Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma o ilacı bende kullandım 3 ay hepsinde adetim geç geldi karın ağrısından mahvetti beni eşim kızdı kullanmıcaksın zaten çok para gerek yok diye
Koz gercektrb cok para ya 1 kutu 1 aylik bile degil 20 adet var icindedemmekki ondan ben de hamilelige yormustum adetimin azalmasini

Eşine direk arayıp söyler misin yoksa farklı bişiler varmı kafanda müjdeli haber için
FarkLI BISEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜRÜM . O GUN GUN ICINDE KUCUK MINIŞ BI KUTUCUK ALIRIM ICINE BEBEK ILE ILGILI BISEYLER KOYARIM . TEST ILE BERABER ZORLA YEMEGE CIKARTTIRIRIM . ORDA ONA HABER VERMEK ISTERIM . VIDEOYA DA ALMAYI UNUTMAZSAM O GUN HAYATTA DIREK SÖYLEMEM KALBINE INER ADAMIN SEN NASIL BISEY YAPARSIN

Eğer ki bu ay olursa ztn klomen kullandıgım için fln umutlu. İlk önce umudunu kırarırm aşkm olmadı bu seferde derim . Sonra bizim konşumuz olan cok eski dostları var . Yemege davet ederim ve onun bana sevgiliylen aldığı el kadar bebek badisi var. Onu herkesin içinde verip not yazarım. Geliyorum baba hazır mısın diye

Insallah ya gelsim de o gun aynen ben de umudunu kirarim ya iyi soktun aklimaher adetim yaklastiginsa diyor ki öldün mü yani adet oldun mu nun eşim tarafindan farkli boyuta taşınmış hali öldün mü ben de ceyizim giderken ablam bi bebk semsiyesi hazirlamisti her bir demirine farkli bir bebek urunu asmisti cok hos olmustu hepsini söktüm duruyo . Dolapta onum kiyafetlerinin oldugu yere asmayi dusunuyorum göze baticak sekilde

Hahah aynenn ustunede notlar yaz

Yengem hamile kalinca dolabının aynasina ruj ile 9 AY SONRA ARANIZDAYIM AKILLI OLUN AYAĞINIZI DENK ALIN yazmistim abim gorunce agzi kulaklarina vardi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…