Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşAllah bi yandan da çocuk istiyoruz ikisi nasıl olcak bilmiyorum ama
Cnm sen bilirsin ama eğer ki atama için farklı şehir olma ihtimali varsa yani eşinden ayrılıcaksın Bi süre bence ertele çünkü arkadaşlarımdan biliyorum çok zorlandılsr ama eşin hemen yanına gelecekse sıkıntı olmaz

Eşim burda görev süresini doldurdu tayin çıkan yere gelebilir benimle

Eşim burda görev süresini doldurdu tayin çıkan yere gelebilir benimle
İşte o zaman sıkıntı yok biz Bi sene ayrı kaldık eşimle çok zor oldu eşim özel sektörde ben geldim yanına. Allahtan son atanan kadroluyım yoksa napardık bilmem

İşte o zaman sıkıntı yok biz Bi sene ayrı kaldık eşimle çok zor oldu eşim özel sektörde ben geldim yanına. Allahtan son atanan kadroluyım yoksa napardık bilmem
Ayy artık her yer sözleşmeli öyle bi şans yok bizde de çakılı kadro var 4 sene sonra eş durumu falan isteyebiliyoruz

Ayy artık her yer sözleşmeli öyle bi şans yok bizde de çakılı kadro var 4 sene sonra eş durumu falan isteyebiliyoruz
Çok zor ya evliler için senin eşin gelebiliyomuş çok şükür ya gelemeyen napsın yazık valla

İyi geceler nasılsınız ben çok gerginim bata kaldı 3 gün kasık batmalarım ve midem bulanıyor ama diyorum ki sıcaktandır belki de. Bu belirsizlik beni mahvediyor hamile değilsem çok üzüleceğim. 20 Temmuzda ovulasyonum pik olmuştu sonra çatladı ama şimdi hala pozitif çıkıyor hamilelikten kaynaklanabilirmiş öyle okumuştum ve akıntım var yumurta beyazı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz

Cnm test yapsana bence çıkar varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…