Ben çektireli 8 ay oldu bi devlete gitmedim özellere gittim kuzum dediğin gibi yağlayıp ballayıp gönderdiler sonuç 000000Yaaaa ben doktora gidip duruyorum ozelede devletede sende sıkıntı yok herseyin cok temiz cok guzel diyerek soyle yaglayıp boyle ballayıp beni gonderiyolar ama rahim filmi cektirdikten sonra cogu kisi hemen hamile kalıyomus diyede cektirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
İlk annemiz listedemiydi canım?
Aci olursa da adet sancisi gibiymisBende cesaretimi toplayıp gidecem inşaAllah ☺
Rabbim çektiğimiz zahmeti rahmete dönüştürsün inşaAllahAci olursa da adet sancisi gibiymis
Insallah onsallahRabbim çektiğimiz zahmeti rahmete dönüştürsün inşaAllah
Evet ama uygulamadan resim atilmiyorKızlAr bu uygulama indiriliyor mu ben googleden giriyorumda
Kız nerde ben bulamadım bu uygulamayıEvet ama uygulamadan resim atilmiyor
Kiz kadinlar klübü diye gir yani cikiypr pembe kürkKız nerde ben bulamadım bu uygulamayı
Tup bebek merkezleride kazansın tabiBizde herseyi yaptirdik artik olmamais icin bi engel yok gpzukuyor . Hersey yolinda ama sebepsiz .. bence sebepsiz diye bosey yok uydurma o sebepsiz infertilite .. illaki bi sebebi vardir da ugrasmak istemiyorlar bence doktorlar artik
Kan degerleriyle bakıyorlar onlarada onlarıda yaptırdık canım duzenli folikasit kullan gebelik dusunen herkese uc ay oncesinden oneriyoruz dedi degerler normal cıktı bızde sende baktır mutlakaSadece hormon değerleri değil vitamin tiroid insülin direnci de önemli diyolsr kızlar bende inş en yakın zamanda gidip baktırıcam sağlık ocağında yapıyorlar hepsini
Istıyoruz cicegim yaptırıcaz yakın zamanda ınsallah bıraz durumlar sıkıntı suaralar duze cıkalım halledıcazBnce bian önce sperm testi ve Rahim filmini yaptırın cnm
Devlette aynı bkBen çektireli 8 ay oldu bi devlete gitmedim özellere gittim kuzum dediğin gibi yağlayıp ballayıp gönderdiler sonuç 000000
Sımdıde dıgerinin adını unuttumİlk annemizi buldum canım K Kahvetelvesimoon
Hangi uygulamaKızlAr bu uygulama indiriliyor mu ben googleden giriyorumda
Hemen hamile kalmak şöyle tüpler yapışık mı değil mi bilinmiyor ya ilaçla açılıyor temizleniyor hamilelik şansı üç katına çıkıyor ama kesin kalınır mı bilmiyorum, ben devlette çekilmem hatta Malatya da araştırma hastanesinde hemşire arkadaşım var özele 650 vermeyeyim devlette çekineyim dedim dedi insan gibi davranmıyolar hiç gelmeYaaaa ben doktora gidip duruyorum ozelede devletede sende sıkıntı yok herseyin cok temiz cok guzel diyerek soyle yaglayıp boyle ballayıp beni gonderiyolar ama rahim filmi cektirdikten sonra cogu kisi hemen hamile kalıyomus diyede cektirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?