- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Helal olsun kuzumHelal enisteye
Yatakta tavuk gibi yatıyorum oda ıs yapıyor diyince yatagı farklı anlamıstım ben hakkını helal ediver canımm
Ben çalışıyorum cnm öğretmenim diyorum mecbur YapıcanBenimki ölür de yapmazçünkü mal
Aa ne guzel ne ogretmenisinBen çalışıyorum cnm öğretmenim diyorum mecbur Yapıcanhele yumurtlama zamanı ve sonrası daha da nazlı olurum
HaykırdımHe kız dedim hiç iş yapmamam gerekiyormuş hep yatmak gerekiyormuş ağır vs kaldırmamak gerekiyormuş diyorum melüüül melüüül dinliyor üzülüyorum kız bu kocalara
İngilizceAa ne guzel ne ogretmenisin
Kız ne güzel bende ingiliççe bilmek isterdimİngilizce
Benimde hayaller İngilizce öğretmeniydi hayat ambulans doktoru ettiİngilizce
Hayatlarda hayal kadar güzel benceBenimde hayaller İngilizce öğretmeniydi hayat ambulans doktoru etti
Atansam daha güzel olacaktı ama az kaldı inşAllah ona daHayatlarda hayal kadar güzel bence
Yaa ben çok imreniyorum sağlık sektörüyle uğraşanlara. Allah yardımcın olsun cnmBenimde hayaller İngilizce öğretmeniydi hayat ambulans doktoru etti
Kız olur gençsin daha hayırlısı olsunnAtansam daha güzel olacaktı ama az kaldı inşAllah ona dayeni mezunum 22 yaşındayım
Öğrenebilrisinncnm tabi güxlr Bi kurs lazım şimdi herkes açıyo kurs ama iyisi malesef çok nadirKız ne güzel bende ingiliççe bilmek isterdim
Teşekkürler çok zor hasta insanla uğraşmak 4 sene çalıştım hastanede stajyer olarakYaa ben çok imreniyorum sağlık sektörüyle uğraşanlara. Allah yardımcın olsun cnm
Bende 3 yılın sonunda atandım atanırsınnAllahın izniyleAtansam daha güzel olacaktı ama az kaldı inşAllah ona dayeni mezunum 22 yaşındayım
Amin inşAllahKız olur gençsin daha hayırlısı olsunn
Ayy inşAllah ya geçen sene önümde 50 kişiyle kaybettim bu sene de bekliuroum bakalım inşAllah olurBende 3 yılın sonunda atandım atanırsınnAllahın izniyle
İnsanlarla uğraşmak çok zor iyi bilirim mesleğimdenTeşekkürler çok zor hasta insanla uğraşmak 4 sene çalıştım hastanede stajyer olarak
Ah o sınırda kalmak nedir bilirim 2 sene sınırda kaldım bende..Ayy inşAllah ya geçen sene önümde 50 kişiyle kaybettim bu sene de bekliuroum bakalım inşAllah olur
Mesleği bırak hayattan soğutuyorlarİnsanlarla uğraşmak çok zor iyi bilirim mesleğimdenben meslek lisesinde öğretmenim meslekten soğuttu sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?