Yok kuzum otrivelle çatlatma iğnesi klomen den sonra vurundumAaa asilama mi olduninsallah tutmustur inşllah insallah
Bide benim gittiğim doktor günde 2 tane iç dedi düşünKoz gercektrb cok para ya 1 kutu 1 aylik bile degil 20 adet var icindedemmekki ondan ben de hamilelige yormustum adetimin azalmasini
Ya pek anlamam henuz onuzmdeki ay ben de asilamaya baslamayi dusunuyorum bu aydan pek umudum yok acikcasiYok kuzum otrivelle çatlatma iğnesi klomen den sonra vurundum
Aaahhh olduuuuBide benim gittiğim doktor günde 2 tane iç dedi düşün
Benimkini de esim alirdi . Ben de ovulasyon siparis edince 2 tane de gebelik testi yollamislaediYa ne güzel hayalleriniz var bende internetten test sipariş vericem normalde gidip eşim alırdı artık bende süprizler düşünüyorum
Aşılamadan önce neden klomen tedavisi görmüyorsun cnm ?Ya pek anlamam henuz onuzmdeki ay ben de asilamaya baslamayi dusunuyorum bu aydan pek umudum yok acikcasiama moralim bozuk degil niyeyse esinin spermleri kaliteli ise insallah ise yaramistir
Devlette aynı bkHer ıkısınede gıttık bızde bır zıplayarak cıkmadıgımız kaldı teyteytey eve geldık bır ay gectı bir ay gectı derkeeeen o teyler bıze teyledi resmen
Benlik bi sorun yok sperlerle ilgili bizim sorunumuzAşılamadan önce neden klomen tedavisi görmüyorsun cnm ?
Vardir bi sorun ki olmuyordur. Diger insanalr gibi patir patir neden yapmayalim kiçok haklısın bende birde devlete mi gitsem diyordum iyi denen tüm doktorlara gittim özeldekilere ama dediğin gibi teyteyleye geldim sonuç hüsran L Loriklorik dediği gibi sorun varda uğraşmak istemiyorlar herhal
Hmm anladım canımm. İnş aşılamaya gerek bile kalmaz bu ay tutarrrrBenlik bi sorun yok sperlerle ilgili bizim sorunumuz
Onu bende unuttum kuzum neyse olsun 2 anne oldu darısı sırada bekleyenlereSımdıde dıgerinin adını unuttumCok kısı olunca ısımler karısıyor lutfen beni mazur gorun ısım hafızam pert
Kadın gün ayarlıyor şaka gibi şu ay şu gün hamile kalırsam şu aya denk gelsin die hesap yapıyor hakkat tutuyor gelde sinirlenmeVardir bi sorun ki olmuyordur. Diger insanalr gibi patir patir neden yapmayalim kidemekki bi sorun var sepebsiz diye birsey yoohh
Ayy insallllaaahhh ovulasyon deniyorum bu ay da dun de koyu cikti bugun de koyu cikti iki cizgi de anlamadimHmm anladım canımm. İnş aşılamaya gerek bile kalmaz bu ay tutarrrr
Vallaha bak aekadasim sa evlenmeden once evlenince su ayda hamile kalmayi planliyorum dedi ve kaldiKadın gün ayarlıyor şaka gibi şu ay şu gün hamile kalırsam şu aya denk gelsin die hesap yapıyor hakkat tutuyor gelde sinirlenme
Yumurtalar çatlıyodur 1 er gün arayla değerlendirrAyy insallllaaahhh ovulasyon deniyorum bu ay da dun de koyu cikti bugun de koyu cikti iki cizgi de anlamadimama alt karnimda ve sag tarafimda sanki cok afedersiniz kabiz misim gibi bi agri var ama degilim
Kadınlar kulübü canım App Store yok Samsung Google play de varmışHangi uygulama
Deniyiyoruz bakalim insallah tedavilere gerek kalmaz da bayrama sekerimizle girerizYumurtalar çatlıyodur 1 er gün arayla değerlendirr
Ah inş canımmmmmmmm inşallahhhDeniyiyoruz bakalim insallah tedavilere gerek kalmaz da bayrama sekerimizle gireriz
Yaaa işte maya gibiler hemen tutuyorVallaha bak aekadasim sa evlenmeden once evlenince su ayda hamile kalmayi planliyorum dedi ve kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?