- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Koz gercektrb cok para ya 1 kutu 1 aylik bile degil 20 adet var icindeSorma o ilacı bende kullandım 3 ay hepsinde adetim geç geldi karın ağrısından mahvetti beni eşim kızdı kullanmıcaksın zaten çok para gerek yok diye
20 si büyük günnn
20 si miBenim de 15 gün var
Eveett benim de 15 gunum var20 si büyük günnn
Ogff düşündenizs 3 ümüzde hamileyzEveett benim de 15 gunum vardun pik gordum ovulasyonda
InsallaaaahhhhhOgff düşündenizs 3 ümüzde hamileyz
Eşine direk arayıp söyler misin yoksa farklı bişiler varmı kafanda müjdeli haber içinInsallaaaahhhhhne guzel olur ya hayali bile heyecan verdiriyor gerçeği artik kalpten götürür
FarkLI BISEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜRÜM . O GUN GUN ICINDE KUCUK MINIŞ BI KUTUCUK ALIRIM ICINE BEBEK ILE ILGILI BISEYLER KOYARIM . TEST ILE BERABEREşine direk arayıp söyler misin yoksa farklı bişiler varmı kafanda müjdeli haber için
Eğer ki bu ay olursa ztn klomen kullandıgım için fln umutlu. İlk önce umudunu kırarırmFarkLI BISEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜRÜM . O GUN GUN ICINDE KUCUK MINIŞ BI KUTUCUK ALIRIM ICINE BEBEK ILE ILGILI BISEYLER KOYARIM . TEST ILE BERABERZORLA YEMEGE CIKARTTIRIRIM . ORDA ONA HABER VERMEK ISTERIM . VIDEOYA DA ALMAYI UNUTMAZSAM O GUN HAYATTA DIREK SÖYLEMEM KALBINE INER ADAMIN SEN NASIL BISEY YAPARSIN
Insallah ya gelsim de o gun aynen ben de umudunu kirarim ya iyi soktun aklimaEğer ki bu ay olursa ztn klomen kullandıgım için fln umutlu. İlk önce umudunu kırarırmaşkm olmadı bu seferde derim . Sonra bizim konşumuz olan cok eski dostları var . Yemege davet ederim ve onun bana sevgiliylen aldığı el kadar bebek badisi var. Onu herkesin içinde verip not yazarım. Geliyorum baba hazır mısın diye
Hahah aynenn ustunede notlar yazInsallah ya gelsim de o gun aynen ben de umudunu kirarim ya iyi soktun aklimaher adetim yaklastiginsa diyor ki öldün mü yani adet oldun mu nun eşim tarafindan farkli boyuta taşınmış hali öldün mü ben de ceyizim giderken ablam bi bebk semsiyesi hazirlamisti her bir demirine farkli bir bebek urunu asmisti cok hos olmustu hepsini söktüm duruyo . Dolapta onum kiyafetlerinin oldugu yere asmayi dusunuyorum göze baticak sekilde
Yengem hamile kalinca dolabının aynasina ruj ile 9 AY SONRA ARANIZDAYIM AKILLI OLUN AYAĞINIZI DENK ALIN yazmistimEğer ki bu ay olursa ztn klomen kullandıgım için fln umutlu. İlk önce umudunu kırarırmaşkm olmadı bu seferde derim . Sonra bizim konşumuz olan cok eski dostları var . Yemege davet ederim ve onun bana sevgiliylen aldığı el kadar bebek badisi var. Onu herkesin içinde verip not yazarım. Geliyorum baba hazır mısın diye
Aynen dusundukcd fikirler cikiyorHahah aynenn ustunede notlar yaz
Ahhhh o anları yaşamayı okadar istyorum kiiiiiiiYengem hamile kalinca dolabının aynasina ruj ile 9 AY SONRA ARANIZDAYIM AKILLI OLUN AYAĞINIZI DENK ALIN yazmistimabim gorunce agzi kulaklarina vardi
Vallaha ya su an bahsederken bile icim kipir kipirAhhhh o anları yaşamayı okadar istyorum kiiiiiii
Ben 9 gun sonra bır test ypcmVallaha ya su an bahsederken bile icim kipir kipir
Inaallah cikarBen 9 gun sonra bır test ypcm
Inaallah cikar
Aaa asilama mi oldunİğneden 14 gun sonra cıkar dıyolar . İnşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?