Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anestezisiz mi çektirdin çok korktum ben yorumlardan ya
Evet anestezisiz cektirdim inanki ben de burda okuduklarimdan dolayi cok korkarak gittim. Ama hicte oyle dayanilmaz bi aci pacalardan akicak sekilde durmayan kanama vs . Yasamadim . Ilac verirken bile hissetmedim . 0 aci 0 kanama yasadim ya da bilemem tuplerim acik oldugu icin de olabilir ama . Bazilari ilac alirken bile aci yasamislar ben ilac verilirken bile hissetmedim toplam 5 dakika falan sürüyor

Yaaaa ben doktora gidip duruyorum ozelede devletede sende sıkıntı yok herseyin cok temiz cok guzel diyerek soyle yaglayıp boyle ballayıp beni gonderiyolar ama rahim filmi cektirdikten sonra cogu kisi hemen hamile kalıyomus diyede cektirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Cektir yine de nolur nolmaz . Ben şisli echomar da cektirdim . Oyle bi hafta falan bekletmiyorlar sonuclar icin . Hemen çıkarıyorlar bi yarim saat sonra . Fiyati 650 liraydi bi kac devlet hastanesine sorduk bazilari makinamiz yok dedi bazilari makinamiz bozuk dedi ve cok bekletiyolar . Gun icinde randevu aldik hemen o gun gittik cektirdik . Cok sukur bisey cikmadi ama ben de gebelik olmadi

Anladım canım tesekkur ederim gecen ay cektirdigini soyluyosun icimde bir his bu ay senden ben umutlandım hayır olsun

Anladım canım tesekkur ederim gecen ay cektirdigini soyluyosun icimde bir his bu ay senden ben umutlandım hayır olsun
Keske olsa sorun esimden dolayi oldugu için ben umutlu degilim cok tesekkur ederimmm insallah insallah temuuzun bssinda cektirmistim

Keske olsa sorun esimden dolayi oldugu için ben umutlu degilim cok tesekkur ederimmm insallah insallah temuuzun bssinda cektirmistim
Ne sorunlu insanlar var tam umitleri bittigi yerde gebe kalıyolar o yuzden Allahtan umit kesilmez canımmmmm hayırlısıyla kavusalım minik patiklere bende cıçok istiorum artık

Ne sorunlu insanlar var tam umitleri bittigi yerde gebe kalıyolar o yuzden Allahtan umit kesilmez canımmmmm hayırlısıyla kavusalım minik patiklere bende cıçok istiorum artık
Istemeyen yoktur diye dusunuyorum . Ama en cok bizim hakkimiz insallah en guzel saglikli halliyle rabbim nasip eder bir gun

Benide ekler miisniz bat 19 agustos

Kuzu rahim filmi sperm testi hormonlar bakıldı mı ki sorun yok diyorlar
Canım aceleci davranıyomusuz gibi konusuyolar gorunurde herhangi birsey yok diyorlar kan degerlerimize baktırdık adet 3. Gün Hormon testlerimde yapıldı rahmimde kontrol edildi bi kanallara baktıramadık tam bi bucuk senedirde denemiyoruz acıkcası bir sene yeni doldu dolmadı korunmuyoruz yumurtlamaya denk getiremiyoruz herhalde birkac denemeden sonra bende ayrıntılı kontrol isticez esimle

Olmama sebebi yok canım hersey yolunda diyor doktorlarımız bir iki yıl denedikten sonra olmuyo diye gelin diyolar
En son gittigimiz yer de oyle dedi bize deneyin deneyin ulllaa daha ne kadar nereye kadar deniycez ee yeter dayasiniz genc yipranirsiniz bu yolda diyorlar bilmiyor ki cocuk olmayinca daha cok yıpranıyor insan

Bizde herseyi yaptirdik artik olmamais icin bi engel yok gpzukuyor . Hersey yolinda ama sebepsiz .. bence sebepsiz diye bosey yok uydurma o sebepsiz infertilite .. illaki bi sebebi vardir da ugrasmak istemiyorlar bence doktorlar artik

Bnce bian önce sperm testi ve Rahim filmini yaptırın cnm

Bende cesaretimi toplayıp gidecem inşaAllah ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…