Ayy nasıl zoruna gidiyor insanınAh o sınırda kalmak nedir bilirim 2 sene sınırda kaldım bende..
Cok tatliİngilizce
Cnm sen bilirsin ama eğer ki atama için farklı şehir olma ihtimali varsa yani eşinden ayrılıcaksın Bi süre bence ertele çünkü arkadaşlarımdan biliyorum çok zorlandılsr ama eşin hemen yanına gelecekse sıkıntı olmazAmin inşAllahbi yandan da çocuk istiyoruz ikisi nasıl olcak bilmiyorum ama
Ay yok ben almıyımMesleği bırak hayattan soğutuyorlarbide onların hasta halini düşün
Yaa bende çok seviyorum çok şükür memnunum branşımdanCok tatli
Eşim burda görev süresini doldurdu tayin çıkan yere gelebilir benimleCnm sen bilirsin ama eğer ki atama için farklı şehir olma ihtimali varsa yani eşinden ayrılıcaksın Bi süre bence ertele çünkü arkadaşlarımdan biliyorum çok zorlandılsr ama eşin hemen yanına gelecekse sıkıntı olmaz
Akıl edersin alma bence deAy yok ben almıyım
İşte o zaman sıkıntı yokEşim burda görev süresini doldurdu tayin çıkan yere gelebilir benimle
Cok hoş vallahaYaa bende çok seviyorum çok şükür memnunum branşımdan
Öyle çok kelime var ki tatlım daha meslekte 4. Yılıma giricem acaip kelimeler öğreniyorumCok hoş vallahaingilizce kolay aslinda kelime dagarcigin genis olmasi lazim gerisi gelir
Bosey soranilir miyim istanbulda miydin nerde yaptirdinHe kız dedim hiç iş yapmamam gerekiyormuş hep yatmak gerekiyormuş ağır vs kaldırmamak gerekiyormuş diyorum melüüül melüüül dinliyor üzülüyorum kız bu kocalara
AhahahahÖyle çok kelime var ki tatlım daha meslekte 4. Yılıma giricem acaip kelimeler öğreniyorum
Ayy artık her yer sözleşmeli öyle bi şans yok bizde de çakılı kadro var 4 sene sonra eş durumu falan isteyebiliyoruzİşte o zaman sıkıntı yokbiz Bi sene ayrı kaldık eşimle çok zor oldu eşim özel sektörde ben geldim yanına. Allahtan son atanan kadroluyım yoksa napardık bilmem
Sorma cnm karıştırıyorum valla ben bile öğrenci napsınAhahahahiki ayni kelimeden 1 harf degisik olsa bile farkli anlamlara varıyor dimi
Çok zor ya evliler için senin eşin gelebiliyomuş çok şükür ya gelemeyen napsın yazık vallaAyy artık her yer sözleşmeli öyle bi şans yok bizde de çakılı kadro var 4 sene sonra eş durumu falan isteyebiliyoruz
Cnm test yapsana bence çıkar varsaİyi geceler nasılsınız ben çok gerginim bata kaldı 3 gün kasık batmalarım ve midem bulanıyor ama diyorum ki sıcaktandır belki de. Bu belirsizlik beni mahvediyor hamile değilsem çok üzüleceğim. 20 Temmuzda ovulasyonum pik olmuştu sonra çatladı ama şimdi hala pozitif çıkıyor hamilelikten kaynaklanabilirmiş öyle okumuştum ve akıntım var yumurta beyazı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz
Bu saatteki idrarla yapmak istemiyorum yapsam çıkar mı sizce yoksa sabahı mı bekleyeyim ne dersinizCnm test yapsana bence çıkar varsa
Sabah ilk idrarla daha garanti oluyormuşBu saatteki idrarla yapmak istemiyorum yapsam çıkar mı sizce yoksa sabahı mı bekleyeyim ne dersiniz
Yok kuzum Çorum’da yaptırdımBosey soranilir miyim istanbulda miydin nerde yaptirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?