• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baskan olarak sen sen sen en cok sen 😍🤗🤗en buyuk baskan BIZIM baskan buralara bebek getirtecegine inaniyoruz 😂😂😂en buyuk vaadin bu 🤣🤣
Tabiside yardimci 🤣yardimci olmazsa cayci cayci olmazsa temizlikci temizlikci olmazsa da bi kosedw duran sus bitkisi gorevinde de bulunabilirim😂😂
Baskan coregimsin sen benimmmmmmm❤️❤️
Koltugumda kimin gozu var cıksın solesin🤦‍♀️🤪😂🤣

Gelecek felaketin farkinda degil bence🤣🤣ev temizligi
Şuan hiç sesini çıkarmıyor canım kocam ya hamile moduna girdi akşam canım çekerse diye bisürü bişey almış gelmiş kocalarımızın kıymetini bilmek gerek ilerde lazım oliiiiii😂😂😂

Şuan hiç sesini çıkarmıyor canım kocam ya hamile moduna girdi akşam canım çekerse diye bisürü bişey almış gelmiş kocalarımızın kıymetini bilmek gerek ilerde lazım oliiiiii😂😂😂
Boyle seylerse cok lazimlar😍😍yazik bisey de bilmiyorlar ne desen he diyecekler 🤣🤣🤣

Farkinda olmadan kadinlar klubu bana odul vermis
ICERIK PRENSESI OLMUŞUM 2. Seviye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 O ONE OLUYOR KI NE

Boyle seylerse cok lazimlar😍😍yazik bisey de bilmiyorlar ne desen he diyecekler 🤣🤣🤣
He kız dedim hiç iş yapmamam gerekiyormuş hep yatmak gerekiyormuş ağır vs kaldırmamak gerekiyormuş diyorum melüüül melüüül dinliyor üzülüyorum kız bu kocalara😂😂😂

Screenshot_20190803-234458_Kadnlar Kulb.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back