- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Benimki ölür de yapmazçünkü malDeme kız eşlerin de yapması lazımm benim eşim süpürür siler hele Bi hamile kalayım tüm ev işlerini ona kakalıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ölür de yapmazçünkü malDeme kız eşlerin de yapması lazımm benim eşim süpürür siler hele Bi hamile kalayım tüm ev işlerini ona kakalıcam
VallahaKıııız bende yengeç ondan pozitifiz zateeeen
Baskan coregimsin sen benimmmmmmmBaskan olarak sen sen sen en cok sen en buyuk baskan BIZIM baskan buralara bebek getirtecegine inaniyoruz en buyuk vaadin bu
Tabiside yardimci yardimci olmazsa cayci cayci olmazsa temizlikci temizlikci olmazsa da bi kosedw duran sus bitkisi gorevinde de bulunabilirim
Şuan hiç sesini çıkarmıyor canım kocam ya hamile moduna girdi akşam canım çekerse diye bisürü bişey almış gelmiş kocalarımızın kıymetini bilmek gerek ilerde lazım oliiiiiiGelecek felaketin farkinda degil benceev temizligi
Oooyyyyyyama birgun istifa etmeyi dusunursen burdayiimmm veliahtin olarakBaskan coregimsin sen benimmmmmmm❤❤
Koltugumda kimin gozu var cıksın solesin
Boyle seylerse cok lazimlaryazik bisey de bilmiyorlar ne desen he diyeceklerŞuan hiç sesini çıkarmıyor canım kocam ya hamile moduna girdi akşam canım çekerse diye bisürü bişey almış gelmiş kocalarımızın kıymetini bilmek gerek ilerde lazım oliiiiii
Cok vaadlerim var edemem sorumluluk sahibi bir veliyim ben allahım icimemi doguyo neoluyorrrrkiii veli fistanOooyyyyyyama birgun istifa etmeyi dusunursen burdayiimmm veliahtin olarak
Hiiiç yaaaaa en sevdiğim şeyler benimki yapmaz sanıyordum benden gayretli çıktı köftehorCalıssın aferim aferimm hep kadınlar hep kadınlar nereye kadardı sanmıstı
Cok buyuk isler basaracan baskanhiiseesiyorumCok vaadlerim var edemem sorumluluk sahibi bir veliyim ben allahım icimemi doguyo neoluyorrrrkiii veli fistan❤❤
Helal enisteyeHiiiç yaaaaa en sevdiğim şeyler benimki yapmaz sanıyordum benden gayretli çıktı köftehor
Saat geç oldu sen duramazdın bu saatte koş koş işine kaçmasınIsım var kız yumurtlicam
Sopayı goremeyenler buyursun bekleyecem
Kk seni yardımcım yapıvermisFarkinda olmadan kadinlar klubu bana odul vermis
ICERIK PRENSESI OLMUŞUM 2. Seviye O ONE OLUYOR KI NE
He kız dedim hiç iş yapmamam gerekiyormuş hep yatmak gerekiyormuş ağır vs kaldırmamak gerekiyormuş diyorum melüüül melüüül dinliyor üzülüyorum kız bu kocalaraBoyle seylerse cok lazimlaryazik bisey de bilmiyorlar ne desen he diyecekler
yaaaaa ne güldüüüümmmmBenimki ölür de yapmazçünkü mal
Rast gele başkanGorusmek uzere hos sohbetler
GeetttmmeeeGorusmek uzere hos sohbetler
Aşırı duygusal evcimen bende yengecimSulu göz ben yengeç