Kız bogazında kalacak şimdi heegece gece AGZIMIZIN suyu aktıOoooo harika olmuş valla beklerim adres Çorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bogazında kalacak şimdi heegece gece AGZIMIZIN suyu aktıOoooo harika olmuş valla beklerim adres Çorum![]()
Şşştt duymasınlar burda ağlayanı dövüyorlar kuzum![]()
Hee bende halay cekiyoduk en son onun icin sandiydimSulu gözlüyümdür anca yeter![]()
Şşştt duymasınlar burda ağlayanı dövüyorlar kuzum![]()
Yemiyorlar onuSevinçten de mi ağlanmıyo![]()
Muratgilin damindan atlllllaayyamaaadimmm
Bende merak ediyorum anlık geldiği için ruh halim nereyi uygun görecek bakalımSonrasında ne gelecek merakla beklemedeyim![]()
Hee bende halay cekiyoduk en son onun icin sandiydim![]()
![]()
Hahahah grubun şeyside geldi neşesiMuratgilin damindan atlllllaayyamaaadimmm![]()
Pskolojisi bozuk bi avuc deli topluluguNerelere gidem ayy yarabbim nereye düştüm ben![]()
![]()
![]()
Bi köşede bekliyorumBende merak ediyorum anlık geldiği için ruh halim nereyi uygun görecek bakalım![]()
Yemiyorlar onugülmek var sadece ha bide Gebeyiz sloganı
![]()
Aman dur AĞZIMIZIN TADI KAÇMASINDA ALİ RIZAAAAKız bogazında kalacak şimdi heegece gece AGZIMIZIN suyu aktı![]()
Gı bizim bakanliga diyimde bi el atsin toplum ruh sağligi bozuklar geldi hocammmPskolojisi bozuk bi avuc deli topluluguruh saglligimiz yerinde degil
Agzın bal kaymak yesin kuzum profilime koycam o pozitifi benHahah tutmadiNeyse gebeyiz deriz bizde sonunda da pozitif gebe testileri atarız inşAllah kuzum
![]()
Ali Rıza hahaha ahh hayriye hanım ahhhAman dur AĞZIMIZIN TADI KAÇMASINDA ALİ RIZAAAAsuyu aksın boşviiiiiir
![]()