Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece hormon değerleri değil vitamin tiroid insülin direnci de önemli diyolsr kızlar bende inş en yakın zamanda gidip baktırıcam sağlık ocağında yapıyorlar hepsini

Ben çektireli 8 ay oldu bi devlete gitmedim özellere gittim kuzum dediğin gibi yağlayıp ballayıp gönderdiler sonuç 000000

Bizde herseyi yaptirdik artik olmamais icin bi engel yok gpzukuyor . Hersey yolinda ama sebepsiz .. bence sebepsiz diye bosey yok uydurma o sebepsiz infertilite .. illaki bi sebebi vardir da ugrasmak istemiyorlar bence doktorlar artik
Tup bebek merkezleride kazansın tabi
Misal benim yasımdan basımdan sanane ben genc anne baba olmak ıstıyoruz sana mı sorucaz ne zaman doguracagımızıı ısın ne bak ılgılen dokktorrr diyesi geliyo insanın ama dedirtmiyorlar

Sadece hormon değerleri değil vitamin tiroid insülin direnci de önemli diyolsr kızlar bende inş en yakın zamanda gidip baktırıcam sağlık ocağında yapıyorlar hepsini
Kan degerleriyle bakıyorlar onlarada onlarıda yaptırdık canım duzenli folikasit kullan gebelik dusunen herkese uc ay oncesinden oneriyoruz dedi degerler normal cıktı bızde sende baktır mutlaka

Ben çektireli 8 ay oldu bi devlete gitmedim özellere gittim kuzum dediğin gibi yağlayıp ballayıp gönderdiler sonuç 000000
Devlette aynı bk Her ıkısınede gıttık bızde bır zıplayarak cıkmadıgımız kaldı teyteytey eve geldık bır ay gectı bir ay gectı derkeeeen o teyler bıze teyledi resmen

Annelerimizi bulduuumm
K Kahvetelvesimoon ve B Babyandmom
Siz bat ları yazdırmamısmıydınız hanımlar?

Bizde burda seviniyoruz aramızdan gebis cıkanlar oluyo diye A Antoryum123

Tabi sizlere gercekten sevindik onuda atlamayalım Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin ins saglıcakla

Hemen hamile kalmak şöyle tüpler yapışık mı değil mi bilinmiyor ya ilaçla açılıyor temizleniyor hamilelik şansı üç katına çıkıyor ama kesin kalınır mı bilmiyorum, ben devlette çekilmem hatta Malatya da araştırma hastanesinde hemşire arkadaşım var özele 650 vermeyeyim devlette çekineyim dedim dedi insan gibi davranmıyolar hiç gelme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…