- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
GüünaydınnnGünaydın beybi ler
Gunaydn kızlarrGüünaydınnn
ni yapıyonuzz son durum neeGunaydn kızlarr
Oo varmış yumurtlama zamanların galibaaBeklemece15 gun var daha bata
Benim 10 gün var bat aKız
ni yapıyonuzz son durum nee
Kız
ni yapıyonuzz son durum nee
Ben bu sabah kan verdim sonuç akşamüzeri çkcakmş bekliyorum heyecanlaAnnelerimizi bulduuumm❤
@Kahvetelvesimoon ve B Babyandmom ❤
Siz bat ları yazdırmamısmıydınız hanımlar?
Bizde burda seviniyoruz aramızdan gebis cıkanlar oluyo diye@Antoryum123
Tabi sizlere gercekten sevindik onuda atlamayalım ❤ Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin ins saglıcakla
Hadi inşallahBen bu sabah kan verdim sonuç akşamüzeri çkcakmş bekliyorum heyecanla
Hayirli haberlerrrlee insallah haftaya başlarızBen bu sabah kan verdim sonuç akşamüzeri çkcakmş bekliyorum heyecanla
Deidğin takviye ilacını alıcam cnm en kısa zamandaKan degerleriyle bakıyorlar onlarada onlarıda yaptırdık canım duzenli folikasit kullan gebelik dusunen herkese uc ay oncesinden oneriyoruz dedi degerler normal cıktı bızde sende baktır mutlaka
Gunayyydddiiiinnnnnn miinnoooş annneeeGünaydın güzel anne adaylarım ☺
Ben de kullandim folik asitDeidğin takviye ilacını alıcam cnm en kısa zamanda
Sorma o ilacı bende kullandım 3 ay hepsinde adetim geç geldi karın ağrısından mahvetti beni eşim kızdı kullanmıcaksın zaten çok para gerek yok diyeBen de kullandim folik asitben de bi ise yaramadi hatta gecen ay inofolik combi diye bi tane kullandim doktor tavsiyesi ile adetim cok azaldi farkedilir bi sekilde ama ise yarayanlar var . Bu takviye edici folik asitler bebegin sinir sistemi icin cok faydali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?