- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Aman kırmızı olmasındaa yogunlugu nasılKahverengi oldu yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kırmızı olmasındaa yogunlugu nasılKahverengi oldu yine
Profilime gir gorrsunAdı ne konunun
Yogun degil o kadae ya peceteye geliyor sadeceAman kırmızı olmasındaa yogunlugu nasıl
Kwrimcana benzeten kisi miBisey olrsa lorike solerim haber eder sizee bak konuya Allh icin. Durdurmk istemiom kendimi arsizcaa
Kiz o hep geliyor . Surekli kendino birileri ile karşılaştırıyor. Kazen kovuyor o geliyor
Ay ne saçma bir konu bu gerçek mi buProfilime gir gorrsun![]()
Alla alla ümitlendim iyiceeYogun degil o kadae ya peceteye geliyor sadece
Kan vermeye gidicem neyse ciksin ortayaAlla alla ümitlendim iyicee![]()
Arsiz kariii napacnKiz o hep geliyor . Surekli kendino birileri ile karşılaştırıyor. Kazen kovuyor o geliyoro buranin ne diyorlar mudavini
![]()
MalesefAy ne saçma bir konu bu gerçek mi bu![]()
Anlamaz sana neden der sonra peki neden oyle dusuniyorsun der hangisi daha erkeksi derArsiz kariii napacn
Azcik guleyim ban yemeden yorum yapim diye kelimelerimi secerek laf sokmya calisicam
Malesef![]()
Saaan ne abeee derimAnlamaz sana neden der sonra peki neden oyle dusuniyorsun der hangisi daha erkeksi der![]()
NAsıl gitcen hastaneyemiYarin
Kan vermeye gidicem neyse ciksin ortaya
Bulaşma ya bosver bunlar yüzünden ban yemeArsiz kariii napacn
Azcik guleyim ban yemeden yorum yapim diye kelimelerimi secerek laf sokmya calisicam
Malesef![]()
Trans biriymis . Ama defalarca denk geldim buna eskidenSaaan ne abeee derim![]()
Hastayne gidicez bakalim sabaha supriz olmaSaNAsıl gitcen hastaneyemi
Evt her ne b.ksa artkTrans biriymis . Ama defalarca denk geldim buna eskiden
Dalga geciyor milletle verilen cevaplar tatmin etmiyor onu surekli bi neden ariyorEvt her ne b.ksa artkkeyif icin acio konulri resmen mal
Lorikimm yoksaa hamilemisin test mi yaptııınnHastayne gidicez bakalim sabaha supriz olmaSa