Muhtemelen catlatma ignesini vurulcagimiz icin dun..hamile kalma orani yuksek dugundair kuzum..ama bunu dun icin dediler..sonra esim diyete girmesi gerekiyor..pazartesi gunune kadarNeden
Neden birlikte olun dediler peki
Diyetti onlarmi belirliyorlar valla ilk deneme ne olcak merakla bekliyorumMuhtemelen catlatma ignesini vurulcagimiz icin dun..hamile kalma orani yuksek dugundair kuzum..ama bunu dun icin dediler..sonra esim diyete girmesi gerekiyor..pazartesi gunune kadarsperm kalitesi icin
Canim opu oncesi esinin birliktelik yasamamais olmasi gerekiyor.2.3 gun oncesinden..sperm kalitesi acisindan..sperm diyetine giriyor ozetle..Diyetti onlarmi belirliyorlar valla ilk deneme ne olcak merakla bekliyorum
Hmm anladim zaten doktor iliski yasak dedi bize pazartesi ne der bilmemCanim opu oncesi esinin birliktelik yasamamais olmasi gerekiyor.2.3 gun oncesinden..sperm kalitesi acisindan..sperm diyetine giriyor ozetle..
Toplama belli değil daha iğneler bitmedi yarın gidicem kontrole belli olur sanırım yarın TSH sonucum 3.71 benim gebelikte falan 2.5 üstü olmaması gerekiyormuş. Yarın onuda sorucam doktora belki benim toplamadan sonra dondurulur ilaç kullanmam gerekebilirmisMerhaba canim..ne zman toplama olcak..sizin..benim doktorum folikasit vermiyor..otizm olma olasiligi varmis sanirim..o yuzden vermedi..
Merhaba canim insallah guzel haberler aliriz bende gecen hafta sali basladim gobal f ve cetrotite kullaniyorum bugun kontrolum vardi guzel ilerliyor dedi persembe gunune kadar devam ignrlere persembe kontrol olxak hersey yolundaysa catlatma ignesi vurucam cumartesi toplancak insallahMerhaba arkadaşlar, herkese hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İnşallah güzel haberler alırız bu topikte. Ben de Cuma günü tüp bebek tedavime başladım. Dr gonalf ve merional verdi. Salı günü tekrar kontrol için gideceğiz. Antalya IVF ye gidiyoruz. Bizde de çoğu çiftte olduğu gibi sebepsiz infertilite tanısı var. Bu benim 3.denemem olacak. Çok uzun süreçlerden geçtik. Umarım bu son olur.
Hadi canim hayirlisi haberdar edelim birbirimiziMerhaba kızlar
Benim de yakın zamanda transfer olucak adet doneminde ilac vericekmis doktor adetin yogunlasinca basliycaz dedi bu süreç başından geçen var mı acaba bilgi verebilir mi ?
Yok canim ben gayet iyiyim yarin sabah son ignrmi olcam aksamina vmcatkatma iğnesi cumartrsi opu olcak insallah bir sıkıntı olmazsaKızlar ben şimdi gonal f kullanıyorum yarın kontrole gidicem sonra da diğer iğneye başlatacak beni kendinizi yorgun hissediyor Musunuz iğnelerden sonra
Merhaba canim iyi dusun insallah tutunmustur kuzun sanamerhaba herkese umarim sonuclar heppp pozitif olur :) benimde 19 ekimde 3.tup bebek transferim yapildi bugun kan vericem. 2 gun once evde test yaptim negatifti hayirlisi olsun hepimiz icin ins
beklemeye bir sure daha devam edicem :) simdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar (kaliriz)Merhaba canim iyi dusun insallah tutunmustur kuzun sana
Hayirlisi olsun canim vardir bunda bir hayirbeklemeye bir sure daha devam edicem :) simdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar (kaliriz)Sali dr um heyetle gorusup dondurulmus 4 embriyo icin kararini verip bize doneceklermis. birde gun belirleyecekler yuzyuze gorusmeye cagiracak dr. bakalim onumuzdeki gunler bize neler getirecek...
amin Aro. Bi sonra ki transferin gorusmesi ve bu negatif in degerlendirmesi olur buyuk ihtimal. nolmalde tiroid 2.5 nin altinda olmasi gerekirken benim ki 2.6 idi. bir sebep bulamadiklarindan tiroid e takiliyor hepsi. tiroid ilacimi degeri dusurmek icin arttirdilar ama bugun tiroidim 3 kusur cikti. buyuk ihtimal tiriodi dusurup sonrasinda dondurulmus embriyolari kullanacaklar. tabi bunlar sadece benim teorilerim :) gorusmeden sonra isin asli belli olacak.Hayirlisi olsun canim vardir bunda bir hayir
Ne gorusmesi olucak acaba nezaman transfer ederiz diyemi
Tabiki ama ilaclari tekrar kullanmixaksin dimi hemen adet olup bittikten sonra baslicakalrmi acabaamin Aro. Bi sonra ki transferin gorusmesi ve bu negatif in degerlendirmesi olur buyuk ihtimal. nolmalde tiroid 2.5 nin altinda olmasi gerekirken benim ki 2.6 idi. bir sebep bulamadiklarindan tiroid e takiliyor hepsi. tiroid ilacimi degeri dusurmek icin arttirdilar ama bugun tiroidim 3 kusur cikti. buyuk ihtimal tiriodi dusurup sonrasinda dondurulmus embriyolari kullanacaklar. tabi bunlar sadece benim teorilerim :) gorusmeden sonra isin asli belli olacak.
1.tup bebek denemem negatif olunca onerilen bir Dr a mail atmistim. sizce vucudumu dinlendirmeli miyim yoksa hemen 2. transferi olmali miyim diye (dondurulmus embriyo ile). Dr da bizim tavsiyemiz arayi fazla acmadan 2.yi denemeniz dedi ve onun uzerine 2.yi yaptirmistim (o pozitifti ama sonrada dustu.) bunda da hemen olsun isterim ama bakalim heyet ne karar alacak... Eger dondurulmus transfer olacaksa gobekten igneler falan olmuyor,hem ruhsal hem bedenen cok rahat geciyor.Tabiki ama ilaclari tekrar kullanmixaksin dimi hemen adet olup bittikten sonra baslicakalrmi acaba
Benimde pazartesine kaldim opu
Yumurta toplamadan sonra transvere kadar ilac ne kullandin
Transferden sonra ne kullandin
Anladik canim adet oldunmu peki1.tup bebek denemem negatif olunca onerilen bir Dr a mail atmistim. sizce vucudumu dinlendirmeli miyim yoksa hemen 2. transferi olmali miyim diye (dondurulmus embriyo ile). Dr da bizim tavsiyemiz arayi fazla acmadan 2.yi denemeniz dedi ve onun uzerine 2.yi yaptirmistim (o pozitifti ama sonrada dustu.) bunda da hemen olsun isterim ama bakalim heyet ne karar alacak... Eger dondurulmus transfer olacaksa gobekten igneler falan olmuyor,hem ruhsal hem bedenen cok rahat geciyor.
demek ki o gunu uygun gormusler sen icini rahat tut hersey olacagina variyor ins guzel sonuclanacak
yumurtalarin toplandigi gun : Methylprednisolone // Progesterone Ignesine (her aksam 1ml) basladim ama yumurta toplma isleminden 2 gun once de Cabergoline ilacina baslayip islemden 2 gun sonrada biraktim. Extra tedavinin basindan beri Pre/Post Natal Vitamin kullaniyorum bugun igneyi birakip vitamine devam etmemi soylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?