persembe cumada tedaviye devam ettik..bugun yine kontrole gittimm..pazartesi toplama karari alindi..catlatma ignesini vuruldum az once..pazartesi sabah erkenden yumurtam toplanacak.igneleri 8 gun vurulmus oldum..bugun 9. Gunuydu..bugunki igneler daha cok toplamaya yonelikti..bugun 3 tane iggne vuruldum..bir tanesini oglen cetrotied..2 tanesinide az once vuruldum gonapeptyl ve oviritelli diye bi igne ..ovritellide catlatma ignesiymis..yumurtanin en son catlamasi gerekiyormus folikulden cikabilmesi gerekiyormus tollayabilmek icin..birliktelikte olaun dediler bugun..

Merhaba bende pazartesi başladım ignelere doktor sadece iki iğne verdi pazartesi gonal f bugünde cetrotide vuruldum tablet olarak da sadece folik asit verdi progestan falan vermedi.siz kullaniyormusunuz fitil yada hap
Merhaba canim..ne zman toplama olcak..sizin..benim doktorum folikasit vermiyor..otizm olma olasiligi varmis sanirim..o yuzden vermedi..

Merhaba kızlar
Benim de yakın zamanda transfer olucak adet doneminde ilac vericekmis doktor adetin yogunlasinca basliycaz dedi bu süreç başından geçen var mı acaba bilgi verebilir mi ?

Selam kızlar nasipse ben de Kasım ayında doktoruma gidip konuşucam. Dr’um gecikmeden tüp bebeğe başlayalım demişti ama eşim tekrar deneyelim falan diyip durdu. 2 ay oldu yine olmadı. Zaten ben yoğun çalışıyorum ov. günüymüş falan bir şekilde denk getiremiyorum. Sinirlerim bozuldu artık.
Arkadaşlarımın ilk söylediği dr’a gittim. Eğer sizinde tavsiyeleriniz varsa alırım.
Herkesin gönlüne göre versin Rabbim

Merhaba canim..ne zman toplama olcak..sizin..benim doktorum folikasit vermiyor..otizm olma olasiligi varmis sanirim..o yuzden vermedi..
Merhaba arkadaşım, bu olasılığı testle mi belirledi doktorunuz? Yoksa folik asit tehlikeli mi

Merhaba arkadaşım, bu olasılığı testle mi belirledi doktorunuz? Yoksa folik asit tehlikeli mi
Canim yuzdeligi hakkinda bilgim yok.bana bu sekilde aktarildi..sanirim doktorlar folikasit anlaminda 2 ye ayrilmis..internettende arastirin isterseniz..

Neden
Neden birlikte olun dediler peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…